Del Piero Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 4 minutes ago, Markoss said: Zar za Kalinica nije bila prica jos na proslom prvenstvu da je napravio neko sranje i da zato nije igrao u zavrsnici? Mada, Kalinic i Nedovic su dobar deo sezone bili povredjeni, mozda je po sredi neki dogovor. Na kom prvenstvu? To se pricalo za EP '15, posle toga je normalno igrao u Riju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Meni su obe odluke neocekivane, moram priznati. Voleo bih da cujem bar neko objasnjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Za precrtavanje dva zakucana clana prvih 12 mora da ima neko racionalno objasnjenje. Nemoguce je da ih je Sale precrtao jer mu nisu potrebni. Ili povreda/umor ili su oni rekli da ne mogu da igraju. Jeste Lučić u baš mamojebačkoj formi ali sa jednom ozbiljnom trojkom...teško. Posebno što imamo krater na 4 gde je Kalina mogao da krpi. Wtf?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Ipak kapiram da su povrede u pitanju. I to jeste očajno samo po sebi, ali svakako bolja varijanta da se momci oporave, pripreme za narednu sezonu, i u budućnosti daju doprinos reprezentaciji, nego da su neke nekošarkaške stvari u pitanju, to nam baš ne bi trebalo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Jbt, bas neocekivana odluka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Ne mozemo barem jednom u najjacem sastavu pa ga jebes.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 I ja bih rekao da je Sale u dogovoru sa njima ovo odlucio, ukoliko nije onda je to bas problematicno. Toliko o nasem najjacem sastavu. Izdrzali smo do prvog jula. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Daaaa faaaaak momenat. Ali daaaaa faaaaak momenat. Razumijem da postoji razlog, ali i dalje daaaaa faaaaaak momenat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 5 minutes ago, Laki21 said: Za Nedovića očekivano, ali ne pozvati najboljeg defanzivca i jednog od igrača koji ne znaju šta znači predaja je bukvalno neverovatno. Plus jedino pravo krilo u reprezentaciji. Stvarno cudno. I veliki udarac za tim. Cak mislim i da je Nedovic zasluzio da bude u uzoj konkurenciji, ipak je jedan od najboljih bekova. Mada je bilo evidentno da Sale nece voditi 3 pleja i 3 beka... Doduse, sad je sve moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Jel igrao Kalina ovaj finiš turskog prvenstva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Baš gledam juče snimke iz Ria i primjećujem koliko je Kalina bitan igrač za našu odbranu, pravi oslonac, Draymond tip defanzivca, svuda ga ima. Ovo je baš poražavajuća odluka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 3 minutes ago, djole said: Jel igrao Kalina ovaj finiš turskog prvenstva? Da, poslednji meč čak 38 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 2 minutes ago, djole said: Jel igrao Kalina ovaj finiš turskog prvenstva? Odigrao je svih 13 utakmica u playoffu Turske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 15 minutes ago, Markoss said: Zar za Kalinica nije bila prica jos na proslom prvenstvu da je napravio neko sranje i da zato nije igrao u zavrsnici? Mada, Kalinic i Nedovic su dobar deo sezone bili povredjeni, mozda je po sredi neki dogovor. da je to ili nešto slične prirode razlog, ne bi ni bio na spisku kalinić jedino što mi je čudno je da je izašla vest bez ikakvog objašnjenja u svakom slučaju, kalinić je nenadoknadiv gubitak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Zna li se sto ih nema? Neke povrede, licni zahtjev da se propusti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 nigde ne pise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Krenuo Sueta da sujetise [emoji38].Jes malo klise ... ali meni Kalinic nije iznenadjenje nakon onog homemade-a, msm da ono nije u duhu repstacije, bar ne one za koju se Sale zalaze, a Kalina je tu podbacio kao njen deo i ne prilici tako nesto jednom repstativcu.Za Nedovica mi takodje nije preveliko iznenadjenje, jer su Gudura i Bogdan ispred njega, pa nema potrebe da se hebe sa pripremama dzabe.Eto, ja to toliko pojdnostavim. [emoji3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Ako je meni nesto jasno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Padose sve vase kombinacije oko prve i druge petorke u vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Ništa, sad moramo da promenimo koncepciju, 4 niska i Jokić i run'n'gun Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 I naravno.... Bircevic. 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 1 minute ago, kalistenika u rutini said: Krenuo Sueta da sujetise . Jes malo klise ... ali meni Kalinic nije iznenadjenje nakon onog homemade-a, msm da ono nije u duhu repstacije, bar ne one za koju se Sale zalaze, a Kalina je tu podbacio kao njen deo i ne prilici tako nesto jednom repstativcu. Za Nedovica mi takodje nije preveliko iznenadjenje, jer su Gudura i Bogdan ispred njega, pa nema potrebe da se hebe sa pripremama dzabe. Eto, ja to toliko pojdnostavim. da je to problem (i repeat) kalinić ne bi ni bio na spisku. takođe, da je nedović ispao zato što su dva igrača na njegovoj poziciji bolja od njega, ispao bi kada se krati spisak na 12 a ne na 18 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 i Borisa otpao Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 16 minutes ago, NMX said: Za precrtavanje dva zakucana clana prvih 12 mora da ima neko racionalno objasnjenje. Nemoguce je da ih je Sale precrtao jer mu nisu potrebni. Ili povreda/umor ili su oni rekli da ne mogu da igraju. Nedović je bio sve, samo ne "zakucan" u 12. Ja sam baš sve vreme bio uveren da Gudurić ide ispred njega. Za Kalinu ću sačekati neko objašnjenje, ali uveren sam da je nešto od ovoga što si i ti napisao. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts