Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kalinic ne igra mnogo bolje ni u czv. Masina za izgubljene lopte i glupe faulove. Covek kao da je izgubio 90÷ nekadasnjeg bball iq-a.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Dzo23 said: Boze boze...e moj Davidovac sramoto Možda su gađali Hazera namerno. Išao bih na dvojku, uz udvajanje Biberovića na izvođenju, ako damo koš. Edited 1 hour ago by realno *w 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) I airball Dobrica A Plavsic imala je lopta putanju.... Edited 1 hour ago by Don Dusko
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tacno se videlo da iz nekog razloga skratio trzaj tj izbacaj
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Domaća osovina je CIRKUS baš kao ovaj šut Dobrića... na koju fintu pojedini igrači igraju EL nikad mi nece biti jasno
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, srlepajce said: "Imala lopta putanju" Najace al sad je pogodio i onda kasnimo sa faulom jbt.
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Stiletto said: DJ na tajmautu pušta Oj Kosovo, Kosovo... tući dok se ne onesvesti od batina. Meni ovo forsiranje zakukavanja Crnogorčevićke večeras vrhunski cringe
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobili smo Bogoljuba za budućnost, i to nije tako mala stvar. Ovo ostalo nista vrjedno pomena osim da nas je najiskusniji prodao. Nije igrao 5 godina, i sad se vrati da odigra ovako? Skandalozno
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, fancy said: Meni ovo forsiranje zakukavanja Crnogorčevićke večeras vrhunski cringe Dj u fazonu da lovi na te niske porive jbt. I ja sam cuo veseli se srpski rode ja msm od nje na kraju.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Skupo će kostati ova zajebancija u ovom prozoru kada se sve sabere.
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Poprilicno tanko do sada od Alimpijevica. Ne mozes svake utakmice da se vratis iz ozbiljnog minusa. Ovim porazom je jasno da ce biti drhtanje do samog kraja sto se odlaska na svetsko tice.
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Milko Miller said: Poprilicno tanko do sada od Alimpijevica. Ne mozes svake utakmice da se vratis iz ozbiljnog minusa. Ovim porazom je jasno da ce biti drhtanje do samog kraja sto se odlaska na svetsko tice. Ako ne i bez drhtanja i prilično brzo otrežnjenje. Dobićr nas i tamo onda sledi 4 must win tekmi. Ako tu zajebemo ćao u septembru.
ljutikrilo Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago jesu nas sudije pokrale ili su nas sudije baš mnogo pokrale? 2
dekifisher Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Ova Turska ekipa je bolja za 20 poena od ove naše. Neverovatnom borbom smo ušli u egal... šteta. Niko nije zaslužio pljuvanje, ponajmanje Kalina. Hvala mu što se vratio. 5
L' Imperatore Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 14 minutes ago, MrTripleDouble said: Tacno se videlo da iz nekog razloga skratio trzaj tj izbacaj Meni je izgledalo kao da nije imao "noge ispod sebe", ili kako bi to rekao. Tako da nije imao dobru bazu za taj šut. A Ogi na žalost nije igrač koji to može iz zgloba da izvuče, na osečaj 2
aleksa7 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Изгубили смо јер се наши Биберовић, Осман и Османи нису појавили на терену, а не јер су јунаци који су играли промашили један шут више или изгубили једну лопту више. Важно је да кад треба нека медаља да се освоји увек истакну кандидатуру за место на списку и кажу да су тада доступни. Па онда оду на првенство неспремни и усеру ствар кад год кроче на паркет. Не рачунам наравно међу те диве Аврамовића и Дангубића који су синоћ имали утакмицу три часовне зоне и 5000 километара далеко од Београда. 5
Урош19 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Sudije kriminal, imam utisak da su Mitra svaki put faulirali pod košem a svirali su tačno 0 faulova.
realno *w Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Što kukali Balša nije igrao? Vidim da je bio tu.
Tex_Willer Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 4 minutes ago, realno *w said: Što kukali Balša nije igrao? Vidim da je bio tu. Meni nije jasno gde je Miletic, Avram i on bi baš pokripili rupe na 1 i 5, gde su nas izdominirali, gde pritom im 2 najbolja ne igraju na tim pozicijama.
Recommended Posts