Južni Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 30 minutes ago, freethrow said: Što na kraju ne ide Kalina? Nešto iz trougla: nije SNS - voli trandže - ne voli ga Bradule. Pa ti izaberi šta ti najviše prija 😄 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 6 minutes ago, uini said: na olimpijadi 2000 (1/8 valjda) Četvrtfinale, ubio nas je Nash (da bi se odmah u polufinalu protiv Francuske načisto raspao, neki random lik imenom Makan Dioumassi je solidnu karijeru napravio kao lik koji je sačuvao prime Steve Nasha, iako je Nash posle te tekme protiv nas prosto bio izdušio) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) ma litvanci su nas valjda izbacili, nash nas je deljao u grupi Edit ali tačno je, 1/4 finale, sad gledam. svakako prva na ispadanje Edited July 20, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) 1 hour ago, uini said: željko je vodio repku na evropskom 99e (semis) i na olimpijadi 2000 Tako je, my mistake. Edited July 20, 2019 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Sad tek videh da nam je U20 ispala u drugu ligu. Strasno...Pedja i Dejan bi trebalo da se oglase, sta ne stima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyot Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Negde sam , čini mi se danas pročitao, da je nešto atmosfera bila truleks i napeti odnosi na relaciji selektor - igrači. Navodno bio i neki bojkot. Ne znam koliko ima istine, verovatno ne mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyot Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Elem, Malo promenjen format kvalifikacija za naredno EP. Kapiram da smara priča o tome usled loženja pred sveCko, ali ako nekog zanima: https://www.sportske.net/vest/kosarka/kvalifikacije-za-eurobasket-srbija-u-prvom-sesiru-pred-zreb-evo-gde-se-igra-prvenstvo-382359.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 1 hour ago, uini said: ma litvanci su nas valjda izbacili, nash nas je deljao u grupi Sve tako. Mi na poslu, sa mnom najveci lozac na basket, slusamo rezultat, nemam pojma on saznaje da smo izgubili od Kanade, on zna da je to poraz koji nas salje na USA u SF, i tu mu se zesce slosi, sedali su ga u stolicu sa malo secera i vode. Onda nas operu Litvanci u QF i odu da junacki zaginu protiv USA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 8 minutes ago, Koyot said: Negde sam , čini mi se danas pročitao, da je nešto atmosfera bila truleks i napeti odnosi na relaciji selektor - igrači. Navodno bio i neki bojkot. Ne znam koliko ima istine, verovatno ne mnogo. Onda Oliver Popovic cao... to ne sme da se desava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 7 minutes ago, Koyot said: Elem, Malo promenjen format kvalifikacija za naredno EP. Kapiram da smara priča o tome usled loženja pred sveCko, ali ako nekog zanima: https://www.sportske.net/vest/kosarka/kvalifikacije-za-eurobasket-srbija-u-prvom-sesiru-pred-zreb-evo-gde-se-igra-prvenstvo-382359.html Nisu spomenuli dirigovani zreb pa da ne mozemo da se sastanemo sa timom iz osmog sesira, tako da eto sanse da se ne pojavimo na EP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) Salo vracaj tog Kalenu pa da se posibamo za to zlato sa nikad slabijim Amerima! :drunk smajli Edited July 20, 2019 by MrTripleDouble 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Quote Trube ispratile Đorđevića i "orlove" na planinu http://mondo.rs/a1205502/Sport/Kosarka/Trubaci-ispratili-kosarkasku-reprezentaciju-na-pripreme-na-Kopaonik.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Alen bratina kupio saigracima burek i cevape i rekao im da je to srpska hrana i time razresio dileme oko toga za koga ce igrati. Steta samo sto nije kupio burek sa sirom i glasno izgovorio da je to burek sa sirom, onda vise dileme ne bi bilo. Glupu salu na stranu, deluje kao bas dobar momak, a neverovatno koliko su ove nove generacije Amera razmazene i nekulturne. https://sport.blic.rs/kosarka/nba/alen-smailagic-saigracima-u-golden-stejtu-dao-da-probaju-burek-i-cevape/z5j82e0?utm_source=blic_kat_vesti_svet_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_sport 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Finska, Gruzija i verovatno Island. Sta znam, valjda nece da bude problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Gruzija valjda ide direktno kao host na Ep, znači moramo biti bolji od Finske ili Islanda/Švajcarske. Ne sviđa mi se ništa taj glupi sistem kvalifikacija. Igra se u februaru i novembru i nema nba igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Ja bi išao u gruziju da jedem Hačapuri, a Gospodja da se opija njihovim vinima... Gde se igra finalni deo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Grupe u Ceskoj,Italiji,Gruziji i Nemackoj, faza eliminacija u Kelnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 (edited) Dobro je, izbegli smo nagaznu minu, Estoniju. Edited July 22, 2019 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Pretpostavljam da će karte za ovo biti na eventimu ili nekom sličnom servisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Mogao je fotograf bar dva pokusaja da napravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 3 minutes ago, realno *w said: Pretpostavljam da će karte za ovo biti na eventimu ili nekom sličnom servisu? Quote Улазнице за утакмицу против Литваније биће у продаји ове седмице. Verovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts