Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

O utakmici se nema bog zna šta napisati ...

Sve je već napisano ....

Raduje mali Mitrović ...

O nama kao klubu i buzdovanima koji ga vode govori činjenica da pored sto milki evra priliva zadnjih godina u odlučujučoj utakmici  LE uvodimo dete od 16 godina da nas vadi iz govana ...

 

P.S .... Šiljou Levandovski da se nosi u .... .... i da povede kilavog Rodića sa sobom ...

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Po svemu sudeći to je to za ovu sezonu u Evropi,postoje i dalje šanse,ali od nas ništa ne zavisi.Jedino da drknemo Turke i Monako u gostima,ali to vrlo teško s'obzirom kakvu ekipu imamu.

Olinjalu,matoru,precenjenu.

Gde li je retko pošteni diša Terza?Ne oglašava se već dugo vremena,ne ubira lovorike za sebe.Nema priče kako je ovo tim za polufinale LE.Hoće li opet istupiti nesrećnog Mrkelu da ovaj daje izjave koje su mu napisali na papir on i Muljan Milošević.

Da je ovo normalan klub kao što nije,pa da se opali potpuni restart na zimu i pobiti se za ono najvrednije što nam je ostalo,titula i direktan plasman u LŠ.

Brnabi se zahvaliti,dovesti stranca za trenera,pošto neke domaće normalne opcije nema,sve pečenjara treneri.

Polovinu igračkog kadra najuriti,neke i motkom,ali znamo da se to neće desiti.Nego će i dalje jajarske kombinacije i talovi da se prave.

 

I na kraju,nama Šilja Pešić prvi špic,smejurija.

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Kad vidim da trener kad mu ekipa gubi ubacuje klinca koji do tad nike nikad igrao za prvi tim znam da je stanje u klubu totalni raspad. Tako se pravi alibi za sve promašaje uprave, Mitrovića prvo ubije po desnom krilu pa mu sprema zamenu a ovaj pobegne po levom gde jedino zna da igra( pisao vec markos o tome) i da gol pa mu zajebe izmenu. Posle ubaci Mijatovića i da je mali pogodio onaj šut izbrisao bi sve bljuvotine terze mrkele i ovog klovna na našoj klupi. Izgubili smo od jedne prosečne ekipe svojim greškama i nedsciplinom u igri. Samo da pitam što nisu igrali Srnic i Mustafa?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, K.Dot said:

Jedina svetla tačka je Rade Bogdanović!

 

Ali čovek se zahuktao i ne staje :lol_2:

 

Usrao se u Mrkelu, tkz trenera, Rodića, Kataia, Pešića, bez ikakvog zazora i eufemizama, doslovno je izgovorio javno ono što mi ovde pišemo.

 

Voditeljici neprijatno :lol_2:

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Svi koji su smatrali da ce Pesic biti dobro resenje za spica treba da budu lustrirani i da im se zabrani prilazak svim fudbalskim objektima na manje od 150m

 

nema tu nikakvog iznenadjenja - neznalica bio i ostao

 

za Kulibalija i njegovih min 40k mesecno vec treba krivicno da se odgovara

Edited by bosMan_jr
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Silja Pesic je inkarnacija Mrkele na terenu, bukvalno nisam ocekivao bilo kakav drugi epilog u Evropi ove sezone kada smo ga konacno zajebali I umilostivili da potpise. Svaka grimasa koju ta beskorisna masa proizvede posle neuspesnog pokusaja da odigra bilo sta korisno izaziva mi dijareju I nagon za povracanjem. Mars u Nigdespor hebo te onaj ko te doveo

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Perkos2 said:

Moram da kažem da je Pešić lik koji užasno deluje na ekipu. Stalno nešto gunđa, buni se i prigovara. Iritantan lik strašno, ne gleda mi se utakmica kad njega vidim na terenu.

Da ga nabije na...znaciii kako mrzim takve igrace, promasi pas i kao hvata ze za zadnj lozu. Pu

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Posle agonije u Pioniru stigao tek na drugo poluvreme i sta znam, meni bilo ok, nemam mnogo za prigovoriti Brnabi. Pacerski primljen gol, ali utisak je da smo bolji od njih. Nije nam se dalo, bas i nemamo srece u poslednje vreme, ali kad se setim Mrkeline blentave face kontam da je nismo ni zasluzili, svinjarije i kriminal dolaze na naplatu. Odlican Mitrovic, vreme je da se zacementira u 11, a Katai preseli na klupu. Jbg, smena generacija. I ovaj decak sto nosi devetku ima stofa ovako na prvu, sou bi bio da mu je usao onaj sut pred kraj. 

 

To bi bilo to sto se tice Evrope, ja od pocetka pricam da je bolje biti treci nego drugi, ali sada je i to trece mesto nedohvatljivo. Sugavi Monako nam uzeo 3 boda na bazi qrca, a onda deli bodove sakom i kapom. Odvratna ekipa. Verujem da cemo dobiti Trabzon, ali ce i oni dobiti Ferenc u poslednjem kolu. Mozda je i bolje da se pun fokus stavi na prvenstvo, gde takodje opasno visimo.

 

E da, Pesica ne mogu vise da gledam ocima, najiritantnije stvorenje ikada, a sve teze i Rodica podnosim.

Edited by fradler
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...