Del Piero Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Ma igrace Jokic. Inace Milutinov potvrdio da ce igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 1 hour ago, DameTime said: Nagradno pitanje je zašto je Bogdanu fotošopirana glava, kad je ovo svakako njegova fotka Hteo sam da uradim lepo, ali sam video koliko je sati pa sam isao na to da uradim brzo i da bude retardirano i smesno u pokusaju, za 10 minuta koliko sam imao. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 26 minutes ago, Del Piero said: Ma igrace Jokic. Inace Milutinov potvrdio da ce igrati. svi su oni tu da uveličaju pokuove i jovićeve uspehe. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 (edited) 2 hours ago, Cooper said: . Ovo sam ja 1/1 kad mi se bilo ko obrati, ortak to zove pogled od kog cveće vene oko tebe. Jokara moj izgubljeni brat. Edit: kolege su rekle o meni Edited July 10, 2023 by DameTime dopuna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 3 minutes ago, DameTime said: Ovo sam ja 1/1 kad mi se bilo ko obrati, ortak to zove pogled od kog cveće vene oko tebe. Jokara moj izgubljeni brat. Kam tu Nugetlije, bro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 3 minutes ago, Snjofko said: Kam tu Nugetlije, bro. Nisam konformista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 29 minutes ago, DameTime said: Nisam konformista A navijas za najjacu repstaciju koja ce uzeti sesto zlato na SP ovog leta, pih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 3 minutes ago, Snjofko said: A navijas za najjacu repstaciju koja ce uzeti sesto zlato na SP ovog leta, pih. Kad Srbi prestanu da navijaju za Denver, ja ću da počnem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Tvoj gubitak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 5 hours ago, uini said: nije brate rekao on nego neki random lik fan 76ersa, koji je sedeo kod njega. prepričavao sam juče ovde ali nema ko da čita 😐 Nije da je previse bitno, ali zapravo, ovo jeste Bil rekao, i meni je originalno ostalo u pamcenju kao da je taj drugi lik izjavio, ali vratio sam se da cujem ponovo nakon ovih tvitova, i jeste Simons izjavio. "Word on the street is that Jokic is playing", parafraziram. Nacin na koji je to izgovorio doduse vise zvuci kao da je lupio na licu mesta, cisto da bude zanimljiviji podkast, ne kao da je nesto zaista i cuo : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 1 hour ago, pantelia said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 7 hours ago, pantelia said: Kao da je samo EL bila problem, glavni problem je u igranju prozora dok traje NBA sezona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 nba igraci svakako imaju limitiran period tokom leta, kada im je dozvoljeno da igraju za repku. glavni problem je bio euroleague-fiba i ako je to reseno, mi cemo svakako imati ozbiljnu ekipu bez nba igraca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Meni Rasko rekao da Jokic zida nesto na imanju. Ko razume shvatice i pametnom dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 6 minutes ago, McLeod said: Meni Rasko rekao da Jokic zida nesto na imanju. Ko razume shvatice i pametnom dosta. Skidaće ga Kari sa krova... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 20 minutes ago, DameTime said: Skidaće ga Kari sa krova... Zavrsio je Rasko kucu odavno i sada igra u KK Sloga iz Batocine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 34 minutes ago, McLeod said: Meni Rasko rekao da Jokic zida nesto na imanju. Ko razume shvatice i pametnom dosta. Znači Jokić igra. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ako igra Kalina je ovo i bez Jokica vec sasvim gotivna ekipa. Just saying. Cilj je kvalifikacija za olimpijadu a i ova ekipa moze dobiti Italiju i Grcku/Litvaniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Da Jokic ce da zida licno 😄 To je isto kao sto je onaj amrikanac rekao da Jokic ima neka zakazana veseljea pa nece moci da bude na raspolaganju reprezentaciji. Daleko smo mi od gotivne ekipe bez Jokica ,da se ne lazemo. Nije Bogdanovic onaj igrac iz 2017 godina, njegova karijera je u velikom padu u poslednjih nekoliko sezona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 35 minutes ago, Miki8 said: Da Jokic ce da zida licno 😄 To je isto kao sto je onaj amrikanac rekao da Jokic ima neka zakazana veseljea pa nece moci da bude na raspolaganju reprezentaciji. Daleko smo mi od gotivne ekipe bez Jokica ,da se ne lazemo. Nije Bogdanovic onaj igrac iz 2017 godina, njegova karijera je u velikom padu u poslednjih nekoliko sezona. Pa ako bi preskakao zbog slavlja ili konja, ne bi me čudilo da lično malteriše pa ne može da stigne. Bold: Nije, bolji je. Kanda si prespavao SP 2019. (ne čudi me lol), kao i sezone u Atlanti. Bogi ima o5 da prži sad kad je sredio kolena. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Bogdanovic je u najboljim godinama. 31 je i dalje zenit,sa 25 jos nije bio usao u zenit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Ono sto Bogdanovic igra u poslednjih nekoliko sezona u Atlanti je veoma lose. Poenta mog posta je bio da Bogdanovic ne igra ni priblizno dobru kosarku kao sto ju je igrao 2017 godine kada je bio nas najbolji igrac i vodio reprezentaciju do srebrne medalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 11, 2023 Share Posted July 11, 2023 Jeste, očajan je, zato mu pojačali ugovor na samo 68 miliona za 4 godine. Valjda da ga motivišu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts