korona je najveća prevara Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 (edited) Dobro, bre, da li moze covek da se sprda ovde? Ceo post sam konstruisao tako da stavim Covica u 12. Ako je zabranjeno malo zajebancije, banujte me. Jebem ti foru kad moram da je objasnjavam. Edited December 5, 2019 by Bek 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Just now, Bek said: Dobro, bre, da li moze ni covek da se sprda ovde? Ceo post sam konstruisao tako da stavim Covica u 12. Ako je zabranjeno malo zajebancije, banujte me. Jebem ti foru kad moram da je objasnjavam. raskinuli smo (vas sve tri me ne interesuju vise) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Just now, Bek said: Dobro, bre, da li moze ni covek da se sprda ovde? Ceo post sam konstruisao tako da stavim Covica u 12. Ako je zabranjeno malo zajebancije, banujte me. Jebem ti foru kad moram da je objasnjavam. serem ti se u foru kad moraš da nam objašnjavaš e sad il je glupa fora do yaya il smo svi mi glupi do yaya a ti najpametniji... al očigledno da se svi mi s tobom nekako ne uklapamo i da je možda bolje da ne pišeš na ovome govnetu od foruma, sa isfrustriranim pojedincima kao što si onomad (pre jedno 3 meseca) lepo napisao: Quote Divno je zaista nabiti vas na kurac (ne sve) i pozdraviti zauvek (sve), idemo do zlata, SRBIJA! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 SK piše da će Milojević i Jovanović (FMP) biti pomoćnici Kokoškovu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 27 minutes ago, Stoned Laki21 said: serem ti se u foru kad moraš da nam objašnjavaš e sad il je glupa fora do yaya il smo svi mi glupi do yaya a ti najpametniji... al očigledno da se svi mi s tobom nekako ne uklapamo i da je možda bolje da ne pišeš na ovome govnetu od foruma, sa isfrustriranim pojedincima kao što si onomad (pre jedno 3 meseca) lepo napisao: Mi pisemo, vi uredjujete. Sta sad pravimo problem? Imam nalog na ovom forumu, nije dupli nalog, nisam bot...bio sam banovan, sad nisam. Ja pisem ono sta hocu da pisem, to da li se slazemo ili ne, da li je nekome smesno ili ne, da li se uklapamo ili ne...to nije bitno. Da li ovde mogu da pisu samo smesni ljudi koji se uklapaju sa svim ostalim forumasima? Ako krsim pravila, banuj me, u cemu je problem? Da li sam ja za vreme dok sam bio banovan molio da me odbanujete, pravio duple naloge? Tvoje je pravo, naravno, da nikad ne zaboravis sta sam pisao, ali ja sam trenutno slobodni korisnik ovog foruma. Ako sam rekao da necu pisati vise, a sad pisem, to je samo moja sramota. Sramota je jedno, pravila foruma su nesto drugo. Ja cu da pisem ako mi se pise dok imam nalog, eto, nije me sramota, a tvoje je da mi to onemogucis kao urednik foruma, tako sto ces me banovati ako mislis da treba. Nece svet propasti sta god da se desi. Toeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 3 minutes ago, Bek said: Toeto Quote Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Blago sam iznanedjen izborom pomocnika. Ali moze se reci prijatno. Obojica vec imaju iskustva kao prvi treneri ali ipak i dosta vremena pred sobom. Sto se tice stranaca, principijelno sam protiv ali da ne drvimo dok ne dodje zaista do toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Prilično sam zadovoljan izborom pomoćnika, nisam siguran da postoje dva bolja mlada srpska trenera. Zadovoljan sam jer postoji i konekcija Miloja i Jokića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Ne vidim Jokica u reprezentaciji posle ovakvih partija. Tesko mi je da zamislim da i on, a i Nagetsi, ne povezuju slabiju formu ove sezone sa mlataranjem sa reprezentacijom preko leta. Da li to ima smisla ili ne, ne znam, ali verovatno nece zeleti da rizikuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Ja sam generalno za strance u reprezentaciji, mi smo bili pošteni i časni u oba svjetska rata pa nemamo ništa danas od toga. Vidjeli smo kako nam je u ženskoj reprezentaciji Page donijela zlato, a i Sloveniji Randolph. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SportskiPozdrav Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Zašto cheatovati kao dete, igraš sa kartama koje imaš jbg. Ne verujem da stvarno misli da bi svako voleo da vidi Duranta u reprezentaciji, siguran sam da bi svako voleo da ga vidi u klubu za koji navija ali definitivno ne žele svi da ga gledaju u reprezentaciji. Sent from my D6503 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 33 minutes ago, Ace Rimmer said: mi smo bili pošteni i časni u oba svjetska rata pa nemamo ništa danas od toga. Apsolutno se ne slazem. Sto kaze citat gore: Quote Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Nama su zlato donijele igračice koje su izabrane u staartnu petorku prvenstva, Sonja, Ana, pa onda Jelena Milovanovic. Sve ostale su bile vodonoše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 1 minute ago, Bojdo said: Nama su zlato donijele igračice koje su izabrane u staartnu petorku prvenstva, Sonja, Ana, pa onda Jelena Milovanovic. Sve ostale su bile vodonoše. Ne slazem se s ovim vidjenjem, ali nije ni bitno. Bitno je da smo u reprezentaciju doveli djevojku koja sa Srbijom ima vezu samo preko trenera. I nikome to nije smetalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 To je greška, po meni. Malo drugačije se doživljva muška reprezentacija. Mislim da je 80% ljudi protiv stranca, pa bio on i Lebron i da Kokskov nece uci u takav eksperiment Meni to gubi smisao bez obzira na fleksibilna pravila i želim da kao i Litvanci budemo doslijedni u tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Može Rendolf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 14 minutes ago, Bojdo said: To je greška, po meni. Malo drugačije se doživljva muška reprezentacija. Mislim da je 80% ljudi protiv stranca, pa bio on i Lebron i da Kokskov nece uci u takav eksperiment Meni to gubi smisao bez obzira na fleksibilna pravila i želim da kao i Litvanci budemo doslijedni u tome. Ja sam za da igramo samo sa nasim igracima. Samo kazem da nemamo principijelan stav po tom pitanju i da nemamo pravo da tako nesto prebacujemo drugima, jer imamo u svom omiljenom sportu takvu situaciju. To sto je zenska reprezentacija u pitanju ne smeta nam kad se identifikujemo sa zenskom odbojkaskom reprezentacijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 (edited) Što bi mi smetala ženska reprezentacija u odbojci kad za nju igraju igračice koje su iz Srbije i Republike Srpske? Koje su mastale o nacionalnom srpskom dresu kao klinke, koje su sanjale da ga obuku. Za koje samo postoji Srbija kao reprezentacija. Citiraću jednog kolegu forumasa, sta je za njega reprezentatija, sa čim se slažem. Kratko i jasno: Reprezentaciju gledam kao vlasništvo srpske košarke, košarkaškog saveza, svakog onog deteta koje je maštalo o nacionalnom dresu, koje je odraslo slušajući priče o Kićanoviću, Dalipagiću, Divcu, Paspalju, Teodosiću.. Edited December 5, 2019 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 (edited) Nisi razumio. Posmatramo zensku kosarkasku reprezentaciju kao reprezentaciju drugog reda, a zenska odbojkaska je reprezentacija prvog reda. Edited December 5, 2019 by laki pepe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Onda je sve ok. Ponavljam, greška je bila to što je Marina uradila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Onda ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 52 minutes ago, Bojdo said: Što bi mi smetala ženska reprezentacija u odbojci kad za nju igraju igračice koje su iz Srbije i Republike Srpske? Koje su mastale o nacionalnom srpskom dresu kao klinke, koje su sanjale da ga obuku. Za koje samo postoji Srbija kao reprezentacija. Citiraću jednog kolegu forumasa, sta je za njega reprezentatija, sa čim se slažem. Kratko i jasno: Reprezentaciju gledam kao vlasništvo srpske košarke, košarkaškog saveza, svakog onog deteta koje je maštalo o nacionalnom dresu, koje je odraslo slušajući priče o Kićanoviću, Dalipagiću, Divcu, Paspalju, Teodosiću.. Dosta više sa romantičarskim pogledom na sport u kojem smo počeli da gubimo korak sa svetom. Ne treba nam još jedan rukomet. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Ako već moramo da pojedemo govno (sveopšte komercijalizacije apsolutno svakog segmenta društva) ne moramo još i da vičemo da je ukusno 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 4 hours ago, Ace Rimmer said: Ja sam generalno za strance u reprezentaciji, mi smo bili pošteni i časni u oba svjetska rata pa nemamo ništa danas od toga. Jer se od stare slave ne živi i moraš konstantno da držiš korak i da guraš napred. Samo pogledaš dokle je dogurala domaća liga, domaći timovi,... Ja sam bio skeptičan po pitanju Đorđevićevog naslednika i iskopina Kokoškova me je oduševila, sad još i Jovanović + Milojević u stručnom štabu umesto Mute i Jovice, deluje već ono baš ozbiljnije nego kod bivšeg Selektora, što me raduje da neki smisleniji vetrovi duvaju KSS-om. Posle bolnog prizemljenja letos, sad me opet neki hype puca polako 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts