Don Dusko Posted Monday at 08:25 PM Posted Monday at 08:25 PM 29 minutes ago, m0k1 said: Kako mi je drago sto je izgubio Armani zbog ovog pederskog poteza Mirotica koji je mislio da ce dobiti bacanja na kvarno. Sjajna trojka za pobedu. Btw, Menion je toliko los igrac da je nerealno da on igra EL... 1
Chaos Is Me Posted Monday at 08:51 PM Posted Monday at 08:51 PM Ko ono hvalio Ognjanovića skoro? Iskomentarisao ovaj buzzer beater kao na sahrani.
Sharp Posted Monday at 09:41 PM Posted Monday at 09:41 PM Mirota je dosta ovaj kontakt naglasio, ali ovo je faul ako ćemo biti iskreni, kasni u kretanju ovaj iz Trenta.
Tex_Willer Posted yesterday at 10:03 AM Posted yesterday at 10:03 AM 21 hours ago, realno *w said: Gledao sam juče Virtus - Venecija, poprilično luda tekma. Ovaj Kabengele, za kojeg je zainteresovano pola EL, deluje kao poprilična sigurica. Baš jak na skoku, dobro završava oko obruča, vidim da se opali tu i poneka trojka. Deluje mi da bi to sve dosta lako preneo i na EL. Lateralne kretnje su mu uzasne, nisam siguran koliko moze u dropu braniti u el...
Chaos Is Me Posted yesterday at 10:31 AM Posted yesterday at 10:31 AM Misliš može braniti samo u dropu jer nema kretnje za switch, ice i ostale vrste odbrane koje zahtevaju mobilnog visokog.
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Šampioni 👏👏 Ajd Boban sto nije ni za Kinu (i tamo slabo igra) al ne kapiram kako Naneli nije mogao da zabode ok ugovor negde u Evropi
pendulum Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Verovatno je mogao ali za dosta manje para a pošto je pri kraju karijere kapiram da gleda da izvuče maksimum.
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 41 minutes ago, NMX said: Šampioni 👏👏 Ajd Boban sto nije ni za Kinu (i tamo slabo igra) al ne kapiram kako Naneli nije mogao da zabode ok ugovor negde u Evropi Očigledno nije, niko se nije spomenuo da mu je nudio nešto, naročito iz EL. Uglavnom, uvek se može naći klub, ali verujem za bar 3 puta manje para nego tamo. Edited 5 hours ago by realno *w 1
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kinezi ove sezone implemetirali nova pravila. Tri cetvrtine mogu da igraju po dva stranca, a zadnju samo jedan. Dobro je pa bar nema visinska ogranicenja kao Filipinci
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Samo da ne cuje ovo Covic. Edited 2 hours ago by Don Dusko
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, MrTripleDouble said: Kinezi ove sezone implemetirali nova pravila. Tri cetvrtine mogu da igraju po dva stranca, a zadnju samo jedan. Dobro je pa bar nema visinska ogranicenja kao Filipinci To pravilo su oduvek tj. Već par godina imali. Pričao je Raduljica o tome pre 2 godine. Ludilo.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 9 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: To pravilo su oduvek tj. Već par godina imali. Pričao je Raduljica o tome pre 2 godine. Ludilo. Koliko se secam ranije je samo jedan stranac mogao da bude na parketu u svim cetvrtinama. Ovo sa dva stranca u prve tri cetvrtine je neko relativno novo pravilo. Moguce da nije od ove, al' ako sam se zajebao ja, zajebao se i Vlada Vukojicic koji radi tamo. Pomenuo je bas ovo kod Edina i Koleta. Mada mogu da se zakunem da sam prosle sezone gledao dosta meceva i da niti u jednom trenutku dva stranca nisu bila na parketu u istom trenutku. Edited 1 hour ago by MrTripleDouble
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, MrTripleDouble said: Koliko se secam ranije je samo jedan stranac mogao da bude na parketu u svim cetvrtinama. Ovo sa dva stranca u prve tri cetvrtine je neko relativno novo pravilo. Moguce da nije od ove, al' ako sam se zajebao ja, zajebao se i Vlada Vukojicic koji radi tamo. Pomenuo je bas ovo kod Edina i Koleta. U pravu si ti tj. Vlada: 😄 The CBA has adjusted its rules over the use of foreign players for the new season. Two foreign players from each team are allowed on court at the same time during the first three quarters. In the fourth quarter, only one foreign player is allowed per team.30.09.2024
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: U pravu si ti tj. Vlada: 😄 The CBA has adjusted its rules over the use of foreign players for the new season. Two foreign players from each team are allowed on court at the same time during the first three quarters. In the fourth quarter, only one foreign player is allowed per team.30.09.2024 Ne mozes da zajebes iskusnog kladionicara sa poznavanjem azijskih kosarkaskih prilika prijatelju moj. 1
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, MrTripleDouble said: Ne mozes da zajebes iskusnog kladionicara sa poznavanjem azijskih kosarkaskih prilika prijatelju moj. Vladu Vukoicica onako dobrocudnog i kulturnog bih mozda i mogao ali ovako prihvatam poraz. Ziv bio.
Recommended Posts