laki pepe Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Obratih bas paznju ova dva minuta, ne vidi Holins kos od Dangubica. Bas je napast Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Kakvo rutiniranje Bajerna. Ovi mucenici nisu kosa vidjeli jedno per minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 4, 2019 Author Share Posted June 4, 2019 Madjija u cetvrtoj. SK izgleda potpuo batalio bilo kakav komentatorski standard, ovo sto je ovaj tip prenosio veceras ne moze da se opise recima, mora da se cuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 @pepe sancez s´kim se ti svađaš blago meni ... Vehta je čudo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Dobra je Vehta. Ali mi ovih par minuta probudi neku sjetu. Imas razne vrste dobre odbrane i onda Radonjinu. A nju igra najbolje njegov usvojeni sin Nemanja Dangubic. Bas pravi robot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 4, 2019 Author Share Posted June 4, 2019 Ima verovatno i do umora. Bray odmarao, koliko, minut? Napad im je imao bas dobar flow u prvih 30 minuta. Odlicna postavka, svi imaju slobodu, samopouzdanje...zajebani kao kratko cebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Au bokte ja sam zaboravio kako Lesor moze da pravi glupe faulove.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Sigurno. Samo znas kako, neke stvari uzmes zdravo za gotovo. Evo mi sada vec mislimo da se suterski nivo Berona pa i Riversa srece iza zgrade. Tako smo i mislili da sve ekipe igraju odbranu. Ja osjedio prosle godine cekajuci da odbranom uspostavljamo kontrolu. A to je upravo Radonjina odbrana. Kad vidis da kontrolise sve na terenu. Onaj osjecaj kad gledam Dangubica kako gine i razmisljam jebote ima ga na sve strane. I pomislis ne moze dalje, a onda promjetis kako se svi ubijaju. Dodje ti serija 18:0 potpuno normalno. A koliko sam samo puta prosle, a i ove godine vidio Lazu da radi kao makaze svuda po terenu, onda ga ekioa ne isprati, na kraju samo izduva kao balon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 4, 2019 Author Share Posted June 4, 2019 Geben MVP LKL-a. Igrao je za Juventus, ali je Zalgirisov igrac, tako da ga verovatno gledamo u EL sledece sezone. Svaka naredna sezona mu je bila bolja, kako na koledzu tako i na prelasku u profesionalnu kosarku, sad uz Sarasa nema sanse da ne bude jos bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Gde Lesor stane tu trava ne raste! Valensija ide dalje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Lepo rece Rajko Toroman onomad u podcastu, Filipinci ne prastaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 5, 2019 Author Share Posted June 5, 2019 Opasna partija Vase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 1 hour ago, Del Piero said: Opasna partija Vase. Mogao si,kad vec pises,da kazes kakvu je to opasnu partiju imao,mislim za nas koji nismo ispratili... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 23p 11a Nema se tu šta posebno dodati, ni te manje povrede ga nisu izbacile iz ritme. Perfektna sezona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 6, 2019 Author Share Posted June 6, 2019 7 hours ago, Golijat said: Mogao si,kad vec pises,da kazes kakvu je to opasnu partiju imao,mislim za nas koji nismo ispratili... Poslacu ti faxom boxscore posto na netu nema nigde da se vidi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 3 minutes ago, Del Piero said: Poslacu ti faxom boxscore posto na netu nema nigde da se vidi. Pa ni nema. Onaj sajt od turske lige je govno. Ima samo preko mobilnog aplikacija Just Live Basketball. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 6, 2019 Author Share Posted June 6, 2019 http://www.tbf.org.tr/leagues/bsl?sid=163&lid=11342 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 (edited) Komisija KSCG utvrdila da je sudija pogresio kada je svirao nesportsku licnu u korist Buducnosti 6 sekundi pre kraja meca! Edited June 6, 2019 by Zizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Imate i na flashscore statistiku za vecinu meceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Mene Vil Kamings iz Oldenburga neodoljivo podsjeca na Arijela Mekdonalda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 37 minutes ago, Zizu said: Komisija KSCG utvrdila da je sudija pogresio kada je svirao nesportsku licnu u korist Buducnosti 6 sekundi pre kraja meca! Sta to znaci? Pretpostavljam samo suspenzija za sudiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 2 hours ago, Del Piero said: http://www.tbf.org.tr/leagues/bsl?sid=163&lid=11342 Mislim da ovo najčešće kačen link, u istoriji (oba) foruma... Čak češče od nbafullhd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Ne bi bilo lose fibalivestats da se postavi, ali ne ona pocetna koja trazi prijavu, nego neki gdje se mogu birati lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 6, 2019 Author Share Posted June 6, 2019 (edited) 38 minutes ago, realno *w said: Mislim da ovo najčešće kačen link, u istoriji (oba) foruma... Čak češče od nbafullhd... Mislim da nije to ovaj. Turci su imali odvojeno, kad je live jedan sajt, a oficijalni daje statse tek po zavrsetku, pa se dosta kacio onaj za live jer nije bilo sanse da ga nadjes guglajuci. Sad su objedinili, sve je na jednom mestu. Edited June 6, 2019 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 4 hours ago, Zizu said: Komisija KSCG utvrdila da je sudija pogresio kada je svirao nesportsku licnu u korist Buducnosti 6 sekundi pre kraja meca! 3 hours ago, Pero_Cameron said: Sta to znaci? Pretpostavljam samo suspenzija za sudiju Quote Iako je Sudijska komisija Košarkaškog saveza Crne Gore ocenila da je Mornarova žalba opravdana, "majstorica" je ipak registrovana postignutim rezultatom, zato što u pomenutoj situaciji nije došlo do materijalne povrede pravila."Sudija Radomir Vojinović je loše procenio i doneo pogrešnu odluku da nakon kontakta Nemanje Gordića i Strahinje Mićovića dosudi ličnu grešku Mićoviću, koja automatski, po pravilima igre, mora biti nesportska, jer se u poslednja dva minuta četvrte četvrtine svaki faul pre izvođenja lopte sankcioniše kao nesportski. Navedeni kontakt prouzrokovao je Gordić, tako što je uhvatio igrača Mornara (hooking), koji se nalazio u legalnoj odbrambenoj poziciji", piše u obrazloženju. Sudijska komisija KSCG predložila je da se od naredne sezone u plej-ofu omogući sudijama provera odluka, gledanjem video snimka."To bi umnogome pomoglo da se ovakve ili slične situacije izbegnu i prevaziđu. Ovaj sistem već koriste FIBA, Evroliga, ABA liga i mnoge nacionalne federacije za svoja takmičenja". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts