Дејо Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 CRVENA ZVEZDA: Borjan – Dragović, Milunović, Eraković - Gobeljić, Srnić, Kangva, Azarovi – Bukari, Pešić, Katai. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Ovaj je Sisoje junior Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Mitrovic, Sanogo u drugom, ako vec Ivanic i Rodic nece igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Dajte neki link, molim vas lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дејо Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 (edited) Чудна постава са 3:4:3 у ЈСЛ, видећемо на шта ће то личити. Гобељић и Срнић у првој постави, веселооо :Д Макар Азаров може бити максимално нападачки орјентисан, а колико сам читао и гледао, то мо и одговара. Edited September 4, 2022 by Дејо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 2 minutes ago, Дејо said: CRVENA ZVEZDA: Borjan – Dragović, Milunović, Eraković - Gobeljić, Srnić, Kangva, Azarovi – Bukari, Pešić, Katai. Mislim da cu brzo da donesem sud o ovom Milojevicu...Ako jos 1-2 stavi tandem Gobeljardo-Srnaldo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Sprdali smo se za Dekija i belo, ali ovaj beta Milojevic se stvarno drogira 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 8 minutes ago, Manoly said: Dajte neki link, molim vas lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 (edited) Voleo bih da gresim ali novi sisoje od pocetka opravdava poverenje. Govorom tela podseca na nekakvog vojnika sns-a, a najvise mi lici na onog lik sa usbom na celu sto je unistio eps. Prosto se vidi da se ni za sta ne pita, ima napisano sta treba da radi i nemoj slucajno da talasa jer nije doveden zbog toga. Kao da smo prethodnih godina postali prejaki za sve ovde pa nam treba majmun koji ce uci u tenak i napraviti katastrofu. Ne vidim zasto ne bismo napravili iskorak u Evropi, nije mnogo kostalo. Cak i smo gurali nekog iz Graficara na beku, do sad bismo imali igraca za LE, zadnjeg veznog smo prakticno imali ali i nismo Srnaldo je bio preci jelte. derbi smo takodje imali ali ga opet samo iz nama znanih razloga ispustamo, sto znaci da je sve smisljena zajebancija a sve to aminuju dileri sa severa. jasno da obican narod jos i kaze koju protiv svega navedenog s tim da se narod nista ne pita Deki koks ce jos ispasti institucija za ovog beskicmenjaka koji se kurcu ne pita, ima neki kretenski stil da svaki mec menja formaciju i tim narod je prepoznao bahatost vrha kluba, kojem se verovatno i glavnog staba diktira sta da radi. ono sto je pogresno je sto ce klub pratiti 300 ljudi te nece imati ko da im smeta u svom lopovluku Edited September 4, 2022 by maXa88 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Kakvo je ovo izdrkavanje sa formacijom bez Kange? Daj neko da mi objasni kako je to moderan fudbal, a Kanga prevazidjen fudbaler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Pankov se oporavio 🥺 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 5 minutes ago, Manoly said: http://livetv.sx/rs/eventinfo/70521475_crvena_zvezda_baoka_topola/ http://55i77mrsizzvezde.com/tajvideonesgledat.mpeg4 Prvi radi sigurno, drugi tesko da ce ikada proraditi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Za kratko vreme nam ogadiše sve 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagzzi Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 (edited) Tacno mi se vec smucio Milojevic, kakva formacija, pa kad vec igramo sa 3 defanzivna, daj makar Stankovica po desnoj strani umesto Gobeljica. Plus Srnic, stvarno previse... Edited September 4, 2022 by Bagzzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Ne mogu rečima da opišem koliko me nervira Srnić. Non stop nešto maše rukama, primio je u noge barem 10 lopti za ovih 10 minuta i sve i jednu je vratio unazad. Napiću se kao svinja i upaliti vatromet kada ode iz Zvezde. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Hahaha sta uradi Azarov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 (edited) 10 minutes ago, Bagzzi said: Tacno mi se vec smucio Milojevic, kakva formacija, pa kad vec igramo sa 3 defanzivna, daj makar Stankovica po desnoj strani umesto Erakovica. Plus Srnic, stvarno previse... Igramo formaciju sa tri stopera i dva wing back-a. Tako da Erakovic igra na svojoj prirodnoj poziciji stopera...konacno. Meni se postava svidja, vidi se da zeli da proba neke stvari. Rekao bih da postoji ideja da se igra malo brze u tranziciji , na prvu. Jedino sto Srnic po meni nema sta ovde da trazi, posebno na ovoj poziciji na sredini terena. Edited September 4, 2022 by Bode 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дејо Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Штета, добра шанса за Кангву, одлично убацивање Катаија. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagzzi Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 (edited) ... Edited September 4, 2022 by Bagzzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Igrac TSC-a nam zavrnuo osigurac 😄 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagzzi Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 4 minutes ago, Bode said: Igramo formaciju sa tri stopera i dva wing back-a. Tako da Erakovic igra na svojoj prirodnoj poziciji stopera...konacno. Meni se postava svidja, vidi se da zeli da proba neke stvari. Rekao bih da postoji ideja da se igra malo brze u tranziciji , na prvu. Jedino sto Srnic po meni nema sta ovde da trazi, posebno na ovoj poziciji na sredini terena. Greska, umesto Gobeljica sam hteo napisati. Sa ovom postavom da proba nesto novo, ne znam samo sta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Azarov nije ni za Omladinsku ligu Srbije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Kad nema Kange, pa Milunovic kreira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Just now, pavijan2 said: Azarov nije ni za Omladinsku ligu Srbije. Nisu ni Srnic, Gobeljic i Pesic pa opet igraju a ti sutis. Ne moras biti fasista non stop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Kakav mi antifudbal igramo. Bukvalno da ne pozelis da pogledas nijednu utakmicu vise nikad. Bot s klupe ocigledno nema ideju sta treba da radi kao trener. Kako ne napravi neku takticku varijaciju da ne igramo sa tri stopera, dva beka i zadnjim veznim protiv Superligasa na Marakani, i kako mu se ne omakne da izostavi vesnike Zvezdinih neuspeha u Evropi, bracu debile. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts