Jump to content

Recommended Posts

Posted

Samo da izjavim za novine da sam presrecan sto je ACB na SK, bas sa uzivanjem pratim ovo kolo.

Tenerife - Valensija je bila bas fina utakmica. Jovic je lagano nasao mesto medju divljim bekovima Valensije, ali nije dovoljan za balans. Kako god, duo Dzons - Dejvis bice vrlo interesantan za pracenje, a Valensijine utakmice uzivanje za gledanje.

Jucerasnji dojam: Onuaku > Felicio. Onuaku mislim da ce proci put Luivil - Zadar - Evroliga sledece godine.

Posted
34 minutes ago, Geronimo said:

Jucerasnji dojam: Onuaku > Felicio. Onuaku mislim da ce proci put Luivil - Zadar - Evroliga sledece godine.

Žena me sinoć pitala kako to da ono izvođenje bacanja odozdo nije zabranjeno i kada će biti 😁

• Ha-ha 5
Posted

Koja tuga za Palensiju, ovako prosuti mec 😞

NIsu trebali da brane poslednji napad, vec svi da stanu da liniju za 3 i da ne daju sut, a puste zakucavanje i mec bi bio resen.

• Like 1
Posted

Steta za Palenciu, Imali su Barsu na konopcima ali ih je nemogucnost da osiguraju skok u odbrani kostao pobede.

Bice ovo duga sezona za navijace Barselone sa ovim amaterom na klupi. Ne vidim kako mogu da naprave neki rezultat ove sezone.

Posted (edited)
2 minutes ago, Sector said:

A šta igraju, kad nema ništa na lajvu? 

Oli igra košarku, Pao rukomet. 37-11.

Malo je falilo da Pao završi poluvreme sa 9 postignutih poena. Šut iz igre 25-3.

Edited by realno *w
  • Like 1
  • WOW 1
Posted
23 minutes ago, fradler said:

Ocekivano deklasiranje, nakon sto je Ataman lajao pre neki dan. Nece ih dobiti Pao nijednom u sezoni, mmw.

Šta je mlatio Ataman, promaklo mi?