Igor_ Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 (edited) Jebeni Rakonjac. -Ove sezone 12 meca bez gola. - u karijeri 80 utakmica 12 gola. -Crnogorac, 190cm+ Uklapa se u sve parametre dr Mrkele. Zlatanovic mi deluje kao Benzema za ovog. Edited January 28, 2023 by Igor_ 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Љуба Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Орландић #2?Sent from my SM-G998U using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Bolje da su Krstovića vratili na poziciji Djetića,nego ovog što dovode.Takvo nam je pojačanje u najavi.Jadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 De pronalaze te "špiceve" ili "fudbalere" Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Ne znam sto dramite. Ako potpise mozda ode na pozajmicu u OFK... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Kakve nas samo kombinacije tek cekaju, kinta od Ls je "kaparisana", treba sad podmiriti sve dzepove i interese. Ko jebe Zvezdu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 4 hours ago, Polivalentni Stevica said: Bolje da su Krstovića vratili na poziciji Djetića,nego ovog što dovode.Takvo nam je pojačanje u najavi.Jadno. Nemoj brate, nek dodje i gori, samo ono drvo da ne gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 (edited) 32 minutes ago, PERICA!!! said: Nemoj brate, nek dodje i gori, samo ono drvo da ne gledam. U tome i jeste stvar, mi kao navijaci smo toliko ocajni zbog kojekakvih grla koja su kaskala Marakanom, da smo spremni i na "gore", samo da se takvi ne vracaju. A ustvari probijanje dna od strane jahaca apokalipse je relativan pojam u slucaju Zvezde, uvek moze gore i od onog najgoreg. Tako nesto nas sigurno ceka od leta, ovo je zagrevanje, jer kinta je nikad bliza, nije klub (citaj jahaci) bio u ovakvoj situaciji. Edited January 28, 2023 by Manoly 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Rakonjac je odigrao jednu dobru sezonu za Čukarički i prodat je u Lokomotivu za 2.5 miliona. Tamo nije pokazao ništa i ovi su ga se odrekli momentalno. Treba reći i da je Lokomotiva trenutno u raspadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 9 hours ago, Igor_ said: Jebeni Rakonjac. -Ove sezone 12 meca bez gola. - u karijeri 80 utakmica 12 gola. -Crnogorac, 190cm+ Uklapa se u sve parametre dr Mrkele. Zlatanovic mi deluje kao Benzema za ovog. Jači Rajo nego Tončev 5 hours ago, suptil said: Ne znam sto dramite. Ako potpise mozda ode na pozajmicu u OFK... 😄 Načuh da se sprema fuzija OFK i Grafičara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Nema fuzije OFK-a i Graficara, ali Kasalica i Kaludjerovic prelaze tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Pandev danas bio gost na Marakani. Dajte mu opremu i biće bolji i od Pešića i Kulibalija zajedno. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 51 minutes ago, Don Juan said: Pandev danas bio gost na Marakani. Dajte mu opremu i biće bolji i od Pešića i Kulibalija zajedno. Mozda ima i nekog zanimljivog igrača u svojoj akademiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 7 hours ago, Perkos2 said: Mozda ima i nekog zanimljivog igrača u svojoj akademiji Imaju nekog levog beka, ali nemam pojma da li je za nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Imali su nekog klinca iz Gambije ,Osmana Maronga, ali nam ga je Radnik iz Surdulice pokupio ispred nosa ... 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) 58 minutes ago, mare80 said: Imali su nekog klinca iz Gambije ,Osmana Maronga, ali nam ga je Radnik iz Surdulice pokupio ispred nosa ... 😛 Pa taj je bio u Zvezdi, samo što je bio po pozajmicama. Edited January 30, 2023 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 2 hours ago, Don Juan said: Pa taj je bio u Zvezdi, samo što je bio po pozajmicama. Ma znam,zezam se, zato sam i napisao ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Bolje ovog decka iz Svice da su doveli, kakav crni Rakoljac... https://www.transfermarkt.com/filip-stojilkovic/profil/spieler/464195 https://nova.rs/sport/fudbal/filip-stojilkovic-napadac-sion-baloteli-prica/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 1 hour ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Bolje ovog decka iz Svice da su doveli, kakav crni Rakoljac... https://www.transfermarkt.com/filip-stojilkovic/profil/spieler/464195 https://nova.rs/sport/fudbal/filip-stojilkovic-napadac-sion-baloteli-prica/ Ide u Darmstat za 2 miliona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 1 hour ago, Milko Miller said: Ide u Darmstat za 2 miliona. Nista onda, dajemo ipak 2.5m za Rakonjca😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Kako mi to saljemo Sanoga na pozajmicu kad mu je ugovor isteko? Sta sam propustio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 32 minutes ago, Igor_ said: Kako mi to saljemo Sanoga na pozajmicu kad mu je ugovor isteko? Sta sam propustio? Automatski mu se produzio ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 52 minutes ago, Igor_ said: Kako mi to saljemo Sanoga na pozajmicu kad mu je ugovor isteko? Sta sam propustio? Čekaj, šaljemo Sanoga na pozajmicu, a nemamo alternativu sem Srnića (kao).... Genijalan potez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 6 minutes ago, Don Juan said: Čekaj, šaljemo Sanoga na pozajmicu, a nemamo alternativu sem Srnića (kao).... Genijalan potez. Pa oslobadja se prostor da Srnaldo pokaze svoje kvalitete u Ligi sampiona. Sta drugo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 Kakav vrhunski prelazni rok. Otisli Ben i Sanogo. Odlaskom Sanoga zabetonirana pozicija Srnica, a odlaskom Bena otvoreno jos vise prostora za majstora Mustafu. S druge strane doveli smo dva desna beka sumnjivog kvaliteta, tako da je vrlo verovatno da je i Gobelja siguran. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts