Beonegro Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 13 minutes ago, Miki28 said: Da se polako spremamo za Radule umesto Bobija scenario? To bi nabacilo Djordjevicevu reputaciju kod mene koja je trenutno na all time low od 70% na nekih 73% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 1 minute ago, Dobar Los Milos said: A ko su bradati likovi? Najpoznatiji autotjunasi medj' sabanima. Ovo ti je veliki minus za nepoznavanje materije, imaju mnogo zaebane pesme, a ti ne znas ko su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 2 minutes ago, Dobar Los Milos said: A ko su bradati likovi? Sto se aktualne teme tice... jala brat i buba koreli Ja bi ga samo zbog ovoga trajno odstranio 😛 5 minutes ago, Liska Manjina said: No kapisko! Sale nije išao na predizborne skupove DS-a? Nije problem, neću više o tome, neka sličica djordjevića koji aplaudira sa predizbornog skupa Djilasu ipak interneti su danas ima tih slika svuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 1 minute ago, kalistenika u rutini said: Najpoznatiji autotjunasi medj' sabanima. Ovo ti je veliki minus za nepoznavanje materije, imaju mnogo zaebane pesme, a ti ne znas ko su. Znaci domaci. Nisam nesto u toku, da budem iskren, a autotune nisam cenio ni kada je bio u modi, pre jedno 10 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 (edited) 18 minutes ago, Stondisha said: neka sličica djordjevića koji aplaudira sa predizbornog skupa Djilasu ipak interneti su danas ima tih slika svuda. Nemoj me zajebavati, pa bio je predizborni video DS-a sa njim u glavnoj ulozi. Sad da li je baš podržavao lično kandidaturu Đilasa za gradonačelnika ili kandidaturu Tadića na predsedničkim izborima, detalja se ne sećam. edit: http://www.novinar.de/2012/09/05/podrška-borisu-tadiću-na-izborima-za-predsednika-srbije.html Evo ga, ipak je podržao Tadića, ali dobro znam da je uradio predizborni spot za DS... Mislim da je čak i držao govor na centralnom predizbornom skupu DS-a u Areni U predizbornoj kampanji javno ste podržali Borisa Tadića. Šta vas je rukovodilo u tome? ĐORĐEVIĆ: Poznajemo se godinama na porodičnom nivou. Znam ga kao čoveka sa idejom i određenim stavovima. Edited July 2, 2019 by Liska Manjina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 29 minutes ago, Miki28 said: Da se polako spremamo za Radule umesto Bobija scenario? Ovo mi je juče odmah palo na pamet da će se desiti 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 (edited) 10 minutes ago, Liska Manjina said: Nemoj me zajebavati, pa bio je predizborni video DS-a sa njim u glavnoj ulozi. Sad da li je baš podržavao lično kandidaturu Đilasa ili kandidaturu Tadića na predsedničkim izborima, detalja se ne sećam. nisam ispratio to, evo sad kopam po internetima i kad ono stvarno ima video gde SĐ podržava kandidaturu BoTe 2012, što je njegovo pravo da podrži debosa, jer tad je bio ambasador unicefa, a Ivković Selektor, on tek 2014 postaje selektor i to pod vladom SNS-a inače meni je zanimljivije u ovom videu, spisak ko je podržao BoTu za preCednika... osim par imena (Branislav Trifunović i ko još?), svi, ali svi su u SNS-u. Edit: Samo sledeći put bez onoga djilasu na svakom koraku i sve pet otvarajte na sopstvenu odgovornost, Spoiler Quote Kandidaturu Borisa Tadića za predsednika Srbije podržali su: Ivica Dačić (predsednik Socijalističke partije Srbije), Jovan Krkobabić (predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije), Dragan Marković Palma (predsednik Jedinstvene Srbije), Ujedinjeni regioni Srbije, Čedomir Jovanović (predsednik Liberalno demokratske partije), Rasim Ljajić (predsednik Socijaldemokratske partije Srbije), Nenad Čanak (predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine), Ružica Đinđić (predsednica Fondacije dr Zoran Đinđić, članica Predsedništva Demokratske stranke), Milorad Dodik (predsednik Republike Srpske), Milorad Pupovac (predsednik Srpskog narodnog veća i poslanik u Hrvatskom saboru), Srđan Milić (predsednik Socijalističke narodne partije iz Crne Gore), Predrag Popović (predsednik Narodne stranke iz Crne Gore), Partija evropskih socijalista, Jens Stoltenberg (premijer Norveške), Zdravko Čolić (muzičar), Momčilo Bajagić Bajaga (muzičar), Dejan Mijač (reditelj), Slobodan Šijan (reditelj), Mira Banjac (glumica), Gordan Kičić (glumac), Branislav Trifunović (glumac), Radoš Bajić (glumac, scenarista i reditelj), Savo Milošević (sportista), Aleksandar Saša Đorđević (sportista, nacionalni ambasador UNICEF-a u Srbiji), i mnogi drugi. Edited July 2, 2019 by Stondisha Link to comment Share on other sites More sharing options...
begbie Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 8 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ovo mi je juče odmah palo na pamet da će se desiti 😄 zvuči realno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 A ja se jos radujem i lozim jer su se svi odazvali i da cu napokon gledati najjace igrace na terenu, kad ne lezi vraze, moramo mi da jedemo govna i da se samoubijamo. Sale je u ovoj situaciji ispao picketina² i pljunuo na sopstvenu navodnu liniju neverovatnim nepostovanjem svojih igraca i dojucerasnjih reprezentativaca i osvajaca medalja. Ovo nema ama bas nikakvog smisla, obrni okreni. Kakav god da je razlog, zna se kako se postupa, sto prema javnosti, a jos vaznije prema samim igracima, a kukavicluk ne spada u nesto sto sam ocekivao od jednog Sase Djordjevica. Birca, Kuzma, Macvan, Avramovic, Raduljica, itd... ma daj, kao da me neko lose zajebava. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 4 minutes ago, Stondisha said: Samo sledeći put bez onoga djilasu na svakom koraku i sve pet Reveal hidden contents Ne brini, nisam ja jedan od "onih" 😀 Pozdrav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Ja se secam da je Djordjevic poslao pismo podrske 2004. na posljednjem mitingu Tadica pred drugi krug predsednickih. Citao ga je onaj Milan Boskovic, sportski komentator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 18 minutes ago, Dobar Los Milos said: A ja se jos radujem i lozim jer su se svi odazvali i da cu napokon gledati najjace igrace na terenu, kad ne lezi vraze, moramo mi da jedemo govna i da se samoubijamo. Sale je u ovoj situaciji ispao picketina² i pljunuo na sopstvenu navodnu liniju neverovatnim nepostovanjem svojih igraca i dojucerasnjih reprezentativaca i osvajaca medalja. Ovo nema ama bas nikakvog smisla, obrni okreni. Kakav god da je razlog, zna se kako se postupa, sto prema javnosti, a jos vaznije prema samim igracima, a kukavicluk ne spada u nesto sto sam ocekivao od jednog Sase Djordjevica. Birca, Kuzma, Macvan, Avramovic, Raduljica, itd... ma daj, kao da me neko lose zajebava. ako ima neki lični sukob i problem sa kalinicem / nedovićem, verujem da će to reći na prvoj konferenciji. ukoliko ih je skinuo sa spiska zbog igrača (u jednini ili množini) onda nećemo čuti razlog. tako bar ja rezonujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Djilas je predlozio Saleta za selektora dok je bio predsednik KSS. A kakve veze ima politika sa svime ovim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 1 minute ago, uini said: ako ima neki lični sukob i problem sa kalinicem / nedovićem, verujem da će to reći na prvoj konferenciji. ukoliko ih je skinuo sa spiska zbog igrača (u jednini ili množini) onda nećemo čuti razlog. tako bar ja rezonujem Ipak ni to ne pije vodu, jer Nedovic ne bi trebao da ceka na prvu konferenciju, nego je trebao kao prvi od Saleta licno da cuje i sazna. A posto Sale do sada nije imao problema da se spontano oglasi kada su drugi igraci u pitanju, pa cak i da ih javno kritikuje, ne razumem sta ga sada sprecava da skupi mosnice i da objasni situaciju, koja nije ni malo naivna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 (edited) Drago mi je da ovde makar postoji konsenzus vezano za igračke kvalitete precrtanog tandema i da oni nikako nisu mogli da budu razlog za ovo. Kalinić je član prve petorke reprezentacije (bio i kad je bio daleko slabiji igrač nego danas), jeste glue guy, ali ponajbolji u Evropi. On je bolji igrač od Lučića (and it's not even close makar po mom mišljenju), a od Simonovića, Todorovića, Birčevića i sličnih - da ne pričam. Od njih je bolji i kao napadač, a o defanzivi nema potrebe - verovatno overall naš najbolji defanzivac na čitavom spisku. Što se Nedovića tiče, takvog igrača nemamo. On svakako nije esencijalan i ok mi je odluka da ne uđe u 12 u konkurenciji kvinteta Teo - Vasa - Jović - Bogdan - Mudura, ali je u vakuumu bolji igrač od Milosavljevića (dok su igrali zajedno u Unikahi videlo se ko vozi traktor a ko otvara kapiju, mada kapiram odluku da je Saletu ovde potrebniji "otvarač kapije"), a Avramović i slični mogu samo da sanjaju taj nivo igre. Dakle, razlozi za njihovo odstranjivanje u ovoj fazi su lični. Možda Sale ne mora do detalja da se izjašnjava, ali bi bilo umesno i prema javnosti i prema ekipi da nagovesti o čemu se tu radi. Takođe, ispod radara je prošlo ovo otpisivanje Dangubuća i Simanića koji su svakako mogli sa pravom da se nadaju šansi za mesto u 12. Za Mačvana ne znam šta da mislim i u kakvom je stanju, verovatno ne naročito dobrom i nemam pojma zašto je on uopšte na spisku nakon dve uzastopne teške povrede, po tom principu "da bude uz ekipu" mogao je da zove i Divca. Edited July 2, 2019 by Chaos Is Me 28 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 24 minutes ago, Dobar Los Milos said: Ipak ni to ne pije vodu, jer Nedovic ne bi trebao da ceka na prvu konferenciju, nego je trebao kao prvi od Saleta licno da cuje i sazna. A posto Sale do sada nije imao problema da se spontano oglasi kada su drugi igraci u pitanju, pa cak i da ih javno kritikuje, ne razumem sta ga sada sprecava da skupi mosnice i da objasni situaciju, koja nije ni malo naivna. ako je razlog neki drugi igrač/igrači onda nema šanse da kaže opet, dok za kalinu nije čudno da napravi međuljudsko sranje, za nedovića bi to bilo verovatno malo čudo. a ono, ne može da mu javi telefonom ne znam ne znam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Krhko je znanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 2 minutes ago, mmajstor said: Krhko je znanje... Selektora Djordjevica? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 2 minutes ago, Borko said: Selektora Djordjevica? Svih nas u nadi da identifikujemo pravi razlog najnovijeg spiska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 To se slazem. Samo da ne otpadne Jokic sa spiska zbog Raduljice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 To je gotovo nemoguce da se desi. Glavni problem je sada Gudura koji je dobio poziv za nba. Pitam se da li bi Nedovic otpao da je ovaj poziv stigao dan ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Sve mi miriše da će otpasti Milutinov zbog Raduljice 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 (edited) Milutinov mora da ide, čovek je ubedljivo najbolji naš defanzivac na petici. Pre će Bobi da popije korpu nego Nikola. Edited July 2, 2019 by Boujee 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Mirise i da ce mozda opet ici sa 4 centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Nikola može na 4, a Beli na 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts