DejoLazaKalina Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 54 minutes ago, Don Juan said: Čekaj, šaljemo Sanoga na pozajmicu, a nemamo alternativu sem Srnića (kao).... Genijalan potez. Jos genijalnije je produziti sanoga pa ga poslati na pozajmicu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 (edited) Ja sam bio ubedjen da je i Kulibali kod nas na pozajmici. Kad ono mi njega sad saljemo na pozajmicu. Tacno svakim danom sve vise mislim da nije Mrkela jedini krivac za ove promasaje, imam utisak da su treneri podjednako krivi, evo uzmimo za primer bilo kog trenera koji je vodio neki klub posle nas, tacno sve igrace koje nije uspeo da dovede u Zvezdu juri opet i i novom klub. Sad videh da je Milojevic posle Bena uzeo i Machada koji se pominjao po novinama za vreme njegovog mandata a kasnije i za vreme Stankovica. Ozbiljan broj dunstera se bavi poslom trenera u Srbiji. Edited January 31, 2023 by Igor_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 (edited) 8 hours ago, Igor_ said: Ja sam bio ubedjen da je i Kulibali kod nas na pozajmici. Kad ono mi njega sad saljemo na pozajmicu. Tacno svakim danom sve vise mislim da nije Mrkela jedini krivac za ove promasaje, imam utisak da su treneri podjednako krivi, evo uzmimo za primer bilo kog trenera koji je vodio neki klub posle nas, tacno sve igrace koje nije uspeo da dovede u Zvezdu juri opet i i novom klub. Sad videh da je Milojevic posle Bena uzeo i Machada koji se pominjao po novinama za vreme njegovog mandata a kasnije i za vreme Stankovica. Ozbiljan broj dunstera se bavi poslom trenera u Srbiji. Mjslim da mašiš poentu. Svaki trener ima neki profil igrača koji traži i koji odgovaraju njegovoj igri. Na krajj krajeva i Murinjo je doveo Matića i mnogi treneri koji ako imajj mogućnost da dovedu igrača da kojim su dobro sarađivali i koji im treba, dovešće ga. Ben je odličan igrač i jasno je zašto ga je Milojević doveo. Sa druge strane Macheda se koliko znam pominjao za vreme Stankovićevog mandata, a i ako se pominjao ranije, ne verujem da ga je Milojević baš jurio. Ništa ne može sa druge strane umanji Mrkelino neznanje i glupe poteze oko tranafera, koji se nastavljaju. Što se tiče dunstera, kada neki trener sa naših prostora uvede 2 puta za redom tim u LŠ kroz 4 kruga kvalifikacija, onda slobodno možeš Milojevića da nazivaš dunsterom. Ne moraju čak ni da pobede Liverpul. Da ne pominjemo sada rivale pošto se pokazalo da i Omonija i Makabi i Šerif, mogu da budu jako klizave stepenice na tom putu. Edited January 31, 2023 by Don Juan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Fikusu na klupi ce pre igrati Mijailovic nego Sanogo. Zato su ga i pustili. Pustili bi oni i Srnica ali on ne moze nigde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 8 hours ago, Don Juan said: Mjslim da mašiš poentu. Svaki trener ima neki profil igrača koji traži i koji odgovaraju njegovoj igri. Na krajj krajeva i Murinjo je doveo Matića i mnogi treneri koji ako imajj mogućnost da dovedu igrača da kojim su dobro sarađivali i koji im treba, dovešće ga. Ben je odličan igrač i jasno je zašto ga je Milojević doveo. Sa druge strane Macheda se koliko znam pominjao za vreme Stankovićevog mandata, a i ako se pominjao ranije, ne verujem da ga je Milojević baš jurio. Ništa ne može sa druge strane umanji Mrkelino neznanje i glupe poteze oko tranafera, koji se nastavljaju. Što se tiče dunstera, kada neki trener sa naših prostora uvede 2 puta za redom tim u LŠ kroz 4 kruga kvalifikacija, onda slobodno možeš Milojevića da nazivaš dunsterom. Ne moraju čak ni da pobede Liverpul. Da ne pominjemo sada rivale pošto se pokazalo da i Omonija i Makabi i Šerif, mogu da budu jako klizave stepenice na tom putu. Razumem o cemu pricas, ali evo, kazi ti meni koliko je igraca od tih promasaja, bila zelja iskljucivo trenera? Ne bih rekao da je sve Mrkela gresio (ne umanjujem njega kao najgoreg sportskog radnika ikada), ali slusali smo hvalospeve Stankovica o Piciniu, Falku... Ima tu jos primera sigurno. Najveci problem je sto nemamo krstenog skauta, evo Cukaricki doveo brazilskog beka "na predlog nasih skauta iz Brazila", ne kazem da ce biti bomba igrac ali verujem da ima mnogo manju platu neko primera radi ovaj bek iz Javora. A nasa skauting sluzba se svodi na preporuke bivsih igraca, pa ako prodje prodje. Kazu da Marin sad i radi nesto, ak nesto ne vidim da je iskopao nekog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Izvinjavam se..a gde je otisao Sanogo na kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wakeup Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 (edited) Pre svega pozdrav i od navijača Vojvodine, prema najavama kavez će biti pun, biće sigurno lepa atmosfera, vremenske prilike će biti super (najavljeno deset stepeni). Da se pošalje lepa slika u svet u vezi Mihe. Gledaće i on sigurno od gore 🙂 Nadam se dobroj i otvorenoj utakmici. ne bi bilo loše da vam počnu Mijailović, L Nikolić i Srnić/Azarov pa da imamo nečemu da se nadamo. Edited January 31, 2023 by Wakeup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 1 hour ago, Drug Crni said: Izvinjavam se..a gde je otisao Sanogo na kraju? Koliko sam razumeo Paris FC. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Rakonjac 2000 DC MNE dolazi 0 golova o asistencija za pola godine Slican tip igraca kao Kalifa Kulibali(odbija se lopta od noge) jos plus stranac Igraci iz nase lige se ne dovode, dok ne odu u inostranstvo(gde nazaduju i posle odjednom imaju kvalitet za nas) Umesto kada je reseno maltene prvenstvo, da dobiju minute Mijatovic, Mituljikici, Motika, Knezevic.. Koji itekako imaju kvalitet, cak su i bolji od vecine igraca Ovde talenti, tipa Mihailo Petrovich Mudrik ili recimo Ivan Ilic 2001(koji je i bio kod nas) , bi bili poslat u Mladost Gat ili IMT, nakon naravno kaljenja u Graficaru... Uz parolu JOS UVEK SU BONUSI Jedna zanimljivost, Erakovic je najvise pljuvan, posle utakmice sa u21 Ukrajinom, inace cuvao je Mudrika. Nije ga video. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 (edited) Kakva genijalna kombinacija ovo sa Sanogom, produžis mu ugovor i pošalješ na pozajmicu. Ovo bukvalno vredja prosečnu inteligenciju. Dobra stvar je sto mi je postalo totalno svejedno šta se dešava u FK. Edited January 31, 2023 by K.Dot 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Hebao ih Rakoljac, stvarno nisu normalni vise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Znači pokrili smo poziciju "talentovani Crnogorac" , od leta uzimamo Stamenića pa će i pozicija "gastabajterski klinac" biti dobro pokrivena ... 😄 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Mozzart najavljuje odlazak i Motike na pozajmicu, najverovatnije Rapid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Srnic: 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Ovo sa Sanogom je kao sa Dragovicem ideja da ga pozajmimo Sampi. Bukvalno smo najboljeg zadnjeg veznog poklonili, da bi nam igrali Micko i Srnaldo na prolece... Motika ide u onu Austriju Lustenau, sto smo igrali pre neki dan s njima. Kulibali je isto otisao, ali tu je Krstovic od 190cm da zameni adekvatno. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 53 minutes ago, Markoss said: Ovo sa Sanogom je kao sa Dragovicem ideja da ga pozajmimo Sampi. Bukvalno smo najboljeg zadnjeg veznog poklonili, da bi nam igrali Micko i Srnaldo na prolece... Motika ide u onu Austriju Lustenau, sto smo igrali pre neki dan s njima. Kulibali je isto otisao, ali tu je Krstovic od 190cm da zameni adekvatno. Imaju li u planu jos neko pojacanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 15 hours ago, Igor_ said: Imaju li u planu jos neko pojacanje? Verovatno je na polusezoni prevagnuo Mrkelin spisak pojacanja. Marinov spisak dolazi na red na kraju sezone 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Navodno smo zavrsili tog Rakonjca....pozajmica do juna.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 58 minutes ago, Drug Crni said: Navodno smo zavrsili tog Rakonjca....pozajmica do juna.. Šou 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Pankov i Popovic u Cuki. Bar Darjan najavljuje tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Dok ih ne vidim sa salom ne verujem. Posebno za Pankova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Professoren Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Izgleda da je propao transfer Kulibalija u Francuskoj! 1 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 18 minutes ago, Igor_ said: Pankov i Popovic u Cuki. Bar Darjan najavljuje tako. 6 minutes ago, Gannicus said: Izgleda da je propao transfer Kulibalija u Francuskoj! ište 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Odlično ako se barem privremeno rešimo Pankova,za Popa baš i nisam siguran da je pametno da ide ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Ma Borjan ce svakako da brani, mozda 2-3 utakmice dobije rezervni golman, nije nesto bitno dal ce da ode (na strsnu sto cenim Popa mnogo vise nego ovog Vasiljevica ili kako se vec preziva) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts