Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Kankkunen said:

Tim stvarima se bave pomoćnici, ima Kari preča posla.

Ima, ali i tu je zakazao par puta. Na primer da izvede iz igre Tea kod zadnje odbrane ili par napada pre toga... No dobro, nakon ovih utakmica se samo pobeda pise i pamti.

• Like 1
Posted (edited)
2 minutes ago, MrTripleDouble said:

Ima, ali i tu je zakazao par puta. Na primer da izvede iz igre Tea kod zadnje odbrane ili par napada pre toga... No dobro, nakon ovih utakmica se samo pobeda pise i pamti.

Uvodjenje lopte u poslednjem napadu i davanje Radanovu u ruke je isto tako dosta los potez. Letonija je trebalo da pravi faul tu, ali sreca po nas nisu. Ne znam ni koja je bila ideja sa Radanovim u poslednjem napadu, al ajde.

Edited by Del Piero
  • Like 4
Posted
1 minute ago, MrTripleDouble said:

+ uvodjenje Radanova za poslednji napad. Ja sam mislio da su ga namerno pustili da primi loptu da ga fauliraju, ali precenio sam letonski skauting 😁

Kuridza je mega car, FIBA govno, Zagorac napolje, najebali smo bez Smailagica

• Like 1
Posted
Ali brat Kari koji ne zna inbound pravila. :classic_biggrin:

Kari - Gde izvodimo loptu

Igraci - Mi biramo

Kari - Pa kako birano, ne mozemo da biramo!

:Hail:
U kom delu utakmice je bilo ovo? Hoću da vratim snimak.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Posted
1 hour ago, Rade Zagorac said:

Kakva trojka 🤫

Tačno zamišljam kako pravi Rade u paralelnom univerzumu daje tu trojku, registruje se i piše ovaj post na forumu.

😄

• Like 3
  • Ha-ha 4
Posted
15 minutes ago, SportskiPozdrav said:

U kom delu utakmice je bilo ovo? Hoću da vratim snimak.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

U poslednjem napadu. Usput je oterao i u pm nekog, mislim da je onog lika sa mikrofonom. 😀

• Like 1
Posted
1 hour ago, Del Piero said:

Konacno energija u odbrani. Ne umemo, ali bar se trudimo. 

Ali Ristic koji cuva Bertansa na liniji za tri poena i u jednom trenutku samo okrece ledja i ostavlja ga samog :ajme:

Dobio sam momentalni flashback na utakmicu Mega-CZ koja je igrana u Kruševcu, Elton Brown u ulozi Ristića koji kao po programiranoj komandi okreće leđa beku i trči u reket.

Kao što je već više forumaša konstantovalo, jedino je bitna pobeda uz najlepše pozdrave genijalcima iz FIBA-e...

• Like 3
Posted

S obzirom da je Turska izgubila i da moraju da pobede u nedelju, mislim da ce Efes da pusti Larkina, sto dalje implicira da nema sanse da puste Micica. Petruseva mozda.

Mozda i Nedovic i Dobric navrate

Posted

Ma ovo je vrhunski.Za prozore ne moze ni da se ocekuje smislenija defanziva.Igrali su ovde dobri defanzivci Danga,Radanov i Trifunovic je lepo stiskao pa dzabe.Ovakav sut na nivou ekipe je neverovatan,kaznjavali su sve,bez greske.Cak i kada smo im previse izlazili na sut bili su racionalni i vesti i resili nas dole.Utakmica vredna zavrsnice nekog evropskog prvenstva i ne treba drugacije gledati na ovo.

Skoro sam siguran da ekipa za prozore Spanije,Francuske,Litvanije ili bilo koga ne bi dobila ovo.

• Like 6
Posted
3 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said:

Ovakav sut na nivou ekipe je neverovatan,kaznjavali su sve,bez greske.

letonija

2pts 17/23 73.9% 3pts 16/34 47.1% ft 18/22 81.8%

mi

2pts 27/38 71.1%  3pts 10/20 50%  ft 17/22 77.3%

nismo ni mi bili loši ( :

• Like 4