aleksandar2806 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja da sam na mestu Jokica uopste ne bih razmisljao ni trenutka otkazao bih odmah.Zasto da igra da ga nepismena stoka pljulje.
Stiletto87 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 5 minutes ago, aleksandar2806 said: Ja da sam na mestu Jokica uopste ne bih razmisljao ni trenutka otkazao bih odmah.Zasto da igra da ga nepismena stoka pljulje. To bi bilo mnogo poštenije nego ovo foliranje. I gde si to video da ga Strahinja i Nemanja pljuju?! Edited 8 hours ago by Stiletto87 2
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 16 minutes ago, Stiletto87 said: To bi bilo mnogo poštenije nego ovo foliranje. I gde si to video da ga Strahinja i Nemanja pljuju?! 21 minutes ago, aleksandar2806 said: Ja da sam na mestu Jokica uopste ne bih razmisljao ni trenutka otkazao bih odmah.Zasto da igra da ga nepismena stoka pljulje. Ne zna se koji je gori od vas dvojice. 3 1
MikiMilane Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pešić najavljuje 2 do 3 novajlije u timu. Biće gadno kad Bogi i Džoker oproste od repke.
Problem sa licnim greskama Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kari je izjavio danas ce ekipa biti mozda osvezena sa 2-3 nova igraca. Doduse u tom kontekstu nije razumljivo da li misli na siri ili konacan spisak.
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Avram, Micic, Jovic Bogdanović, Gudurić Dobrić, Marinković, Trifunović Petrušev, Jović Jokić, Milutinov, Smailagić. Tu su Nikola Topić, Djurišić, ali nisam siguran da li su se oporavili. Pritom pauzirali su čitavu sezonu. Vidićemo da li će možda nekog od Meginih klinaca (Bogoljub, Miljenovic, Petrović) da uvrsti na spisak.
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dzo brate, nagomilao si 13 igraca 😄 Moze samo 12. 1
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Quote Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je na Jahorini da još ne zna da li će Nikola Jokić igrati za nacionalni tim na Evropskom prvenstvu krajem leta i da će o tome razgovarati s njim kada dođe u Srbiju. – Razgovaramo još. Videću se sa Bogdanom Bogdanovićem u Abu Dabiju na F4 Evrolige. On je predstavnik igrača, razgovara sa svima. Dobro smo povezani. Nema potrebe za promenama. Možda ekipa bude osvežena sa dva do tri igrača. Nikola mora da se odmori. Drugi igrači nastavljaju da igraju, mnogo posla imaju. Biće još razgovora – rekao je Pešić, koji učestvuje na „Jahorina ekonomskom forumu“. Quote Naveo je i da je njegov zadatak da postavim igrača tamo gde se najbolje oseća. – Lako je s Nikolom Jokićem, ali potrebno je još 11 uklopiti. Ne biram uvek najbolje, ali biram one koji se najbolje slažu između sebe, koji mogu da se povežu u vrlo kratkom vremenu – rekao je Pešić. Quote Istakao je da je “razgovarati s Jokićem vrlo izazovan posao, čak i za njega”. – To mene i dalje motiviše. Mene motivišu igrači – istakao je Pešić. Možda nije toliko izazovno posle 1l piva, Kari xD https://www.danas.rs/sport/nikola-jokic-svetislav-pesic-evropsko-prvenstvo/
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mozda ce i Vukcevica zvati matori, ko ce ga znati. 1
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Smajli bi bio najbolje rešenje kao 5-ti visoki, ali iskreno Djurisic uvek pre Trife( Dobric i Vanja vec rade prljav posao sa te pozicije ipak).
Eddard Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakav bre Trifunović, kad je on postao legit kandidat? Daleko bilo. 2
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Ima li novosti u vezi Jokica? Ako računamo da je u nedelju putovao nazad za Denver pa u ponedeljak za Srbiju, trenutno je na 2. gajbi 1
aleksandar2806 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Урош19 said: Ako računamo da je u nedelju putovao nazad za Denver pa u ponedeljak za Srbiju, trenutno je na 2. gajbi Zar ovi u nba posle ispadanja nemaju neke exit konferencije za medije ili tako nesto?
Recommended Posts