Fat Zadd Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 (edited) 1 hour ago, Devojka Luke Razića said: @Klotzen Sve sam ovo radila sem opcije 3-reinstalacije Google Play Store. Odradiću to kad se telefon napuni i javiću da li je sve ok. Hvala puno! https://www.saznajnovo.com/2017/08/google-play-usluge-i-google-play-prodavnica-problemi-i-resenja/amp/ 19 hours ago, Sprivel said: Kupis jabuku i batalis android smece. Kupis trulu jabuku i odmah te iznervira jer ne mozes da podesis ekran bez ikonica... Mada, mogu da malo pohvalim 11 pro 😴 Edited December 7, 2020 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 On 12/5/2020 at 9:32 AM, Klotzen said: Nisi rekao šta hoćeš da prebacuješ pa ću pretpostaviti da si mislio na neke fajlove. Tu ti je najlakši nači da spojiš jedan sa kompom prebaciš na komp šta želiš da sačuvaš pa onda spojiš drugi i snimiš sebi to. Druga opcija koju sam koristio na nekom kršu kineskom "doggie" ako sam dobro zapamtio brand je spojiš telefone preko bluetooth i prebacuješ, sporo za veće fajlove ali za neke sitnice sasvim ok. Treća opcija je pomoću file transfer programa ali to nisam uspeo jer na ovom kinezu nisu radili kako treba pa ih Samsung nije detektovao. Ovaj treći sistem ide preko interneta praktično. Ako si mislio na kontakte to ti je najlakše tako što napraviš google nalog samo za telefon, sinhronizuješ kontakte na nalog i kada se sa novim telefonom loguješ na taj nalog telefon će skinuti sve kontakte. Hteo sam ono klasično prebacivanje svega - od fajlova, preko svih wifi šifri, istorije poziva i poruka, aplikacija. Sve klasične varijante ne rade, tipa Smart switch, phone clone i ostalo. Odustao posle određenog vremena. Uglavnom, deo mi je povukao google, fajlovi ručno i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 Sta radite kada delovi ekrana vise ne reaguju na dodir. Za ovih osam godina, imao sam 4 touch screen telefona i jos mi se ovo nije dogodilo. Moze li se popraviti ili skupljati pare za nov? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 27 minutes ago, realno *w said: Hteo sam ono klasično prebacivanje svega - od fajlova, preko svih wifi šifri, istorije poziva i poruka, aplikacija. Sve klasične varijante ne rade, tipa Smart switch, phone clone i ostalo. Odustao posle određenog vremena. Uglavnom, deo mi je povukao google, fajlovi ručno i to je to. SHAREit? Ne fercera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 7, 2020 Share Posted December 7, 2020 2 hours ago, realno *w said: Hteo sam ono klasično prebacivanje svega - od fajlova, preko svih wifi šifri, istorije poziva i poruka, aplikacija. Sve klasične varijante ne rade, tipa Smart switch, phone clone i ostalo. Odustao posle određenog vremena. Uglavnom, deo mi je povukao google, fajlovi ručno i to je to. Na kojoj si verziji miui? Trebalo bi da imas aplikaciju Mi Mover vec preinstaliranu bas za tu svrhu za prebacivanje sa jednog na drugi telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 koji je najbolji music player za android? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 Od besplatnih Aimp a od placenih Onkyo HF Player i Power Amp Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 On 12/7/2020 at 11:11 PM, Slavisa iz Tavankuta said: Na kojoj si verziji miui? Trebalo bi da imas aplikaciju Mi Mover vec preinstaliranu bas za tu svrhu za prebacivanje sa jednog na drugi telefon MIUI Global 12.0.1 Ne može sa Moverom, neće da ponudi na novom da je to novi uređaj, samo može da šalje podatke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Je l moze neko da mi objasni razlike izmedju svih ovih S20-ica? Da ne moram da sredjujem babin sprat, sigurno bih uzeo jedan. Ovako je kupatilo preče 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 5 hours ago, BattleBender said: Je l moze neko da mi objasni razlike izmedju svih ovih S20-ica? Da ne moram da sredjujem babin sprat, sigurno bih uzeo jedan. Ovako je kupatilo preče 😄 Definitivno nisu vredni tih para ( bar meni ) 😄 da sam kupovao za kesh Definitivno ne bih kupio... razlika je u veličini 😉 Nisam zadovoljan baterijom , nervira me sto se ponekad bas pregreje kada je uključen WiFi i puni se (retko ali zna 😄 ), takodje me nervira 1 ulaz za punjac i slušalice. Ekran, kamera , zvuk su OK... Fluidnost i brzina se podrazumevaju, jbg 8/128. S20, + plus mi je bio prevelik/preglomazan i bolja tarifa mi je bila sa običnom 20seticom. Eto ukratko (ako ti nesto znaci 😄 ), ove "napredne" funkcije nisam istrazivao, iskreno vremena bez sam i nisam zainteresovan 😄 E da, Samsung pay odlican👍 , 4 meseca free YT premium, Sky sport godinu dana 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Kako bre ne vredi tih para? 😄 Vise od telefona. Ja nikad nisam voleo Samsung, niti android. NIti skupe telefone. Ali Note-ovi su vise od telefona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Ti bi s konja na magarca? Drzi se jabuke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Na androidu sam trenutno. Projekat na kojem smo razvijamo pre svega za Android (radicemo i za IOS, ali zbog kompleksnosti konekcija itd itd...jer nije samo app kao app, vec i konekcija sa wearables itd itd) pa sam zbog internih testiranja i sl presao na android. Btw. sad vise nisam ni biased. iOS je majka i mogu ljudi da prde koliko hoce, ne moze Android da prismrdi iOS-u. Ali mi treba Note. Najblizii kolega je uzeo 10 cim je izasla, mesecima sam ga unistavao (sa njim imam odnos kao sa Mc-om, samo na steroidima, 10 puta jacim 😄 Cak slusaju i istu muziku). "Kako te bre nije sramota, imas malu decu, placas kiriju, krenuo si da placas i kredit za stan, i uzeo si to sranje od 1500 evra... i na sredini meseca ces od mene da trazis da te vodim na rucak na pauzu". Ali sam mu priznao "This shit is really good". Dobro je, meni je ono vise od telefona, iskreno. Ne ulazim u to da li ima boljih telefona, da li za te pare ces da kupis 3 Xiaomi-a koji imaju slicne performanse itd. Jednsotavon cela ta stylus prica bi meni sad legla ko budali samar, iskreno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 2 hours ago, BattleBender said: Na androidu sam trenutno. Projekat na kojem smo razvijamo pre svega za Android (radicemo i za IOS, ali zbog kompleksnosti konekcija itd itd...jer nije samo app kao app, vec i konekcija sa wearables itd itd) pa sam zbog internih testiranja i sl presao na android. Btw. sad vise nisam ni biased. iOS je majka i mogu ljudi da prde koliko hoce, ne moze Android da prismrdi iOS-u. Ali mi treba Note. Najblizii kolega je uzeo 10 cim je izasla, mesecima sam ga unistavao (sa njim imam odnos kao sa Mc-om, samo na steroidima, 10 puta jacim 😄 Cak slusaju i istu muziku). "Kako te bre nije sramota, imas malu decu, placas kiriju, krenuo si da placas i kredit za stan, i uzeo si to sranje od 1500 evra... i na sredini meseca ces od mene da trazis da te vodim na rucak na pauzu". Ali sam mu priznao "This shit is really good". Dobro je, meni je ono vise od telefona, iskreno. Ne ulazim u to da li ima boljih telefona, da li za te pare ces da kupis 3 Xiaomi-a koji imaju slicne performanse itd. Jednsotavon cela ta stylus prica bi meni sad legla ko budali samar, iskreno. Bolje skupljaj pare za ovako nešto, pošto znam da je tebi dizajn na prvom mestu 😄 Tiho se spominje da bismo mogli da imamo ovakav prvi komercijalni telefon u narednoj godini 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Ima li to olovku? 😄 I da, kakvi su oni Flip-ovi? Kolega kaze da ce mozda da ukinu Note i da prebace sve na Flip. Koji meni dodje mnogo kao zensko ogledalce za sminkanje 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Nema šanse da ukinu NOTEove, brutalni telefoni koji se sasvim fino prodaju. Flipovi duplo skuplji, ne znam ko to uzima iskreno. Kod nas u firmi, par ljudi sa neograničenim budžetima za telefone, niko nije ni pomislio to da uzme, nego uglavnom S seriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Ukida se note serija 100% fold ce zamenuti note serijuSent from my Mi 10 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 zvuk se sam od sebe pojaca pa se smanji dok gledam jucub.. sta je reci? u pitanju je redmi note 9 pro.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 4 hours ago, n4l1m said: zvuk se sam od sebe pojaca pa se smanji dok gledam jucub.. sta je reci? u pitanju je redmi note 9 pro.. Desilo mi se jednom na huawei p30 lite... samo sam ga restartovao i radilo je sve kako treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 4 hours ago, n4l1m said: zvuk se sam od sebe pojaca pa se smanji dok gledam jucub.. sta je reci? u pitanju je redmi note 9 pro.. Pa sad tesko je reci sta je. Kako se pojaca? bas onako bukvalno kao da si stisnuo vol+ dugme? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 11 hours ago, Slavisa iz Tavankuta said: Pa sad tesko je reci sta je. Kako se pojaca? bas onako bukvalno kao da si stisnuo vol+ dugme? pa vol mi bude na max, a ne cuje se bas najjace, i onda tokom videa sam se pojaca zvuk na 2-3 sekunde, pa se smanji i tako.. sto rece djole, restartovao sam ga.. pa cu videti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Mislim da to ima veze sa regionom, verovatno nesto brka, jer u Evropi zbog tih nekih regulativa, zvuk je tisi na telefonu. Pokusaj da promenes region na Indiju npr. Nece se nista desiti, samo ces dobiti par aplikacija gratis ( mozes da ih obrises) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Burazer koji je koristio iphone7 godinama unazad uzeo Redmi Note 9s ne gledajuci velicinu telefona(znam,veoma retardirano) i razocarao se kada je video koliki je to telefon. E sad, znam da ste pisali x puta o preporukama, ali da ne bih listao 2 sata, ako moze neko neka baci predlog za fon tog cenovnog ranga, oko 200e, ali da ne bude toliko glomazan(ako tako nesto jos uvek postoji). Pozeljno dobra kamerica i sto veca memorija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts