Issey Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Pozdraviti se sa Kokoškovim koliko odmah. Gubio je od jebene Švajcarske, i sad nije mogao sa ovakvim igračima da prođe B tim Italije. Primiš 100 peona usred Pionira u utakmici za OI, ne znam da li se to ikad desilo. Idi batice treniraj Fener, i to ti je premija... O igračima neki drugi put... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Ovo je zapravo od pocetka bilo jasno. Mi od pocetka ne delujemo kao tim, hemija je nula, nema kohezije, od prve utakmice svi deluju ukoceno, nekako uplaseno, nema osmeha, nema radovanja. Kao da je svako igrao sam za sebe. Zelim im lep odmor ovog leta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Bravo za Italijane. Nase nek je sramota. Kokoskov katastrofa, pogubljen lik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Coki,daj Andjusu da se svetimo za Pantera 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Just now, Kosjan Willavić said: Teo da hrani golubove po Kalisu, partija zrela za samarcinu I da se obrije. Sa onom prosedom bradom izgleda kao ostareli alkos ispred haustora. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Žoce uzi i Miloša... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Posledica manjka talenta i kvaliteta a pogotovo manjka struke u kontinuitetu. Vrhunac je bio da se uzme Evropsko kada su janezi ostali sa ABA ekipom pred kraj. Tu se popusilo i sad ima da se pusi i pusi dok Jokara ne odluci (ako odluci) da ga Srbija zanjima vise od konja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Kad Jokic kaze hocu igram na OI 😄 Kokoskov je lazni trener covek ima CV kakav nema 99,98% trenera na svetu i jase li jase uspeha zlata sa Slovenijom a rezultati nikad tanji. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Nje valjao Djordjevic, sad je sve kako treba 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Jedan je mvp Jokic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 8 minutes ago, Drakaris said: Ovo je karma is bitch za Salo sujeta. Ne znamo da cenimo neke stvari i mislimo da smo Bogom dani da uzimamo medalju na svakom prvenstvu. Dobro je, neko ima muda da ovo napiše. Sale bi svakako otišao tada i da su uzeli medalju, ali je ponašanje javnosti prema njemu i teranje sa klupe nakon toliko radosti koje je doneo i kao igrač i kao selektor, bilo obraz našeg naroda. Lepo je neko tada rekao da ćemo Saleta praviti od blata, mislim da ga već pravimo. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 4, 2021 Author Share Posted July 4, 2021 Ako nista drugo pojedini igraci iz reprezentacije mogu da se posvetu slusanju milionskih ponuda od strane Partizana 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Its difikult tu translejt, maj frend 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Srbija jednostavno nije uspjela u ovom kratkom periodu da izgradi timsku sinergiju. Ekipa je na svakom meču izgledala nekako smoreno, kao grupa zombija koja se našla na terenu. Kokoškov sasvim logično mora da snosi najveću odgovornost. Odbrana je večeras bila rekreativna, Italijani su u pojedinim periodima uživali kao da su na šuterskom treningu. Nejasne su bile i neke petorke koje je forsirao večeras. Odmah na startu upada u -10, tu Italija odmah gradi samopouzdanje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Sedlaček za selektora... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 4 minutes ago, diego said: Its difikult tu translejt, maj frend Jutros sam gledala intervju, izašlo mi preporučeno na jutjubu, i okačim ga na topik oldie but goldie. Izgleda nisam za džabe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Lepo Jokic rekao da nece igrati na OI, mi ga pljujemo ali nismo razumeli da govori sustastvenu istinu. Sad da sacekamo sta ce Atlanticani sutra reci Bogiju oko nastupa na OI. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Sad sve mislim da je zlato Slovenije ipak vise zasluga Doncica i Dragica nego Kokoskova. Zna on kosarku al on je rodjen za asistenta a ne za glavnog jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Elem, Sarenac je zreo za SNS sto se botovanje tice, nesnosan je. Just now, Žulj said: Tako je to kad zvezdaši počnu da prate basket i umisle da poznaju isti. Bogdan prevara Kmeeeee... Sale sujeta kmeeeeee.. Gde ti je Bobi sujeto? Kmeeeeee.. Da nam je Kokoškov trener dobili bi smo Amere 30 razlike.. Kmeeeee... Ono, kad su ljudi oboleli od neznanja i komoleksa, desi se ovo.. Istina ih ošamari. Profesore Aleksandre Nikolicu, nismo te prepoznali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 odškolovali nas momački. Talijani u Tokijo a ovi naši u Tekiju na plažu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 7 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Osvojis EP, tako sto, izmedju ostalog, kazes igracima: Ko ne ugrize, Marjanovica, za njega nema Lasko. I, onda... Ti mislis da su drugi treneri sisali vesla? + Onda ga metnes u startnih 5... ma, ko mene ovde zajebava?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 odškolovali nas momački. Talijani u Tokijo a ovi naši u Tekiju na plažu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žulj Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 3 minutes ago, Don Radonja said: Sad sve mislim da je zlato Slovenije ipak vise zasluga Doncica i Dragica nego Kokoskova. Zna on kosarku al on je rodjen za asistenta a ne za glavnog jbg. To zlato Slovenaca je zasluga Bobija Marjanovića, Kuzmanovića i par sudijskih odluka. Srebro su nama doneli Bogdan i Sale. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 4 minutes ago, Žulj said: Tako je to kad zvezdaši počnu da prate basket i umisle da poznaju isti. A na žalost i u većini su istovremeno. Bogdan prevara Kmeeeee... Sale sujeta kmeeeeee.. Gde ti je Bobi sujeto? Kmeeeeee.. Da nam je Kokoškov trener dobili bi smo Amere 30 razlike.. Kmeeeee... Ono, kad su ljudi oboleli od neznanja i kompleksa, desi se ovo.. Istina ih ošamari. Au sine pa ti se bodeš 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts