realno *w Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 (edited) Svejedno da li ćeš sa Amerima u polufinalu ili eventualno u finalu? Edited September 8, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 7 minutes ago, Drakaris said: Ova danas utakmica nije ni bitna, isto ce nam biti i ako pobedimo ili izgubimo. Sve opet zavisi od meca Argentina-Poljska. lol grofe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 5 minutes ago, realno *w said: Svejedno da li ćeš sa Amerima u polufinalu ili eventualno u finalu? vidim ja, obrće se pečenje i tripuje da smo bolji od svih na osnovu tekme protiv italije koja je dve klase ispod 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 (edited) Ako hocemo zlato, onda nije ni bitno kada se sa njima sastajemo da li u finalu ili polufinalu. Bitno je da se ne susretnemo u cetvrtfinalu, jer onda mozda necemo imati ni medalju ni izborene OI. Meni na ovim prvenstvima gde ucestvuje Amerika srebro i bronza isto vredi. Edited September 8, 2019 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 1 minute ago, Drakaris said: Ako hocemo zlato, onda nije ni bitno kada se sa njima sastajemo. Kao i 2002. Bitno je da se ne susretnemo u cetvrtfinalu, jer onda mozda necemo imati ni medalju ni izborene OI. . Meni na ovim prvenstvima gde ucestvuje Amerika srebro i bronza isto vredi. naravno da je bitno. al me prilično mrzi da pojašnjavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 2 minutes ago, Drakaris said: Ako hocemo zlato, onda nije ni bitno kada se sa njima sastajemo da li u finalu ili polufinalu. Bitno je da se ne susretnemo u cetvrtfinalu, jer onda mozda necemo imati ni medalju ni izborene OI. Meni na ovim prvenstvima gde ucestvuje Amerika srebro i bronza isto vredi. glupost 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 (edited) 4 minutes ago, Drakaris said: Ako hocemo zlato, onda nije ni bitno kada se sa njima sastajemo da li u finalu ili polufinalu. Bitno je da se ne susretnemo u cetvrtfinalu, jer onda mozda necemo imati ni medalju ni izborene OI. Meni na ovim prvenstvima gde ucestvuje Amerika srebro i bronza isto vredi. Bitno je makar zbog toga što su polufinala u petak i neću moći da gledam, a finale je u nedelju kad ću moći 😄 Ako tebi isto vrede, svima drugima ne vrede.... Edited September 8, 2019 by Jurgen Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 28 minutes ago, Kronostime said: Kome je tiket preci - ne dobio ga nikad, akobogda.... 25 minutes ago, Jonnhy Clash said: Druze vepre, dobija ovo Srbija sa 10+ razlike. Nije stvar u parama nego u ponizavanju Spanije... kao da igramo protiv Andore... a ovde je trenutno euforija, a da izgubimo danas, palo bi prozivanje na 50 strana 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 2 minutes ago, vepar said: Nije stvar u parama nego u ponizavanju Spanije... kao da igramo protiv Andore... a ovde je trenutno euforija, a da izgubimo danas, palo bi prozivanje na 50 strana Kakvi su da su - nemamo bolje od njih, zato podrska momcima.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Osecaj me retko vara, a osecam da dobijamo danas dosta lako. Cini mi se da Spanci nemaju arsenal kojim bi mogli da se suprostave. Igraju pametno sa onim sto imaju, fokusirali su se na odbranu, ali mislim da njihova ekipa nema sta da trazi u duelu sa ovako potetnom ekipom. Jwdino me pomalo plase njihe "igre" bez lopte, da ne isprovociraju neku nervozu.Kako ide ovo sa ukrstanjem. Na odmoru sam, pa dosta slabo pratim. Ako dobijemo, izbegavamo Amere do finala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 meklod dekkard slavisa čekaju u zasedi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Milosavljević za Maxbetsport: Teško mi je, živeo sam za to da odem sa “orlovima” u Kinu! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 poslednja prilika da izgubimo ovog leta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 U jbt,kao da je finale 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 idenmo, klanica Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 10 minutes ago, zoe Bg said: Milosavljević za Maxbetsport: Teško mi je, živeo sam za to da odem sa “orlovima” u Kinu! zoe, što nas sjebavaš pred tekmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 2 minutes ago, uini said: idenmo, klanica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 30 minutes ago, Jurgen said: Bitno je makar zbog toga što su polufinala u petak i neću moći da gledam, a finale je u nedelju kad ću moći 😄 Ako tebi isto vrede, svima drugima ne vrede.... I meni srebro i bronza vrede isto. A i 32. mesto. Na ovom prvenstvu imamo jedinstvenu priliku da osvojimo zlato. Ameri su raštimovan orkestar, ostali su daleko ispod nas po kvalitetu. Puca se samo na prvo mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 22 minutes ago, Kronostime said: Kakvi su da su - nemamo bolje od njih, zato podrska momcima.... Nemaju ni druge reprezentacije bolje od njih što nam ide na ruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 (edited) ne bi me začudilo da krenemo polu - preteran hasling na Gasola...sad je pečen za taj tretman...among Big Boyz. Edited September 8, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 3 minutes ago, Kronostime said: (ne vidim šta si postovao ali) kod rada na banjici k'o tele na klanici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 3 minutes ago, Jonnhy Clash said: I meni srebro i bronza vrede isto. A i 32. mesto. Na ovom prvenstvu imamo jedinstvenu priliku da osvojimo zlato. Ameri su raštimovan orkestar, ostali su daleko ispod nas po kvalitetu. Puca se samo na prvo mesto. 2 minutes ago, Jonnhy Clash said: Nemaju ni druge reprezentacije bolje od njih što nam ide na ruku. Jel mozes ovo 'najbolji smo, jebacemo kevu svima sa 10+ razlike' da stavis u potpis kako ne bi ponavljao na svakoj stranici po tri puta. Hvala 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SportskiPozdrav Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Hoće li biti strima braćo? Sent from my D6503 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Gde je Vlade Đurović? Kakva je ovo pizdarija? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 7 hours ago, Kronostime said: Brojtro! Kad se neki blenta nabacuje dobroj ribi, a njena bff sve to gleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts