LayupFromTheMidget Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Mislis da su Ameri spavali... Prekinuli niz od 10 godina bez poraza u zvanicnim utakmicama.. Gotovi su kada izadjemo MI odmorni... 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 8 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Mislis da su Ameri spavali Lako im je sad kad nema Stimeta da im kuca na vrata od soba nocu i pobegne. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 3 minutes ago, Død said: Lako im je sad kad nema Stimeta da im kuca na vrata od soba nocu i pobegne. Bežanje uključuje trčanje, not gonna happen for Štime. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Djordjevic i Greg ista klapa. Prvi i drugi favorit a ispali u cetvrtfinalu. Uzasni treneri. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Ja se i dalje nadam da cemo mi danas odigrati tekmu na nivou renomea ove ekipe. Ne znam zasto i ne znam cemu bi to sluzilo, ali evo trenutno zivim za to. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 4 minutes ago, mmajstor said: Djordjevic i Greg ista klapa. Prvi i drugi favorit a ispali u cetvrtfinalu. Uzasni treneri. Sada kada Sujeta dobije Grega (najboljeg trenera na svetu) automatski on postaje najbolji trener na svetu. 4 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 3 minutes ago, Beonegro said: Ja se i dalje nadam da cemo mi danas odigrati tekmu na nivou renomea ove ekipe. Ne znam zasto i ne znam cemu bi to sluzilo, ali evo trenutno zivim za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 iskreno me zabole hocemo dobiti ili izgubiti, ali bih voleo da im bogdan nabije 40-50 komada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Sada kada Sujeta dobije Grega (najboljeg trenera na svetu) automatski on postaje najbolji trener na svetu. Greg najbolji trener na svetu? Ko to kaze? Ludilo ljudske potrebe za proglasavanjem 'najboljeg' 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 9 minutes ago, mmajstor said: Djordjevic i Greg ista klapa. Prvi i drugi favorit a ispali u cetvrtfinalu. Uzasni treneri. Spremaju se Gregu da konfiskuju NBA prstenje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Just now, stefan81888 said: Spremaju se Gregu da konfiskuju NBA prstenje. To su odvojene stvari.... ajde jos jednom. Trener u NBA je druga profesija u odnosu na trenera van NBA. Tamo imas i trenera za odbranu, trenera za napad, trenera za sut, trenera za bacanje u nesvest.... dok sve te stvari glavni trener van NBA mora sam da obavlja. Kako je to uporedivo? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Just now, mmajstor said: Greg najbolji trener na svetu? Ko to kaze? Ludilo ljudske potrebe za proglasavanjem 'najboljeg' 🙂 Da, da ja zaboravio tvoju genijalnu logiku, najbolji na svetu se jos ne zna, jos 4 trenera su u igri. Posto tako resavamo najboljeg C na svetu, sto da ne i trenera... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Ne treba ni da ubacuje Jokica i Bogdana.. Ovo su utakmice za Guduru, Milutinova, Lučića, Bobija i da je poveo Smailagica, Borisu, a pošto nije onda Simon, Bircevic.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 1 minute ago, mmajstor said: To su odvojene stvari.... ajde jos jednom. Trener u NBA je druga profesija u odnosu na trenera van NBA. Tamo imas i trenera za odbranu, trenera za napad, trenera za sut, trenera za bacanje u nesvest.... dok sve te stvari glavni trener van NBA mora sam da obavlja. Kako je to uporedivo? Jbt koji si ti kralj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 I ako je nekad bilo boga, on je procitao ovaj post mmajstora i odlucio da se detonira. 4 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Just now, LayupFromTheMidget said: Da, da ja zaboravio tvoju genijalnu logiku, najbolji na svetu se jos ne zna, jos 4 trenera su u igri. Posto tako resavamo najboljeg C na svetu, sto da ne i trenera... Sto se tice trenera to je druga prica u odnosu na igrace, jer rezultat ne zavisi samo od njegove sposobnosti... moja logika nije genijalna nego sasvim jednostavna. Svetsko prvenstvo je takmicenje u kome je pobednik najbolji na svetu i dobija zlatnu medalju. Samo ime govori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 6 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 1 minute ago, mmajstor said: Sto se tice trenera to je druga prica u odnosu na igrace, jer rezultat ne zavisi samo od njegove sposobnosti... moja logika nije genijalna nego sasvim jednostavna. Svetsko prvenstvo je takmicenje u kome je pobednik najbolji na svetu i dobija zlatnu medalju. Samo ime govori. Da li po toj logici znači da su, hipotetički, Ameri doveli najbolje što mogu da dovedu i sve razbili sa 30+ razlike, da bi Greg tada bio najbolji trener na svetu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 2 minutes ago, mmajstor said: Sto se tice trenera to je druga prica u odnosu na igrace, jer rezultat ne zavisi samo od njegove sposobnosti... moja logika nije genijalna nego sasvim jednostavna. Svetsko prvenstvo je takmicenje u kome je pobednik najbolji na svetu i dobija zlatnu medalju. Samo ime govori. Ali zato nekoliko NBA prstenova nema nikakvu tezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 4 minutes ago, mmajstor said: To su odvojene stvari.... ajde jos jednom. Trener u NBA je druga profesija u odnosu na trenera van NBA. Tamo imas i trenera za odbranu, trenera za napad, trenera za sut, trenera za bacanje u nesvest.... dok sve te stvari glavni trener van NBA mora sam da obavlja. Kako je to uporedivo? Onda će Gregu samo da pocepaju diplomu za neku kategoriju. Ko ga jebe što ni tu nije najbolji na svetu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 1 minute ago, Milan33 said: Ali zato nekoliko NBA prstenova nema nikakvu tezinu. Kako nema, tezina se ogleda u tome da je vrlo verovatno zbog toga najbolji trener u nba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Mmajstore, please, odmori malo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 3 minutes ago, DonJuan said: Da li po toj logici znači da su, hipotetički, Ameri doveli najbolje što mogu da dovedu i sve razbili sa 30+ razlike, da bi Greg tada bio najbolji trener na svetu? lako tako masa ljudi razmislja (kada ekipa pobedjuje trener je dobar, a ako gubi trener je los), ako si citao sta sam napisao onda ne bi imao takav zakljucak. Igraci igraju a ne treneri. Igracev ucinak mozes vrlo lako da izmeris na SP, a trenerov vec dosta teze. Najbolji je vrlo subjektivna kategorija, al je vise nego logicno da te bude neko ko je dosao bar do polufinala, i ko je iz ekipe izvukao vise nego sto su njeni realni dometi. Takodje, na SP je takmicenje najboljih igraca a ne najboljih trenera. Sa druge strane, sve ono sto se opravdano moze zameriti Djordjevicu na ovom svetskom prvenstu, trebalo bi zameriti i Gregu Popovicu. Nema nikakve razlike. Sem ako ne postoji licemerje u 'opravdanosti' necije kritike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Slavisa reaguj. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts