Del Piero Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Kari kod Edina i Koleta. Kalina nije pozvan jer nije realno da se racuna na njega sada. U razgovoru sa Radonjicem pozvao ovu trojicu. Zvao Tea i pitao ga kakvi su mu planovi za reprezentaciju, ovaj rekao dok god me zoves tu sam 14 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorlfc Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Nikad mi nije Pesic bio ovoliko tezak za slusanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 1 hour ago, Del Piero said: Kalina nije pozvan jer nije realno da se racuna na njega sada. Jel ovo dodatno pojasnjeno ili nije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 1 hour ago, Del Piero said: Kari kod Edina i Koleta. Kalina nije pozvan jer nije realno da se racuna na njega sada. U razgovoru sa Radonjicem pozvao ovu trojicu. Zvao Tea i pitao ga kakvi su mu planovi za reprezentaciju, ovaj rekao dok god me zoves tu sam Jel im poslužio butane šušpe s takvojte? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 3 minutes ago, Crni Bombarder said: Jel ovo dodatno pojasnjeno ili nije? U smislu da je prebitan za Zvezdu i da se previse trosi, tako sam ja shvatio. Svakako nema nikakvog problema tu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorlfc Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 4 minutes ago, Crni Bombarder said: Jel ovo dodatno pojasnjeno ili nije? Jeste. Pricao je sa klubom i zajedno su odlucili koje igrace da pozove. Ima visoko misljenje o Kalinicu. Rekao je nesto tipa: 'takav igrac bi nam legao kao kec na 10.' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Hvala momci na odgovorima. Iskreno,pun mi je kufer tog vecito neracionalnog ponasanja da secemo granu koja radja. Drago mi je procitati da nema nikakve price iza nepozivanja i da se na Kalinica racuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 (edited) Kari o Kalini i Luci Quote "Ko je lud da na njih ne računa.To su dva najbolja igrača na svojim pozicijama. Ne znam da li oni na mene računaju. Sa njima je napravljen razgovor, predstavili smo se jedan drugom. Quote "Situacija je takva da smo u kontantu sa Efesom, sa Nedovićem, Micićem, Petruševim. Imaju svoje utakmice. Sva trojica su pokazala interesovanje da dođu da igraju utakmicu u Belgiji Cini mi se da je prvo bila informacija da Teo nece igrati sada, ali ipak je tu. Quote "Svi igrači su došli koje smo pozvali. Teo je u putu, dolazi, imao je zdravstveni problem u porodici, na veliko zadovoljstvo za sve nas sinoć je igrao utakmicu i dolazi. Pominje se da bi FIBA mogla da ukine jedan prozor i promeni termine utakmica ako EL pusti igrace da igraju u drugom prozoru. Ali ne znam zasto se to sada pominje kada novembarski prozor pocinje za par dana i niti ima vremena da se otkaze niti mogu da igraju EL igraci. Ali mozda naprave neki dogovor za ubuduce. Quote Ingo Vajs, predednik Saveza Nemačke nagovestio da će da se ukine jedan prozor. Da bi najbolji igrači igrali za reprezentacije", rekao je Pešić. Edited November 22, 2021 by Del Piero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Sreca pa su tu Teo i Smajlagic, ovo ostalo plac. Valjda ce bar da bude krvava kolena pristup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 (edited) 1 hour ago, Markoss said: Sreca pa su tu Teo i Smajlagic, ovo ostalo plac. Valjda ce bar da bude krvava kolena pristup. Ne znam da li si video sta je pricao na konferenciji juce valjda.Uslovi su nadrealno teski,ne samo sto mu nisu glavni dostupni nego i ovi dostupni su ustvari neizvesni.Rile i Novak gostovali u Unikahi ili negde pa nisu imali direktan let,nije bilo sigurno da ce stici veceras na trening.Vasa i Petrusev su hteli odmah sa EL utakmice u Belgiju a ovi zakazali utakmicu u 15h je bo te.Veliki cirkus,veliki. Meni Pesicev rad izgleda temeljan,planiran zasad sto je dobro.Igraci pokazuju isto dosta volje,evo Vasa se otima da igra a imao nesuglasice sa Karijem. Pesic je rekao da je svaki igrac koga je zvao izrazio zelju da igra. Edited November 22, 2021 by UDresuKvinsiMilera 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Quote Pored kapitena Miloša Teodosića, koji bi uskoro trebalo da se priključi saigračima, Pešić može da računa na još 16 igrača. Plejmejkeri: Aleksa Uskoković (Crvena zvezda), Nikola Rebić (Miteldojčer), Jovan Novak (Fuenlabrada) Bekovi: Aleksa Avramović (Partizan), Uroš Trifunović (Partizan), Aleksa Radanov (Igokea), Nikola Đurišić (Mega), Krila: Rade Zagorac (Partizan), Nemanja Dangubić (Partizan), Nikola Jović (Mega), Dalibor Ilić (Igokea) Krilni centri: Marko Jagodić-Kuridža (Budućnost), Alen Smailagić (Partizan) Centri: Balša Koprivica (Partizan), Dušan Ristić (Fuenlabrada), Dragan Apić (Zjelona Gora) Ova ekipa ovako neuigrana namucila bi se i sa Borcem iz Cacka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 6 hours ago, mmajstor said: Ova ekipa ovako neuigrana namucila bi se i sa Borcem iz Cacka. imamo 6 x igrača partizana plus teodosića koji je uigran i sa ljudima koji još nisu igrali basket u životu, tako da je u tom smislu (uigranosti) to ipak nekakva prednost. nije kao da će samo oni da piče basket, možda neki neće ni imati minute ali opet je kakva-takva dobit u neveseloj situaciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Letonija dolazi sa prilično korektnim sastavom i pretpostavljam dosta uigranijim nego našim pošto nemaju veliki pool igrača, dok je kod nas u ovom prozoru dosta novih lica. Žagars, Bertans stariji, Lomažs, Meiers, Kurucs, Pasečniks uz još dosta zajebanih šutera. Trener im je Luca Bianchi inače, nisam imao pojma do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 u koliko sati je tekma? nešto jutros tražio na netu i pimpek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 20h 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 (edited) Verujem da ce poceti neka postava tipa mix mladosti & iskustva: Teo, Avram, Duh sa sekirom, Kuridza, Smail-aga Osim toga smo spolja bas tanki, Novak, Rebic i sl. Mozda Trifa nekim cudom izvuce glavu iz guzice, mada nije bas realno. Voleo bih Radanova sto vise da vidim. Ispod kosa ima mesa, Apic + Ristic na 5 i Ilic na 4 mogu dosta da doprinesu Edited November 25, 2021 by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 "Utakmicu sa Letonijom u civilu gledaće Nikola Đurišić, Dalibor Ilić, Dragan Apić, Aleksa Uskoković i Nikola Rebić." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Na kraju necemo moci da skupimo 12 igraca pa ce Kari pozvati nas forumase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 7 minutes ago, Marvin said: Verujem da ce poceti neka postava tipa mix mladosti & iskustva: Teo, Avram, Duh sa sekirom, Kuridza, Smail-aga Osim toga smo spolja bas tanki, Novak, Rebic i sl. Mozda Trifa nekim cudom izvuce glavu iz guzice, mada nije bas realno. Voleo bih Radanova sto vise da vidim. Ispod kosa ima mesa, Apic + Ristic na 5 i Ilic na 4 mogu dosta da doprinesu ako je ilić toliko dobar koliko se ovde tvrdi, on startuje sa još 4x šutera okolo kuridža je za 15 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 pa nije bas toliko dobar. dobar je za tranziciju i ima dobru energiju ali tehnika i sut nisu bas nesto. Nesto ne vidim da ova utakmica moze da prodje bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 @Kankkunen, suptilan trashtalk karija ka špancima u trećem minutu: igramo protiv vrlo uigranih ekipa alo odma' da kažem, to nije reprezentacija amerike, nije ni argentine, čak nije ni španije never change svetislave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 1 hour ago, Cooper said: "Utakmicu sa Letonijom u civilu gledaće Nikola Đurišić, Dalibor Ilić, Dragan Apić, Aleksa Uskoković i Nikola Rebić." Steta za Djurisica, ali ako je ovo tacno zanci da je Jovic u 12, sto je odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Sportklub ili arena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Just now, Ne sam Safete said: Sportklub ili arena? sportklub 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts