Jump to content

FK Partizan 2022/23


Barkley#34

Recommended Posts

Kod njega je izgleda važno da mu prvi start vredan kartona nije za direktan crveni. Posle žutog će ga Petrić vaditi. Dok drži koncentraciju dobro je, čim se pogubi i počne da krlja izvlači ga iz igre.

 

15 minutes ago, realno *w said:

Ako dobro gledam, nama je bod u preostala dva meča dovoljan za prolaz.

Nije, možemo da ispadnemo i sa bodom ali nisu velike šanse za to (npr. remi sa Nicom a da ona velikom razlikom pobedi u Kelnu, uz dve pobede Čeha). Generalno, imamo jako lepe šanse za prvo mesto. Kao da ne znamo da igramo u slaboj grupi nego samo kad se unapred oprostimo.

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, kendrick said:

Jako bitna stvar a tice se utakmice u Francuskoj, Zan Kler Todibo ce zbog crvenog kartona protiv Slovackog propustiti mec. Uz Dantea, stoper ce biti 99% Mattia Viti koji je igrao 5 utakmica u Ligi 1 ili verovatno nemoguce Sorensen koji jos uvek nije zabelezio ni minut u dresu Nice.


Na tviterima kažu da preskače i Dante zbog akumulacije kartona... 

Link to comment
Share on other sites

Dobra stvar je sto smo posle Kelna 5 utakmica u BG.

Vozdovac na korvu, Keln juce, Cuka, Napredak i Javor na JNA.

 

To ce pomoci dosta u procesu oporavka igraca.

 

Inace kakav dan u nedelju za ljubitelje fudbala.

Real Barsa, Siti Liverpul i Partizan Cuka, 5 sati fantasticnog fudbala.

  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, realno *w said:

 

 

Čovek odigra onih tragičnih 20 min protiv Slovačkog, klasično pomračenje mozga koje je moglo da nas košta kompletne ove avanture u LK.

 

U momentu kada bi ga svi na lomaču, Petrić ga pušta celu sledeću u prvenstvu i tu otprilike kreću bolje partije. I dalje mislim da je ekstremno kritičan za potencijalni crveni, ali radi posao.

 

 

Ok, jeste napravio glupost za žuti, ali je sve vreme bio dozirano agresivan, odlično čitao i pritiskao, bez nekih ludačkih ispada. Odličan su tandem on i Traore, on pritiska, sprinta, Traore čisti. I dalje ne verujem kako smo igrali...

Link to comment
Share on other sites

Pa ne mogu se bas odmarati igraci protiv 3. ekipe lige. Dolaze Napredak i Javor, to su utakmice za to. Veceras je bas dosao do izrazaja taj tehnicki (ne)kvalitet Urketa, ali sve je bilo blize golu protivnika pa se prasta. Ali bas ga ne slusa lopta. Menig dobija i previse minuta po mom misljenju - Bazdar mora da uzima vise minuta. Penal cist, ruka je trebala biti iza ledja. Nije mi jasan Sveta koji se buni. Ali ljudi udjose jednom u 16 i dobise penal.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...