Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mene je u toj utakmici bruka nervirao Micic,ne secam se zasto ali mislim da je na kraju uzimao neke nerezonske suteve kad nije trebao,mozda gresim...

Posted

Kari totalno izdominirao, mozda mi omiljeno kad su ga pitali za slobodno vece da se izduvaju 

"Evo ga stadion pored, trcite krugove"

• Love 1
  • Ha-ha 9
Posted

Kari je apsolutna legenda, ali iskreno, kroz mnoge internet komentare na ovaj dokumentarac (tj. USA igrače) baš provejava šovinizam ili rasizam...

Postoji i taj momenat predrasude kako su Ameri glupi, a neko bi isto to mogao da zaključi o nama Srbima, ako su mu uzorak sportisti. Pošto nisu baš ni naši bogznakako elokventni i edukovani.

Ja ću da ga GURNEM :lol_2: 

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
7 minutes ago, srlepajce said:

Nisam jos odgledao ali procitao sam da je rekao pokidajte muda Durentu 😂

Dobar je bio i na poluvremenu protiv Australije kad im je rekao da igraju kao poslednje p....

Edited by Урош19
Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Nisam jos odgledao ali procitao sam da je rekao pokidajte muda Durentu 😂

Izvinjavam se, ali koji dokumentarac je ovo i gde može da se odgleda?

Posted
15 minutes ago, Darko said:

Izvinjavam se, ali koji dokumentarac je ovo i gde može da se odgleda?

Court of gold na Netflix, a evo ti i moje recenzije

Screenshot-20250220-124729-Instagram.jpg

• Thanks 2
  • Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, Урош19 said:

Court of gold na Netflix, a evo ti i moje recenzije

Screenshot-20250220-124729-Instagram.jpg

Pretpostavljao sam da je to, hvala!

Posted

Ima i do toga sto bi trebalo da imamo super ekipu ako ne bude povrada/otkaza, ima do toga sto je Kari selektor, a ima i jefeinih avio karata i smestaja

Posted

Kupljene karte za ponedeljak. Čočo i njegova lepša polovina prvi put zajedno na utakmici košarkaške reprezentacije Srbije. ❤️

• Like 3
  • Love 2
Posted
16 minutes ago, Dzo23 said:

Zna li se gdje igramo grupnu fazu i kako se može aplicirati za karte?

Tek treba zreb u martu, jos se igraju kvalifikacije

Posted

Ono gore nije tacno, uzeli smo u Istanbulu.

Lozili smo se da smo prvi favoriti kad je bilo kod nas, ali objektivno nismo, mada je brodolom koji smo doziveli ipak ispod kvaliteta koji smo imali.

Inace, coach Jokic bas ima momente, mada ne cudi iskreno, najveci deo njegove motivacije ide od toga sto na terenu vidi sve.

Posted
2 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Basketnews piše da je najveća potražnja za ulaznice EP iz Srbije. 1000 zahteva za karte do sada.

Je l' to ono da ostaviš ime, prezime i mejl da te obaveste kad krene prodaja? Za prvi kontigent sam na mejl dobila da ne kažem šta.

Saznala sam informacije iz tvog posta ovde.

• Like 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Je l' to ono da ostaviš ime, prezime i mejl da te obaveste kad krene prodaja? Za prvi kontigent sam na mejl dobila da ne kažem šta.

Saznala sam informacije iz tvog posta ovde.

Mislim da je. Od mene nisi, jer je meni bacio dojavu @drperce - da nije njega bilo ja ne bih imao karte za polufinale i finale. 

Posted
20 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Mislim da je. Od mene nisi, jer je meni bacio dojavu @drperce - da nije njega bilo ja ne bih imao karte za polufinale i finale. 

Znam da je neko od vas 😁

• Love 1