TB Told Posted yesterday at 11:54 AM Posted yesterday at 11:54 AM 24 minutes ago, Barkley#34 said: Što kažu ljudi, privatizacija klubova bi sve rešila. Kad, ono, međutim... Ovo je više za bajke o jakoj i stabilnoj domaćoj ligi naspram ABA. Na ovim prostorima ne može da postoji normalno takmičenje ako postoje dva tima koja nemaju konkurenciju.
Barkley#34 Posted yesterday at 01:37 PM Posted yesterday at 01:37 PM Ma samo sam se setio uobičajenog komentara o jednostavnom rešenju kada se dese neka domaća sranja. Nisam protiv privatnog vlasništva, ni slučajno, ali svi uvek zaboravljaju koliko je važna čvrstina okvira u kome stvari funkcionišu, jer u suprotnom dobijemo ovakve scene, čak i kad su dva, tri, pet ili deset klubova pretendenti. 3
L' Imperatore Posted yesterday at 07:47 PM Posted yesterday at 07:47 PM 17 minutes ago, bekrinjo said: Gudurić sam rešio Bahčešehir... Ali bukvalno sam. 10 poena u finišu, od toga dve stepback trojke preko ruke i dvojka iz jako teške pozicije za pobedu.
fradler Posted yesterday at 08:54 PM Posted yesterday at 08:54 PM Dusko se poigrao sa Mesinom, Virtus u finalu.
Don Dusko Posted yesterday at 09:35 PM Posted yesterday at 09:35 PM Virtus izbaci Milano. Ko bi to rekao....
Borca Posted yesterday at 09:38 PM Posted yesterday at 09:38 PM Obe pobede u Milanu uz izostanak Clyburn-a i Polonare u obe utakmice.
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 10:11 PM Posted yesterday at 10:11 PM Ovi Talijani u Milan ne mogu keksa i varenike. Kakav raspad, rutinira te mrtvi Virtus sa dvije lagane pobjede kao gost.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da li još nekome sa SBB mreže koče arena premium kanali od pre neki dan?
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Na šta liči Unikaha, krv ti jebem. Kao da gledam neku špansku Krku. Dias, Đedović, Balcerovski, itd. Kakav skup krševa.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Unikaha kao Partizan od 77:84 do 84:84 za 1:10.... Ajdeeee
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izvuče se Unikaha, valjda mogu kroz produžetak do pobede
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 39 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Na šta liči Unikaha, krv ti jebem. Kao da gledam neku špansku Krku. Dias, Đedović, Balcerovski, itd. Kakav skup krševa. Al zato su tu jako dobri i dinamični igrači poput Cartera, Taylora, Pereza, Perrya. Za svoj budžet Unikaha ima jako balansiran tim.
Azazelkg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Što li se cimaju Barselona i Unikaha kad Endesa ne donosi ništa 🤔!? 1
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šekil Mekisiku, znam da je kući lepo ali nije vreme za penziju.
drperce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Junacki Unikaha Ajmo jos da se razvale Ataman i ostali sabani u zelenom
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 52 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Na šta liči Unikaha, krv ti jebem. Kao da gledam neku špansku Krku. Dias, Đedović, Balcerovski, itd. Kakav skup krševa. Priznaj da si opet kockao na Unikahu Ne shvatam ovakav hejt vec drugi put, najdraviji klub u Evropi. Kontam da su jedan od retkih klubova koji posluje u plusu.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Od rutinske i kontrolisanje rez do povrede Vezenkova...
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, MrTripleDouble said: Priznaj da si opet kockao na Unikahu Ne shvatam ovakav hejt vec drugi put, najdraviji klub u Evropi. Kontam da su jedan od retkih klubova koji posluje u plusu. Ovo malo što sam zakačio igrali su preloše. Upanu u neke rupe, ne mogu po 5 minuta da daju koš.
Recommended Posts