Jump to content

Recommended Posts

Posted

Opšti utisak od juče, koji i starije kolege vajbuju, je da nikad raspoloženje nije bilo bolje, i među igračima i među članovima štaba. Pogotovo raduje info koji se pronosi kroz media corps da je Bjelica toliko spreman da ga nikad nisu videli u boljem stanju - bukvalno spreman da zubima ide na medalju.

Media day jako lepo odrađen, opuštena atmosfera, a bogami i props za KSS što je obezbedio vodu i domaću rakijicu za novinare :D nažalost nisam probao a nije bilo aftera...pih.

• Like 12
  • Thanks 1
Posted
7 minutes ago, Mairosu said:

Opšti utisak od juče, koji i starije kolege vajbuju, je da nikad raspoloženje nije bilo bolje, i među igračima i među članovima štaba. Pogotovo raduje info koji se pronosi kroz media corps da je Bjelica toliko spreman da ga nikad nisu videli u boljem stanju - bukvalno spreman da zubima ide na medalju.

Media day jako lepo odrađen, opuštena atmosfera, a bogami i props za KSS što je obezbedio vodu i domaću rakijicu za novinare 😄 nažalost nisam probao a nije bilo aftera...pih.

Po mom mišljenju ključni igrač za našu selekciju i ultimate glue guy. znači nam u svakom aspektu. Jbt koliko ćemo nam igra biti fuidnija sa njim, uz sve to je i legitimna streč opcija, može da kreira, pregled igre, skok, dobar defanzivac, strana pomoći. A na sve to treba dodati i da nam je on jedina prava opcija na četvorci.

Samo da nas povrede zaobiđu

• Like 1
Posted
8 minutes ago, peradvind said:

Brukaš profesiju...

i vox92 pre svega

nego, mairosu, sta kazu za nas, jel im prija podrska? kako se nose da hejterskim komentarima?

Posted
1 hour ago, Mairosu said:

Media day jako lepo odrađen, opuštena atmosfera, a bogami i props za KSS što je obezbedio vodu i domaću rakijicu za novinare 😄 nažalost nisam probao a nije bilo aftera...pih.

Ja lepo kazem da osvajamo, Bjelica ce biti kljuc.

Samo da Jokic bude trezan i sve ce biti ok..

• Like 1
Posted

Reče Sale da 14 igrača putuje za Kinu, a stidljivo pomenuše i opciju sa 4 centra i da je to nešto što se razmatra. Znači prije Kine otpadaju Avramović, Todorović i Mačvan, a Birča i Simon nastavljaju da žive svoj san. 😄

Posted (edited)

Iskoči mi na YT tekma sa Ozijima, polufinale 2016. Jbt, kako smo se spremili za njih, za jedan dan, to je za priču. 

Oni pre toga 1/4 finale 30 razlike dobili Litvaniju, kroz grupu se prošetali, imali 2 dana odmora više, prošetali se kroz grupu. 

I onda dođemo mi sa idejom forsiranja brze igre, pošto je njihova postava bila ogromna, damo im 90 poena bez šuta bukvalno i pobedimo 30 razlike. Tražio se dug pas odmah posle skoka, ako ne, onda trčanje u leđa, ako ni to, igra se prvi pik bukvalno iz tranzicije, na nepostavljenu odbranu.

Edited by realno *w
  • Like 8
Posted
1 hour ago, Shonewizard said:

Reče Sale da 14 igrača putuje za Kinu, a stidljivo pomenuše i opciju sa 4 centra i da je to nešto što se razmatra. Znači prije Kine otpadaju Avramović, Todorović i Mačvan, a Birča i Simon nastavljaju da žive svoj san. 😄

Birči i Simonu se san obično ostvari, neka se drugi brinu za mesto u timu!

Posted

Pogledajte ovaj bočni aut:

Za 3 sekunde: off screen za Stefana, pik Stefana i Raduljice, uručenje za Tea, pik Tea i Raduljice.

Birkof, koji je jurio Stefana, mora iz punog trka da preuzme Tea koji se kreće u suprotnom smeru, da zaobiđe Raduljicu i izađe Teu na šut. Naravno, nemoguća misija, Teo otvoren i cepa trojku.

jbn 3 sekunde

• Like 6
  • Thanks 2
Posted
32 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Nisam ja siguran da je Macvan out

Ne znam, ne znam, sve mi se cini da idemo sa 4 centra ali i to sto kazes, tu je i Maki, ja se ne bih bunio ako je zdrav, daleko od toga. 

Posted
35 minutes ago, realno *w said:

Oni pre toga 1/4 finale 30 razlike dobili Litvaniju, kroz grupu se prošetali, imali 2 dana odmora više, prošetali se kroz grupu. 

A jos su se i kroz grupu prosetali 😆

• Like 1
Posted
35 minutes ago, realno *w said:

Pogledajte ovaj bočni aut:

Za 3 sekunde: off screen za Stefana, pik Stefana i Raduljice, uručenje za Tea, pik Tea i Raduljice.

Birkof, koji je jurio Stefana, mora iz punog trka da preuzme Tea koji se kreće u suprotnom smeru, da zaobiđe Raduljicu i izađe Teu na šut. Naravno, nemoguća misija, Teo otvoren i cepa trojku.

jbn 3 sekunde

Koji aut? 

Gleda li MC Raduletove majstorije na otvaranju tekme

Posted
5 hours ago, Mairosu said:

Sta kazu kolege kako je Milos spreman? Moze li za iza zgrade?

Posted

Media day jako lepo odrađen, opuštena atmosfera, a bogami i props za KSS što je obezbedio vodu i domaću rakijicu za novinare :D nažalost nisam probao a nije bilo aftera...pih.
Da poručujem kuhinju u Lesnini?