Venger Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Nadam se da se ne planira rokada Erakovic-Milunovic. Milunovic je bio prespor i pre dve godine, sad je verovatno jos sporiji. On je okej ako igramo sa tri stopera ili kao prva izmena, ali da bude standardan u formaciji sa 2 stopera nikako. Posebno ako nekim slucajem udjemo u LŠ. Ne moze da isprati onaj tempo i to se videlo jos onomad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Bogami baš smo deca sreće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 (edited) Lepa pesmica al ja cekam da cujem onu Prodaj majko konja kocijasaa la izvadii Terzuu robijasaa Edited July 18, 2022 by Redstar0356 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steele_321 Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Jel se zna unaprijed ko ce igrati prvi mec kod kuce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Gledam sta nam treba za 3. sesir u LS i to je - da ispadnu i Rangers i Benfica i Dinamo. Mozda je ipak bolje igrati LE jos jednu sezonu, nakupiti bodove, pa tek onda sledece direktno u LS preko lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 33 minutes ago, Steele_321 said: Jel se zna unaprijed ko ce igrati prvi mec kod kuce? Mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Stefan Mitrović i zvanično kod nas ... Vest sa Mozzarta ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Neka mu je sa srecom! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Mozda ima potencijal da bude desni bek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 30 minutes ago, Redstar0356 said: Mozda ima potencijal da bude desni bek Ubedice ga mrkela Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 184 visok? skoro ko Falcineli Mora sa bude spic!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Nije 184, nizi je od mene dobrano, a ja sam malo preko 185. Elem, soon Silja i Milun. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Je li moguce da sampion Turske ne ide direktno u LS? Trabzon ce biti najtezi protivnik, protiv svih ostalih imamo lepe sanse u plejofu. A onda ce valjda specijalci da dovedu napadaca i desnog beka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 4 minutes ago, Markoss said: Nije 184, nizi je od mene dobrano, a ja sam malo preko 185. Elem, soon Silja i Milun. Mitrovic je oko 1.80, nesto poput Kataija. Mene me je iznenadilo da je Silja 1.90 visok, ne deluje mi tako, mada ga nisam davno gledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Lepo je što smo doveli Mitrovića. Biće to dobro pojačanje. Ružno je što ga nismo ostavili Radničkom do kraja evro kvalifikacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 (edited) Ne znam da li bi mogao da igra za FKCZ u kvalfikacijama za LS da je igrao sad za Radnicki? Mozda Dejan racuna ozbiljno na njega vec za dvomec u 3.kolo, nikad se ne zna. Mitrovic je neko ko nadolazi i ko je bolji iz sezonu u sezonu, ne znam cemu iznenadjenje sa njegovim partijama, isto ovako je igrao i lani, mozda sad malo bolje, ali eto, da nije bio takav zreb i da Radnicki nije igrao za Zvezdom u 1.kolo, verovatno da to kupovine ne bi ni doslo, toliko o skautingu Zvezde i nekom planskom radu. Ne kazem da ne postoji, Kangwa i Bukari su vrhunski ubodi, ali opet i dalje postoje neke navike iz proslosti " ko odigra protiv nas vrhunski, taj je pik za prelazni rok ". Edited July 18, 2022 by Ljubitelj baklave Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Da azuriramo spisak krila: Katai, Bukari, Mitrovic, Ben, Motika, Mustafa, Lucic. Da azuriramo spisak desnih bekova: 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Zasto Mitrovicu na TM stoji da je AM a sekundarno da je lijevo krilo? Moze li se on preklapati sa Ivanicem kad je rijec o poziciji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 TM je pouzdan kao hodanje po zici. Decko je krilo, pre svega levo krilo, ali moze i desno, u 2/2 protiv Partizana je igrao desno i asistirao za treci gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Uvek kada dodje neki talenat iz Nisa, uvek malo emocije zaigraju i budi se nada da ce opet da klikne. Valjda ce neko imati sluha da malog pravilno uvodi, da ne sagori, ali da ne bude jedan od mnogih koji nece dobiti sansu i seljakati se tamo, vamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Još da je iz pasipoljanu ili donju vrežinu pa da baš ponadamo velikom igraču 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Pavkov je dosao iz Nisa, svasta se pisalo kad je dolazio, a covek dao dva gola Liverpulu, buducem prvaku Evrope te sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Ljudi pa jel moguce da dovodimo jos jedno krilo umesto da pokrijemo gorecu poziciju desnog beka'?????!! Ovog Mrkelu treba najuriti odmah!! Pa sta je ovo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Evo Mocart najavljuje nekog Murilja iz Anderlehta na poziciji beka, reprezentativac Paname. Izvinjavam se za ovo "nekog" ali stvarno dublje ne pratim lige van top5 i Balkana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts