Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, Shonewizard said:

Sastav Italijana za danas? Valjalo bi da su u full-u.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Igraju Datome i Galinari

• Like 2
Posted
1 hour ago, Green23 said:

Igraju Datome i Galinari

pošto sam simona video prekjuče u kraju a lučić neće sigurno igrati ovu, biće zanimljivo videti ko će uopšte da igra na SF i shodno tome čuvati galinarija.

u idealnoj situaciji bi bjelica išao na datomea ali sad mi se čini da će on i bogdan provesti nešto vremena na SF jer nema ko drugi.

daklem, birča na điđija, bjelica na galinarija

Posted
1 minute ago, Marvin said:

Nemoguće da Simon nije u Kini

prekjuče oko 19h sam ga video u kraju sa porodicom. pretpostavljam da je dobio par dana ybog rođenja deteta, igrao je protiv grčke kada se to zgodilo.

možda sam istripovao, pošto sam ga video s'leđa i nastavio svojim putem ali ynam bejzlajn asasina 😀

• Like 1
Posted

Ajao zaboravih to dete. 

Pa ok, imamo Bircha 🙂

Btw, ja sam se nadao da ćemo jednu prijateljsku odigrati bez Bogija, ali izgleda ne 😞

• Like 1
Posted
1 hour ago, uini said:

pošto sam simona video prekjuče u kraju a lučić neće sigurno igrati ovu, biće zanimljivo videti ko će uopšte da igra na SF i shodno tome čuvati galinarija.

u idealnoj situaciji bi bjelica išao na datomea ali sad mi se čini da će on i bogdan provesti nešto vremena na SF jer nema ko drugi.

daklem, birča na điđija, bjelica na galinarija

Kapiram da postoji sansa da igra Luca

Posted (edited)
4 minutes ago, Manu said:

Kapiram da postoji sansa da igra Luca

sujeto reče na konferenciji da će lučić sigurno igrati poslednju pripremnu a možda drugu. oko ove je bio kategoričan da jok

Edited by uini
  • Like 1
  • Thanks 1