DejoLazaKalina Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 hour ago, Manoly said: Ohi je spic koji treba da ostane u klubu, nadam se da me razumes. Ne treba, trener ne zna ni da ga prilagodi a ni da namesti igru za njega. Treba, ukoliko imamo kasvetnog trenera, a nemamo ga. Tako da nam je Ohi od slabe koristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Koga interesuje,naš bivši igrač Miloš Vulić potpisao za Perudju ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 2 hours ago, suptil said: Ako udjemo u LS verovatno ce da pojure beka ili neko instant pojacanje. Polako, Тако је било полако и са Крстовићем. Полако а милиони већ побацани на прекобројне. Сељака са пијаце да доведеш у клуб и да му објасниш да су 3 бода 2.7М а бод 900К знао би на кога да не баца паре а за кога да се отвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Kad smo kod Krstovića. Očigledno se raspucao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 U koliko se kladimo da njega sledeceg vracamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Нисмо могли да чекамо Јовића, нисмо ни Јовељића, нисмо ни овог момка - а како решета! Komentar neke stranice na fejsu za ovaj gol Krstovica a ispod masovni hvalospevi. U ovoj regiji treba zabraniti fudbal i to definitivno, ocigledno nam ne ide pracenje istog Toliko talenata smo imali kroz istoriju al mimo njij narod blage veze o sportu nema 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Kakvo je drvo taj Krstovic, da covjek ne povjeruje da je on uopste fudbaler, a ne da je igrao za Zvezdu. Goli otok za onog ko ga je doveo i ko se talio za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 21, 2022 Author Share Posted July 21, 2022 Kad vidim neki klip da je naucio da primi i vodi loptu onda mozda i pozelim da ga vratimo. Do tada moze dati jos 30 golova makazicama, ne treba nam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Pricaju da ide transfer Lazovica iz Verone u Marsej... ako mi ne uskocimo sad posto je covek nas bivsi igrac i igra na poziciji koju kupujemo... 😂😂😂 Da proba da igra beka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 5 minutes ago, drperce said: Pricaju da ide transfer Lazovica iz Verone u Marsej... ako mi ne uskocimo sad posto je covek nas bivsi igrac i igra na poziciji koju kupujemo... 😂😂😂 Da proba da igra beka Ako pređemo da igramo sa trojicom pozadi, on bi bio idealan 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Jel vi to ozbiljno kukate za Krstovićem ili trolujete ...😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Trolujemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 *mali off* Prilično sam iznenađen 😁 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Njega smo mogli planski da ostavimo u klubu... za koliko smo njega bese pustili u ajntraht? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 2 minutes ago, drperce said: Njega smo mogli planski da ostavimo u klubu... za koliko smo njega bese pustili u ajntraht? 4 miliona € + 10% od narednog transfera džaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 2 minutes ago, Gavran said: 4 miliona € + 10% od narednog transfera džaba Pa nije bas dzaba ali s obzirom da je to otprilike pesic i van la para... A zamisli ove sezone prvi spic u pohodu na LS i onda ga prodas i napravis sleece sezone mesta za Lazetica... Neko bi rekao da to deluje kao plansko ponasanje kluba i da podseca na Dinamo 🤔 A mislim i da bi vredeo vise posleove sezone... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Maxbet pise. levo krilo Katai, Mitrovic desno krilo Bukari, Ben Motika u sredinu zamena Ivanicu Mustafa pozajmica (vrvt Nis) Lucic pozajmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Ivanicu tesko da ce naci zamenu, a ovo ako bi se i desilo je klasicno karabudzenje sa ruznim posledicama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 (edited) Preminuo Nikola Radmanović 😮 Quote Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Radmanović (52) preminuo je posle duge i teške bolesti. U fudbalskoj karijeri nastupao je za Crvenku, Vrbas, Bečej, Crvenu zvezdu, špansku Meridu. Za „crveno-bele“ odigrao je oko 80 utakmica. Bio je fudbaler veznog reda a igrao je zajedno sa nekim od najvećih legendi ovog kluba poput Dejana Stankovića, Zvonka Milojevića i Pericom Ognjenovićem. Edited July 21, 2022 by Don Juan 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Meni tu deluje da kangva moze da pokrije Ivanicevo mesto ako zatreba a da njegovo popunjava stankovic ili sanogo... I onda motika ostaje levo pa se covek zapida sto imamo dva mlada na levom boku i da li moze neko od njih desno jer Bena bih sa klupe izbegavao, osim za evropu ovo u nasoj ligi bolje da minute trose klinci Ako nastavimo ovako da igramo glat bi po poluvreme mogli da provedu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 2 hours ago, drperce said: Pa nije bas dzaba ali s obzirom da je to otprilike pesic i van la para... A zamisli ove sezone prvi spic u pohodu na LS i onda ga prodas i napravis sleece sezone mesta za Lazetica... Neko bi rekao da to deluje kao plansko ponasanje kluba i da podseca na Dinamo 🤔 A mislim i da bi vredeo vise posleove sezone... U planskom radu nema toliko mesta za ugradnju Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 17 hours ago, Abizolirni said: evo sad pisu da nam Mamadu Kali Sane dolazi. Drugim rijecima Ohi bi mogao na listu. Koliko li ima tih Sane, Diara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Kazu u Telegrafu da je Djenova spremila 2,5 mil EUR za Pavkova. Ja bih ga za svaki slucaj, za tu kintu, poslao odmah a ugovor moze i po slijetanju.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Za 2.5m ja bih im dao osim njega i Gobelju i Srnica i poslao tortu i 10L sampanjca 11 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 28 minutes ago, Marokanac said: Kazu u Telegrafu da je Djenova spremila 2,5 mil EUR za Pavkova. Ja bih ga za svaki slucaj, za tu kintu, poslao odmah a ugovor moze i po slijetanju.. Lazu bre... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts