Barkley#34 Posted August 11, 2022 Author Share Posted August 11, 2022 Koji su ovo šokovi, jebote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 2 minutes ago, fillam said: Jebao ih plejbek da ih jebao, osećam se užasno dok gledam ovo, kao u Koreji da živim. Diabate kida! Tužno. Gori ludak od Miloševića. Ozbiljan takmac idiotu iz severne koreje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Daćemo mi još ovde, al svakako užas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Ovaj Faraj naniza nekolicinu igraca Partizana, Vujacic bas ispao amater. Pomislio bih da je na Transfermarketu cena 5 milki minimalno .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 1 minute ago, Sam B said: Tužno. Gori ludak od Miloševića. Ozbiljan takmac idiotu iz severne koreje. Ja taman da pohvalim navijače. Primili gol a i dalje svi pevaju ko jedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Veruj mi, i pevaju, samo neko ne želi da se to čuje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Na areni se čuje kao neko žuborenje, kao ono kad smo kao klinci igrali FIFA pa kao oni nedefinisani huci sa tribina. Ne znam šta se stvarno peva, ne čuje se jasno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Just now, Sam B said: Na areni se čuje kao neko žuborenje, kao ono kad smo kao klinci igrali FIFA pa kao oni nedefinisani huci sa tribina. Ne znam šta se stvarno peva, ne čuje se jasno. Kao oni snimci za vreme korone što su bili, kad nije bilo navijača na tribinama. Miriše mi ovo na produžetke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind. Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Na areni se ne čuje zvuk pištaljke kod sudije, u 2022. godini. Blago rečeno, užas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Jezivo koliko igrači Partizana nemaju snage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 (edited) Znate sta vam je ciniti , oterati ova gov...a... Jos veceras. Ovo je velika sramota , svi Zvezdasi iskreni zele jaku Zvezdu i jak Partizan u Evropi. Edited August 11, 2022 by iamsho4sho 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Kakav konj je ovaj neki Jovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 11, 2022 Author Share Posted August 11, 2022 Znači, morao sam da se i sam uverim kako izgleda na Areni. Jezivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Svaka čast publici što je došla ovo da gleda. Respekt za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Ja gledam na areni u hrvatskoj, njihovoj,sve top... Stolica vam nije trener od večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 To je to, dovedeni do dna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 (edited) Sto je za Zvezdu pre cirka 15 godina bio Apoel to je za Partizan danas Aek. Suludo. Bruka Miljenko, bruka. Mucno. Edited August 11, 2022 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Svaka čast igračima Partizana na borbi, ali taj koji im je uvalio ovu prevaru na klupi, sigurno im nije želeo dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 11, 2022 Author Share Posted August 11, 2022 2 minutes ago, fillam said: To je to, dovedeni do dna. Da vidimo da li možemo i od Maltežana da ispadnemo. Čestitam, Vučela, svaki posao odradiš kako treba. Jebali te zečetina i ćuran koji su te doveli. Zlikovci svi zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Profesionalni fudbalski klub, koji igra na više frontova, čak i odlaže utakmice u svojoj imbecilnoj ligi, nema dva napadača na raspolaganju. Nema centralnog veznog igrača kad umre Natko, izlazi Kvinsi, ulazi Lutovac.. Nema tu šta da se komentariše, do toga su njihovi ljudi doveli naš klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 To je to, plan B ne postoji. Pocnes sa najjacim timom, ides na sve i naravno dobijes nista. Ne mozemo mi da damo koliko mozemo da primimo. Dajte te maltezane da se pobijemo pa ko bolji neka igra grupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Jedan od uspešnih projekata Vučića je uništenje FKP kao nosioca JSDP. Lepo je to Toma najavio pre 8 godina. 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 2 minutes ago, Cooper said: Jedan od uspešnih projekata Vučića je uništenje FKP kao nosioca JSDP. Lepo je to Toma najavio pre 8 godina. Unistili ste sami sebe, navijaci koji nisu ujedinjeni da oteraju mufljuze iz uprave! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Jašta, navijači menjaju. Pa ovi iz plaćaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 4 minutes ago, iamsho4sho said: Unistili ste sami sebe, navijaci koji nisu ujedinjeni da oteraju mufljuze iz uprave! Au covece! Kako to mislis da navijaci mogu da oteraju upravu? Silom? Bojkotom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts