Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Tex_Willer said:

Zašto nema Miletica na 5

I mene ovo zamina.

Poslednji meč za Kluž je imao 28 indeks. Kakva debilana od selekcije.

Posted
Just now, fradler said:

Čitam komentare i mislim sigurno smo na -30, kad ono -4 na poluvremenu.

Pomislio bi čovek da si navikao na KKCZ live temi :classic_biggrin:

• Like 1
Posted

Dobro smo odigrali ovu završnicu i sad to rezultatski pristojno izgleda. A bilo je baš ružno u jednom trenutku.

• Like 1
Posted

Samo da nastavimo u ovom ritmu i krećemo mi ovo. 

Ne možemo da pariramo visinom jer su Osmani i Yurteseven mnogo agilniji od Luke i Ristica. 

Odlična petorka i koja je stigla ovo je smallball postava sa Tanaskovicem na 5, Deda na 4 i spolja Lakic Dobric Miljenovic 

Posted (edited)

Previše se kritikuje Alimpije za igru sastava koji je zajedno trenirao možda 4 puta u životu. Bitno je da se momci bore i da imaju želju.

Edited by Урош19
Posted
Just now, Урош19 said:

Bitno je da se momci bore i da imaju želju da pobede.

Meni je na primer bitno da se uozbiljimo i počnemo da sastavljamo jače ekipe za kvalifikacije. 

Kad propustimo jedno - dva velika takmičenja, znaš koliko će se ko sećati koliko su se borili ovi što su igrali. 

Posted

Risticeve noge su od olova, razumem stare zasluge, ali je potpuno neupotrebljiv, jer ga buse kako stignu, a u napadu samo pripaljuje za 3. Mislim da bi Miletic bio mnogo upotrebljiviji,  solidno atleticna p'n'r petica, ne verujem da bi ovaj uzbekistanski balvan ovako dominirao.

Kakav skrnav sastav imamo, solidno se i drzimo protiv maltene full Turaka...ali kakav je suter Tarik🫣...poezija

Posted
2 minutes ago, Gudura said:

Risticeve noge su od olova, razumem stare zasluge, ali je potpuno neupotrebljiv, jer ga buse kako stignu, a u napadu samo pripaljuje za 3. Mislim da bi Miletic bio mnogo upotrebljiviji,  solidno atleticna p'n'r petica, ne verujem da bi ovaj uzbekistanski balvan ovako dominirao.

Kakav skrnav sastav imamo, solidno se i drzimo protiv maltene full Turaka...ali kakav je suter Tarik🫣...poezija

Da, Miletic je bolja opcija od Rileta u ovom trenutku sigurno. Jeste da je i on defanzivno porozan ali ima veci ofanzivni repertoar od Ristica koji samo pripaljuje trojke.

Jeste da nas je u nekim prethodnim kvalifikacijama izvukao, ali nekako greota zbog ovakve tijelesine da skoro da ne zalazi u reket. 

Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Pa jebem vam sunce i ostavljanje igrača samog na trojci dok šutiraju 50% za 3... i treba da izgubite

I opet smo popili trojku. Nabijem vas sve na kurac više.

Posted

Ovo je sve samo ne reprezentacija turske,svi glavni igraci osim Senguna nisu iz turske...cak i Bona se ne vodi ko stranac 

• Like 1