drgnk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čoveče, pa oni nemaju krštenog centra a njihova krila na istu foru trpaju Koprivicu, Ristića i naše krilne centre.
ljutikrilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago mi preuzimamo čim dune omanja promaja, onda oni samo koriste mismečeve
Problem sa licnim greskama Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 1 minute ago, ljutikrilo said: mi preuzimamo čim dune omanja promaja, onda oni samo koriste mismečeve Uz skok je to poenta. Na svakom udvajanju su na rubu izgubljene lopte ali to jednostavno ne radimo dovoljno agresivno. Pritisak na prenosu ne postoji.
vinogradskaopera Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Jaramaz i Dobric ne znaju da dodaju loptu coveku koji je sam.
Problem sa licnim greskama Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Poklanjamo im poene. Ovo je najlosija zvanicna utakmica reprezentacije koju sam ikada gledao.
JPM Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Utakmica lici na high school duel neke treće divizije dve skole koje se mrze. Energija na max, kvalitet na min. 1
Problem sa licnim greskama Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Meni ovo deluje na tip utakmice gde moze da se igra 3 dana, non stop si blizu ali na kraju pusiona. 4
vinogradskaopera Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Dobric koje je nase "najvece" ime od ovih igraca je manje korisniji od Vrabca, sokiran sam.
Molina23 Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Ovaj Đerđa hitno da menja robu i lerdija, radi ga na seosku majmunčinu. Još gore ako je strejt ovakav. 2
Maksim Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Just now, Molina23 said: Ovaj Đerđa hitno da menja robu i lerdija, radi ga na seosku majmunčinu. Još gore ako je strejt ovakav. Dobro se uklapa u ovu vukojebinu zvanu skenderija, sto kaze neko gore prosjecan iq u hali -45.
JPM Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Just now, Molina23 said: Ovaj Đerđa hitno da menja robu i lerdija, radi ga na seosku majmunčinu. Još gore ako je strejt ovakav. Ma običan kompleksaš busadžija. Mada kapiram da su ga pritisli iz saveza da mora da dobije. Sve je to Balkan.
drgnk Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Je 'l onaj Barna toliko propao da ne može da se izbori za mesto u ovakvoj konkurenciji? 1
Ječmendo Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Miljenović igra baš razočaravajuće. Nesiguran na driblingu, uvijek kasni sa pasom - upravo ono što jedan plej sebi ne smije da dozvoli.
ljutikrilo Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) koji sve idioti sude FIBA takmičenja Edit: balši je jedini kvalitet to što mu je ćale bio dobar igrač... Tuga Edited 36 minutes ago by ljutikrilo
Recommended Posts