Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije

Mile1

Recommended Posts

1 hour ago, DameTime said:

Nagradno pitanje je zašto je Bogdanu fotošopirana glava, kad je ovo svakako njegova fotka

Hteo sam da uradim lepo, ali sam video koliko je sati pa sam isao na to da uradim brzo i da bude retardirano i smesno u pokusaju, za 10 minuta koliko sam imao.

• Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

2 hours ago, Cooper said:

.a3b89a0d6023191fc9ec4b70a22e90a4.jpg

Ovo sam ja 1/1 kad mi se bilo ko obrati, ortak to zove pogled od kog cveće vene oko tebe.

Jokara moj izgubljeni brat.

Edit: kolege su rekle o meni

spacer.png

Edited by DameTime
dopuna
  • Ha-ha 1

5 hours ago, uini said:

nije brate rekao on nego neki random lik fan 76ersa, koji je sedeo kod njega. prepričavao sam juče ovde ali nema ko da čita 😐

Nije da je previse bitno, ali zapravo, ovo jeste Bil rekao, i meni je originalno ostalo u pamcenju kao da je taj drugi lik izjavio, ali vratio sam se da cujem ponovo nakon ovih tvitova, i jeste Simons izjavio. "Word on the street is that Jokic is playing", parafraziram.

Nacin na koji je to izgovorio doduse vise zvuci kao da je lupio na licu mesta, cisto da bude zanimljiviji podkast, ne kao da je nesto zaista i cuo : )

• WOW 1

Da Jokic ce da zida licno 😄 To je isto kao sto je onaj amrikanac rekao da Jokic ima neka zakazana veseljea pa nece moci da bude na raspolaganju reprezentaciji. Daleko smo mi od gotivne ekipe bez Jokica ,da se ne lazemo. Nije Bogdanovic onaj igrac iz 2017 godina, njegova karijera je u velikom padu u poslednjih nekoliko sezona.

• Ha-ha 1

35 minutes ago, Miki8 said:

Da Jokic ce da zida licno 😄 To je isto kao sto je onaj amrikanac rekao da Jokic ima neka zakazana veseljea pa nece moci da bude na raspolaganju reprezentaciji. Daleko smo mi od gotivne ekipe bez Jokica ,da se ne lazemo. Nije Bogdanovic onaj igrac iz 2017 godina, njegova karijera je u velikom padu u poslednjih nekoliko sezona.

Pa ako bi preskakao zbog slavlja ili konja, ne bi me čudilo da lično malteriše pa ne može da stigne.

Bold: Nije, bolji je. :classic_smile: Kanda si prespavao SP 2019. (ne čudi me lol), kao i sezone u Atlanti. Bogi ima o5 da prži sad kad je sredio kolena.

• Like 5

Ono sto Bogdanovic igra u poslednjih nekoliko sezona u Atlanti je veoma lose. Poenta mog posta je bio da Bogdanovic ne igra ni priblizno dobru kosarku kao sto ju je igrao 2017 godine kada je bio nas najbolji igrac i vodio reprezentaciju do srebrne medalje.