Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

21 minutes ago, berti said:

Raspali Parrizan ima veca muda od nas. Da se kolektivno samoubijemo svi.

 

Nije Partizan uopšte raspao, skockali su sasvim pristojan tim, trener ih je naterao da igraju visoki presing što mogu da iznesu jer su se otarasili nekretnina Jojića, Markovića itd, a imaju i najboljeg igrača u Srbiji koji im je zabod decenije.

Link to comment
Share on other sites

Sto je najgore od svega ja ne vidim nacin da se izadje iz ovog kanala. 

Posle ovakvog prelaznog roka gde nit imas beka nit spica, nemas nacina. 

Ili da trpis Gobeljica na beku i imas igraca manje, ili da trpis Erakovica na beku (koji odigra dobro), al u napadu nemamo prodore ni centarsuteve.

Ili stvao stankovica na beka i pusti ga nek se uci. 

Ne znam.. 

Jedino logicno mi je neka:

                      Borjan

          Erak-Dragovic-Milunovic

Bukari                                         Rodic

                      Sanogo

             Kanga-Ivanic-Katai

                       Pesic 

 

Gubis u napadu Bukarija, i vise bi se umarao, al tu je da Erak krpi pozadi desno, a da se sanogo spusta kao 3stoper po potrebi. 

Pa na sve ili nista, na go vise i cao. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nakon toliko transfera i ko una koliko utrošenog novca mi apsolutno nemamo ekipu koja može igrati u Evropi. Na sve to nemamo ni trenera za Evropu, ovaj nesretnik koji ubacujenu tim po diktatu će brzo biti potrošen i neće mi ga biti žao uopšte. No kako napraviti barem pristojan tim za LŠ sledeće sezone. Eto da kažem imamo golmana i tri dobra štopera( pitanje je koliko će ostati u klubu) i tu se završava kvalitet. Kanga je u godinama i ne može sam da igra sa aždajama iz LŠ a kad nema dobre sredine ni Bukari nema šta da traži napred. Katai, Ivanić i Rodić nisu spremni nikad i neće biti spremni za LŠ, ostali su daleko od igrača koji mogu igrati u LŠ. Veliki je posao pred uparavom a ko da ga odradi, terza i mrkela? Nema od toga ništa i nemojte se nadati da će se oni smilovati i prestati da pljačkaju klub dovodeći poluigrače i sklapajući kombinacije sa menadžerima. Ovo više ne liči na klub već na mafijašku firmu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Crni said:

Ne treba vise nista pisati, sve je receno, ionako se pita sever, Terza i Smrkela.

 Pita se samo i isključivo Vrhovni ...

 

10 minutes ago, Perkos2 said:

Veliki je posao pred uparavom a ko da ga odradi, terza i mrkela?

Kao da je njih pa briga kako ćemo igrati u LŠ ... sigurna lova za "kombinacije" i to je to ...

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, akisaki said:

Da ne vracamo stranice i stranice unazad al mnogi su ovde pisali no Kanga no fudbal.

Serif u BG,Makabi u BG,veceras.....

Stetocina.

Zasluge?

U sportu kao i u seksu se ne zivi od proslih vremena.

 

Znaci Katai je jos gori a tek ov ostala domaca boranija>

 

Mani se fasizma

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, mare80 said:

Mi sa ovakvom  njihovom i našom igrom da pevamo ako na sledećem derbiju opet izvučemo X ....

 

Igrali smo derby pre 15 dana sa istom ovakom igrom i oni sa istom ovakvom igrom koju sada pruzaju, pa jedva uzeli poen, na poklon Kataija.

 

 

Ozbiljni sranje je napravio Terzic sa ovom pizdarijom od prelaznog roka. Def vezni, desni bek, spic, bukvalno igramo bez te tri pozicije. Aj za def veznog i moze da prodje Sanogo, ali desni bek i spic i hoces LS sa Srnicem i Pesic u timu???? 

Ovo sada je raspad sistema, za ovakvu igru se cupaju usi i lete perje po svlacionici, da imamo nekog jakog u upravi, ovako imamo samo klimace glavom koji porucuje svima nama da je sve ovo normalno i stanje redovno, malo su nam se povredili nosioci, sto je tek gluposti, mi ovako igramo jos od Slovenije i onih prijateljskih utakmica. 

 

Imamo 10 utakmica u nasoj ligi, 3 kod kuce 7 na strani, koja je kvota da ce ovaj tim da dobije sve??? 

Kiksnucemo verovatno 3,4 puta, Cukaricki, Vojvodina, Nis, Kragujevac, ko zna gde jos idemo. Partizan ce mozda da kiksne na jednu, ako i toliko, max dve u nekom suludom slucaju, dakle, na kraju jeseni ce biti egal sa poenima, mozda i minus neki manji. 

 

Onda ide pauza od 3 meseca, dovoljno da se oteraju svi iz uprave, trener, pola tima koji ne zele da trce i da se bore za ovaj dres. Pa na prolece sa derbijem kod kuce da se krene iznova za titulu i LS. 

Ovo sada je sve ocekivano, mator tim , sve je ovo ocekivano, nosioci su 32,33 nema vajde od toga. 

 

 

 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, akisaki said:

Da ne vracamo stranice i stranice unazad al mnogi su ovde pisali no Kanga no fudbal.

Serif u BG,Makabi u BG,veceras.....

Stetocina.

Zasluge?

U sportu kao i u seksu se ne zivi od proslih vremena.

Kakav fudbalski trol. Kanga je danas jedini iznosio loptu, bar 10 faula je bilo nad njim, kreira sam. Dok ostali stoje i ne krecu se. Okej zameni kangu i na njegovo mesto stavi Krsticica mozda proigramo. 

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Svako ko kritikuje Kangu blage veze da fudbalom nema. Ni jedna njegova greška( naravno da ih ima) nije zbog fudbalskog neznanja ili kurcobolje. Kanga pokušava da poveže igru Zvezde i napravi neku ofanzivnu akciju, nažalost ograničen ku je broj saigrača sa kojima može nešto da odigra, zlobnici bi rekli da mu je najsigurnije da odigrava sa našim štoperima pošto bi tu %grešaka bio najmanji. Kao nekad Negoš što je igrao skoro bez greške, loptu nazad a burekdžije sa arene hvale 98% tačnih dodavanja. Najmanji problem ove ekipe je Kanga, zna se ko je glavni krivac što imamo najviše 4-5 igrača koji mogu da igraju evropske utakmice 

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Nije problem ni u jednom igracu pojedinacno. Nemamo igru, igraci ne znaju sta ce sa loptom. Ovaj Trabzon je klasicna turska ekipa nakrcana strancima na zalasku karijere koje boli k za sve. I oni nas rutinirali. Otpor nismo pruzili. Izgledali smo ko protiv PSZ na Parku princeva.

 

Milojeviceve fudbalske ideje su radikalno drugacije od onoga sto smo prosle godine i ovaj tim ne moze to da igra. Onda on pravi neku improvizaciju izmedju zelja i mogucnosti i to ne lici ni na sta. Mi ne mozemo sad menjati pola tima da bi se prilagodili njemu. Da odu Katai i Ivanic i da dodje ko, kad nema boljih domacih igraca na tim pozicijama. A ne mozemo sve strance imati.

 

Krivci su naravno Terzic i Mrkela koji se nisu ni raspitali kakav fudbal igra Milojevic, nego su negde culi da je "mlad i moderan" i doveli ga bez ikakvog razmisljanja. Ali to nam nije neka uteha jer njih moze smeniti samo lebdeci duh. A on i ako ih smeni, postavice nam nekog Grcica ili Djuku.

Link to comment
Share on other sites

Posto su ovo skoro pa isti igraci s kojima smo donekle i igralinfudbal do prije mjesec i kusur, ista uprava, sve isto, samo njega nema. 

Terzic lijepo da klekne na koljena i zamoli Stankovica da se vrati na komandno mjesto. To je jedina promjena poslije koje smo bas potonuli. Ovaj ako hove, neka mu bude u strucnom stabu i neka uci jer za 1.dirigenta nije. 

Link to comment
Share on other sites

Sto se tice Kange nepisano pravilo je da ako nam on postane glavni igrac svi oko njega se raspadnu. I slicno obrnuto, ako je Kanga treci ili cetvrti igrac po uticaju na igru tim izgleda mnogo bolje.

 

Bozovic je dao kljuceve igre Kangi, ne da nismo usli u Evropu nego nismo ni titulu uzeli te sezone. Milojevic i Stankovic su znali sta treba sa Kangom. Novi Milojevic radi isto sto i Grof. Svi stoje i gledaju kako Kanga svaki napad overava loptu 10 puta i iznudjuje faulove na 50 metara od protivnickog gola, nakon cega ostaje na travi 30 sekundi da se svadja sa protivnikom ili sudijom, i na taj nacin nam ubija svaku mogucnost da razvijemo igru i igramo brze. 

 

Ali naravno, Kanga nam je daleko od nekog problema u ovom trenutku, imamo ih barem pet vecih. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...