Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 29 minutes ago, m0k1 said: Kako mi je drago sto je izgubio Armani zbog ovog pederskog poteza Mirotica koji je mislio da ce dobiti bacanja na kvarno. Sjajna trojka za pobedu. Btw, Menion je toliko los igrac da je nerealno da on igra EL... 1
Chaos Is Me Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ko ono hvalio Ognjanovića skoro? Iskomentarisao ovaj buzzer beater kao na sahrani.
Sharp Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mirota je dosta ovaj kontakt naglasio, ali ovo je faul ako ćemo biti iskreni, kasni u kretanju ovaj iz Trenta.
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 21 hours ago, realno *w said: Gledao sam juče Virtus - Venecija, poprilično luda tekma. Ovaj Kabengele, za kojeg je zainteresovano pola EL, deluje kao poprilična sigurica. Baš jak na skoku, dobro završava oko obruča, vidim da se opali tu i poneka trojka. Deluje mi da bi to sve dosta lako preneo i na EL. Lateralne kretnje su mu uzasne, nisam siguran koliko moze u dropu braniti u el...
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Misliš može braniti samo u dropu jer nema kretnje za switch, ice i ostale vrste odbrane koje zahtevaju mobilnog visokog.
Recommended Posts