ljutikrilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa odigrate pik debili jedni, neće se skloniti sami od sebe, promešajte im odbranu
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Drezgic sa bezobraznim stavom u odbrani slicno kao u Megi.
drgnk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gde su Dobrić i Miljenović, kakve su ove postave sa mrtvim Anđušićem?
Maksim Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Stiletto said: Ma uopšte neće biti "nož, žica..." i ostale gadosti tog tipa. Al malo morgen. Za ovakve gadosti i sramne relativizacije su se nekad dobijali banovi. 1
ljutikrilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) to nije iznenađenje, svi megini igrači su defanzivne rupe... miljenović tu i tamo vadi stvar Edited 1 hour ago by ljutikrilo
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Frapantno je lose postavljena ekipa. Ali je kljucni problem nedostatak kvaliteta.
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Boli me briga. Ne verujem, iskreno. Što onda nešto želiš ako te nije briga. Inače sve zavisi od saveza, ako dovedu navijačke grupe bude pesama koje sad slušamo u skenderiji, ako to ne žali savez neće ni pustiti takve navijače na tribine. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Sector said: Na tribinama prosječan iq - ∞. Sta pjevaju ovo?
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajmo delije ajmo grobari ajmo cetnici, sta pevaju ovo 40 minuta wtf??
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lepa sportska atmosfera u Sarajevu. Samo sto nisu usli sa nozevima. Naravno to ce se tolerisati.
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Sta pjevaju ovo? Ajmo Delije, Ajmo Grobari Ajmo Radivci, ajmo cetnici gde ste se sakrili
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Sta pjevaju ovo? Nešto ajmo grobari, delije, četnici i tako bez pauze, kao navijeni. Teška priča.
drgnk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dangubić i Koprivica treba da porađaju poene. Bog te mazo, na šta ovo liči.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Perkos2 said: Što onda nešto želiš ako te nije briga. Inače sve zavisi od saveza, ako dovedu navijačke grupe bude pesama koje sad slušamo u skenderiji, ako to ne žali savez neće ni pustiti takve navijače na tribine. Ti si pitao da li ce to da utice na ove bosanske navijace, mene boli briga. Meni je bitno da se navijaci Srbije ne ponasaju tako tokom himne bilo koje zemlje. To je principijalni stav, uopste ne kapiram oko cega razgovaramo. Bitno je ostati barem minimalno civilizovan.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Plavsic gazi papucicu na vucicu pederu 😆 Edited 1 hour ago by MrTripleDouble
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Niko ne gradi, skok ne postoji, izolacijama ih probija ovaj muceni Atic svaki put na istu foru. Bas izgledamo jako lose.
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li je moguce da sudija pola metra pored Dangube ne vidi da ga je ovaj razneo laktom, i onda plus na to ne vidi na snimku??? 1
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svaki poen ovde treba slaviti kao gol.
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 8 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ti si pitao da li ce to da utice na ove bosanske navijace, mene boli briga. Meni je bitno da se navijaci Srbije ne ponasaju tako tokom himne bilo koje zemlje. To je principijalni stav, uopste ne kapiram oko cega razgovaramo. Bitno je ostati barem minimalno civilizovan. Kad si čuo u Srbiji da neko peva na protivničku himnu da mrzi tu državu? A kad se dovedu profi navijači a takvih ima barem 4-5 grupa u BiH onda znači da je savez te države to i želeo. I to je ono što je žalosno da se neki iz KS BiH prave fini a u stvari su Srbomrsci. Ti pišeš o nečemu što ne bi da se dogodi a ćutiš na ono što se događa. Edited 1 hour ago by Perkos2 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jel moze neko da mi pojasni kako moze da se gleda snimak jasnog udarca u arkadu Dangubica i da se ne svira nista? 1
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Perkos2 said: Kad si čuo u Srbiji da neko peva na protivničku himnu da mrzi tu državu? A kad se dovedu profi navijači a takvih ima barem 4-5 grupa u BiH onda znači da je savez te države to i želeo. I to je ono što je žalosno da se neki iz KS BiH prave fini a u stari su Srbomrsci Brate, jebe mi se ko sta misli o nama u jebenoj Skenderiji. Sve najbolje u zivotu tim ljudima. I kraj price. Ne kapiram sto te to toliko nervira. 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Brate, jebe mi se ko sta misli o nama u jebenoj Skenderiji. Sve najbolje u zivotu tim ljudima. I kraj price. Ne kapiram sto te to toliko nervira. Oni bi da ti umres. Ti njima zelis sve najbolje. Seems legit. Elem, tolerancija je jedno ali bas biti mazohista nije dobro. Svakako se slazem da stvar nije previse bitna, navijaci ko navijaci. Gomila idiota.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kada posle ovakvog poluvremena gubis samo 4 razlike je to dobar pokazatelj da je ovde uprkos groznoj igri moguce dobiti utakmicu. Prelimitirani i jedni i drugi. Bolno za gledanje. Just now, JPM said: Oni bi da ti umres. Ti njima zelis sve najbolje. Seems legit. Elem, tolerancija je jedno ali bas biti mazohista nije dobro. Svakako se slazem da stvar nije previse bitna, navijaci ko navijaci. Gomila idiota. Govorimo o ljudima koji nas nazivaju "kurvom balkanskom" 😄 To um 12godisnjeg deteta moze izmisliti, pogledaj to iz sledece perspektive - sama cinjenica da vi govorite uopste o ovome u takvom kontekstu tim jako zajebanim i nevaljalim BH Fanaticosima ispunjava svrhu tih parola. Vratimo se kosarci, iako je to danas dosta tesko 😄 1
Recommended Posts