Južni Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Nadam se da će brzo biti info i za Zrenjanin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 (edited) 17 hours ago, Bek said: Alen bratina kupio saigracima burek i cevape i rekao im da je to srpska hrana i time razresio dileme oko toga za koga ce igrati. Steta samo sto nije kupio burek sa sirom i glasno izgovorio da je to burek sa sirom, onda vise dileme ne bi bilo. Glupu salu na stranu, deluje kao bas dobar momak, a neverovatno koliko su ove nove generacije Amera razmazene i nekulturne. https://sport.blic.rs/kosarka/nba/alen-smailagic-saigracima-u-golden-stejtu-dao-da-probaju-burek-i-cevape/z5j82e0?utm_source=blic_kat_vesti_svet_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_sport Alen je otisao u najgori restoran u Vegasu... Bio bas pre mesec dana. Atmosfera koja vlada je sledeca: Edited July 22, 2019 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Klosari iz vegasa 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Stoji vreme u Princu, bio za 4th juli u 9:30 ujutru. Momci koji bejahu tamo se zarakijali posteno, shiba zika iz sanka.. Sve bi ovo bilo ok da je hrana dobra, ali nije.. Kapiram da nema previshe nashih restorana tamo pa A zvrsio kod ovih.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srbija Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Дошло вријеме да се наплате сва ова сребра... Ајмо момци до злата. Србија! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 6 hours ago, realno *w said: Pretpostavljam da će karte za ovo biti na eventimu ili nekom sličnom servisu? Sada je to tickets.rs 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 (edited) Mateo Brooks Edited July 22, 2019 by Asterion 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyot Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 (edited) Jel nam protiv Litvanije prva pripremna utakmica? Edit: sad nadjoh da se podsetim. Nije. Prva i jedina u Bg. Znam da sam je upamtio po nečemu 🙂 Edited July 22, 2019 by Koyot Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Ima jedna pre cini mi se 7og protiv nekog kluba....zaboravih koji, evo neka bude Borac iz Cacka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 7 hours ago, Bek said: Mogao je fotograf bar dva pokusaja da napravi U Riu nije bio sed. Malo je i energija otisla na dole. Previse se nalozio na onu pricu sa Virtusom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 8 minutes ago, mmajstor said: Ima jedna pre cini mi se 7og protiv nekog kluba....zaboravih koji, evo neka bude Borac iz Cacka. 4.8. Čačak, vs Borac 7.8. Zrenjanin, vs Finska 10.8. Novi Beograd, vs Litvanija Hvala još jednom i unapred svima koji objave kad krene prodaja karata:) posebno za Zrenjanin, očekujem da plane brzo, a moram da trgujem obavezno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 (edited) 44 minutes ago, Južni said: 4.8. Čačak, vs Borac 7.8. Zrenjanin, vs Finska 10.8. Novi Beograd, vs Litvanija Hvala još jednom i unapred svima koji objave kad krene prodaja karata:) posebno za Zrenjanin, očekujem da plane brzo, a moram da trgujem obavezno. Ja ću se potruditi da se iscimam za karte za Zrenjanin, pa sav višak koji dobijem, možete preko mene. Sutra ću zvati halu, da vidim kako stoje stvari. Edited July 22, 2019 by Referent 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyot Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 26 minutes ago, Referent said: Ja ću se potruditi da se iscimam za karte za Zrenjanin, pa sav višak koji dobijem, možete preko mene. Sutra ću zvati halu, da vidim kako stoje stvari. Ja sam skroz u fazonu da ih gledam ove godine uživo što je više moguće. Molim te javi kad saznaš kad puštaju karte, došao bih u Zr da gledam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Sta je 1/2 dzordz dobio sa onom nasom? Te klince treba vrbovati da igraju za nas od malena. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 20 hours ago, Bek said: Mogao je fotograf bar dva pokusaja da napravi Vidi se da ga grize savest. 6 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 @karte za Zrenjanin Ne zna se još kad ih puštaju i koliko karata, ne zna se gde će ih prodavati. Priča se da će cena biti 500 dinara. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 14 hours ago, Asterion said: Mateo Brooks Ma Teo isto tako pricao za Zvezdu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 13 4 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 BOG!!!!!! Frajer je jednostavno to u ćao. Prisustvovao na pripremnoj u SLO kad napušava DJa jer na zagrevanju pušta Lidiju Bačić!!!!! I ovakvog ljudinu ste našli da prozivate!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Ja sam za Radulju u 12 pa kud puklo da puklo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 ja sam eventualno za raduljicu jer ne kontam benefit od bobija osim da meklod bude srećan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Ja nisam iako cenim bol u kurcu i los muzicki ukus. Ipak je Bobi daleko bolji i korisniji igrac trenutno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 28 minutes ago, Stondisha said: BOG!!!!!! Frajer je jednostavno to u ćao. Prisustvovao na pripremnoj u SLO kad napušava DJa jer na zagrevanju pušta Lidiju Bačić!!!!! I ovakvog ljudinu ste našli da prozivate!!!!! Pozer i fejker. Na kilometar se vidi. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Radulju pustiti da se izivljava nad svim nesrecnicima na koje naidjemo i maksimalno cuvati Jokica. Kada su ozbiljne tekme, tu treba Jokic da nosi, a Bobi da udje na par minuta da se Nikola odmori i izbobinira protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 2 minutes ago, vepar said: Ja nisam iako cenim bol u kurcu i los muzicki ukus. Ipak je Bobi daleko bolji i korisniji igrac trenutno. bobi je bolji igrač od raduljice. ali mi je bukvalno za 5-6 minuta kada jokić ili milutinov nisu na poziciji. ne znam čemu služi. mada ne kontam čemu bi služio i miroslave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts