Beonegro Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Uh Tima, sa pogrešnim se protivnikom mačuješ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Samo na tablu, kao Iguodala onomad. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 (edited) Najsmešnije je, da su svi oni (Gudurić included) pogledali one finale gde je LBJ lepijo one banane iza leđa i niko da nauči kako sa brobotima ghost pobedi. Edited August 18, 2019 by Asterion Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 dođeš do obruča pa pun gas u rikverc i onda midrange. ja drugo rešenje ne znam 3 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Lako je to iz fotelje 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 (edited) Ja to radijo...puno puta... sa ljudima iz 2.slovenačke lige/i nekim lokalnim ex judokom...sve fitness+zero ghost. Ruke mi od sekirica sijajile u tami...ali banane nisam popijo. Edited August 18, 2019 by Asterion Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 nije djana your average fitness playa iz druge lige. on ove stvari radi redovno, baš treba imati ogromnu prednost u startu da te ne zalepi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 (edited) greška Edited August 18, 2019 by Asterion 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 2 minutes ago, Asterion said: Ja to radijo...puno puta... sa ljudima iz 2.slovenačke lige/i nekim lokalnim ex judokom...sve fitness+zero ghost. Ruke mi od sekirica sijajile u tami...ali banane nisam popijo. Giannis da se javi kad dogura do 2. slovenacke 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Na drugom koraku ukočiš i pustiš da te odnese u reklame. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 7 minutes ago, uini said: dođeš do obruča pa pun gas u rikverc i onda midrange. ja drugo rešenje ne znam Najjače je tu maksimalno usporenje, onda desnom na drugi obruč. Bogi to često radi, ali za takvo nešto pre svega treba znati da te neko juri, što nije bio slučaj kod Marka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 (edited) 9 minutes ago, nlavrnja said: Giannis da se javi kad dogura do 2. slovenacke 😄 Eh sad... fizički, atletski Asterion vs.igrači 2.sloven.lige/ex judoka == Gudura vs. Janis Edited August 18, 2019 by Asterion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 1 minute ago, uini said: nije djana your average fitness playa iz druge lige. on ove stvari radi redovno, baš treba imati ogromnu prednost u startu da te ne zalepi kad sam pomislio da nema šanse da stigne ... trassss još je Gudura u punoj brzini, al džaba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 @realno *w ma zavitlavam se naravno mislim da je gudura bio svestan da ga jure i ko ga juri ali mogao je osim ove nade da će djana odustati jedino jos da stane i sačeka a tu bi mu sale sve po spisku jer je pripremna tekma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Jebes mi sve, stvarno sam protiv lozenja i preteranog optimizma ali ovo deluje brutalno. Ameri su daleko ispred ali me ne bi zacudilo da se posibamo. Sve je moguce u jednom mecu. Iako treba da se poklopi mnogo da dodjemo do finala ali timski trenutno delujemo dosta bolje od svih ostalih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Morao Guduric s leve strane desnom rukom ili s desne levom, pa o tablu, da zastiti loptu obrucem. ( : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Uopšte ne zamjeram Guduri što je išao na kucanje pa dobio rampu, uvijek treba ići na kucanje u tim situacijama 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Morao Guduric s leve strane desnom rukom ili s desne levom, pa o tablu, da zastiti loptu obrucem. ( : trebalo je da mu puca u kolena i položi na miru dok su svi u šoku ma ovaj je retko tj nikad viđena dileja fizički, malo toga regularnog prolazi sa njim. još mu tolerišu kontakt u nba, ponekad oduva igrača telom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 25 minutes ago, uncletima said: al' ti moras da kucas? Djordane, zar ne? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Trenutni Bogdan ili Navarro iz primea ? Jokic i Bogdan bi mogli u narednih 4-5 godina mogli bit svojevrsna reinkarnacija Pau-Navarro dua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Just now, alpaka Bereta Sida said: Trenutni Bogdan ili Navarro iz primea ? Jokic i Bogdan bi mogli u narednih 4-5 godina mogli bit svojevrsna reinkarnacija Pau-Navarro dua. Ohladi....ovo su prirpemne utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 9 minutes ago, Asterion said: Ohladi....ovo su prirpemne utakmice. Kasnije cu ti objasniti, kako o Marjanovica da se kacis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Kako Bogi brani niski post... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Da nastavim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Kako se, bre, zove, onaj "vas" sumar, sto ga je, majku mu, cenim, za duplu, iskljucujucu, najahao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts