Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Stiletto said:

Ma uopšte neće biti "nož, žica..." i ostale gadosti tog tipa. Al malo morgen.

Za ovakve gadosti i sramne relativizacije su se nekad dobijali banovi.

• Like 1
Posted
19 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Boli me briga. 

Ne verujem, iskreno.

Što onda nešto želiš ako te nije briga. Inače sve zavisi od saveza, ako dovedu navijačke grupe bude pesama koje sad slušamo u skenderiji, ako to ne žali savez neće ni pustiti takve navijače na tribine.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Sta pjevaju ovo?

Ajmo Delije, Ajmo Grobari

Ajmo Radivci, ajmo cetnici

gde ste se sakrili

Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Sta pjevaju ovo?

Nešto ajmo grobari, delije, četnici i tako bez pauze, kao navijeni. 

Teška priča.

Posted
2 minutes ago, Perkos2 said:

Što onda nešto želiš ako te nije briga. Inače sve zavisi od saveza, ako dovedu navijačke grupe bude pesama koje sad slušamo u skenderiji, ako to ne žali savez neće ni pustiti takve navijače na tribine.

Ti si pitao da li ce to da utice na ove bosanske navijace, mene boli briga. Meni je bitno da se navijaci Srbije ne ponasaju tako tokom himne bilo koje zemlje. To je principijalni stav, uopste ne kapiram oko cega razgovaramo. Bitno je ostati barem minimalno civilizovan.

Posted (edited)
8 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Ti si pitao da li ce to da utice na ove bosanske navijace, mene boli briga. Meni je bitno da se navijaci Srbije ne ponasaju tako tokom himne bilo koje zemlje. To je principijalni stav, uopste ne kapiram oko cega razgovaramo. Bitno je ostati barem minimalno civilizovan.

Kad si čuo u Srbiji da neko peva na protivničku himnu da mrzi tu državu? A kad se dovedu profi navijači a takvih ima barem 4-5 grupa u BiH onda znači da je savez te države to i želeo. I to je ono što je žalosno da se neki iz KS BiH prave fini a u stvari su Srbomrsci. Ti pišeš o nečemu što ne bi da se dogodi a ćutiš na ono što se događa.

Edited by Perkos2
  • Like 1
Posted

Jel moze neko da mi pojasni kako moze da se gleda snimak jasnog udarca u arkadu Dangubica i da se ne svira nista?

• Thanks 1
Posted
1 minute ago, Perkos2 said:

Kad si čuo u Srbiji da neko peva na protivničku himnu da mrzi tu državu? A kad se dovedu profi navijači a takvih ima barem 4-5 grupa u BiH onda znači da je savez te države to i želeo. I to je ono što je žalosno da se neki iz KS BiH prave fini a u stari su Srbomrsci

Brate, jebe mi se ko sta misli o nama u jebenoj Skenderiji. Sve najbolje u zivotu tim ljudima. I kraj price. Ne kapiram sto te to toliko nervira.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Brate, jebe mi se ko sta misli o nama u jebenoj Skenderiji. Sve najbolje u zivotu tim ljudima. I kraj price. Ne kapiram sto te to toliko nervira.

Oni bi da ti umres.

Ti njima zelis sve najbolje.

Seems legit.

Elem, tolerancija je jedno ali bas biti mazohista nije dobro.

Svakako se slazem da stvar nije previse bitna, navijaci ko navijaci. Gomila idiota.

Posted

Kada posle ovakvog poluvremena gubis samo 4 razlike je to dobar pokazatelj da je ovde uprkos groznoj igri moguce dobiti utakmicu. Prelimitirani i jedni i drugi. Bolno za gledanje.

Just now, JPM said:

Oni bi da ti umres.

Ti njima zelis sve najbolje.

Seems legit.

Elem, tolerancija je jedno ali bas biti mazohista nije dobro.

Svakako se slazem da stvar nije previse bitna, navijaci ko navijaci. Gomila idiota.

Govorimo o ljudima koji nas nazivaju "kurvom balkanskom" 😄 To um 12godisnjeg deteta moze izmisliti, pogledaj to iz sledece perspektive - sama cinjenica da vi govorite uopste o ovome u takvom kontekstu tim jako zajebanim i nevaljalim BH Fanaticosima ispunjava svrhu tih parola. 

Vratimo se kosarci, iako je to danas dosta tesko 😄 

• Like 1