Marvin Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 mislim da je kaos, mozda medo ali nema veze, slazem se 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 (edited) Nakraju ko je rekao to? :P Edited July 4, 2022 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 1 hour ago, Mikel said: Definitivno treba improvizovati nešto u postavci, delujemo jako tromo u odnosu na Letonce i Belgijance. U nedostatku Kuridže, na poziciji petice staviti Dedu i/ili Bjelicu, zbog prednosti u brzini u odnosu na Rile/Bobi kombinacije i otvaranja mogućnosti pick and popa u ofanzivi. Na poziciji krilnog centra staviti Simanića zbog kontrole skoka ili da se svi pomere za po jednu poziciju, čak bi mi i Marinković kao čistokrvni šuter u napadu glumio trojku ili spot up šutera iz ćoška. na ovo sam mislio ali me je ajvartar podsetio na ridji / ridja / ridju ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Ma tanki smo do jaja. Avramović nam je najsposobniji bek plus vuče povredu, baš sam razočaran kako je Jaramaz odigrao u Rigi, a od Marinkovića ne očekujem ništa, veoma skroman igrač. Bukvalno nema ko da zavrti napad. Samo nekako da pobedimo, pa makar i u infarkt završnici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Jel će se baterijske lampe oduzimati na ulazu? 🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Samo danas da preživimo. Uh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Koliko god da smo tanki sa ovim B timom ne mogu da se otmem utisku da i ovi igrači moraju bolje. Siguran sam da su npr Jaramaz i Marinković bolji igrači od većine Letonaca ako ne i svih sem Bertansa. Da li manjak treninga i pripremnih mečeva čine svoje ali svejedno kako nama tako i drugima. Neki problem postoji, u kvalifikacijama za OI smo imali pristojan sastav pa smo se izblamirali protiv prosječnih Italijana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 letoncima core ekipe igra svaku, nama je core tri igraca random 15ih 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Ima li neko iz Niša da zna jesu li obezbeđeni potrebni uslovi da se utakmica odigra danas ? Po glavi mi se mota isti scenario (čak sam i sanjao) 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Imamo struju ako na to mislis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 ko prenosi? sk hd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Meri se napon između 2 tačke el. polja... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 (edited) Ima li neki link ? Edited July 4, 2022 by PavNO1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Struje ima. Tribine se pune polako ali mislim da nece biti puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Ko prenosi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Just now, quentin said: Ko prenosi??? SK HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 4 minutes ago, Miki28 said: SK HD Hvala. Jedva nađoh na kodiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 ne izgleda ovo opet dobro ne mozemo nista da sacuvamo u napadu za sad ide nesto na silu, ali tanko je to da bi se uzdali da dobijamo na veliki broj poena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Bjelici treba zabraniti da kreira. Davna proslost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Odbrane ni na vidiku. Koliko smo losi jujujuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Trebali su i neke retro dresove, kad već igramo ovu retro košarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Dovoljno mi je da vidim samo jednu četvrtinu. Nemam živaca za ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Frapantno je koliko izgledamo inferiorno protiv ovih osrednjih ekipa koje za nas vise nisu osrednje. Mnogo modernija i raznovrsnija napadacka kosarka Belgije. Mirise na katastrofu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Ae nemoj Ristica na 5, kumim te Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Gledaš Bobija kako u odbrani ne može ni pogledom da isprati, a onda udje Ristić, sve isto. Bobi bar u napadu donese nešto. Boriša na 3, me like it. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts