djole Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 4 minutes ago, uini said: u kesama. ali to ga ne sprečava da prepozna ko je čru. kesu punu pejotla i teglu ekstaza 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 10 minutes ago, zoe Bg said: Definitivno bez Teodosića na Svetskom kupu Valjda se neče osetiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Radovan Milivojevic @Preduhitrivach · Aug 18 gledam basket sa devojkom i nastavlja da baca najjace komentare kao za fudbal, kaze kakva je ovo utakmica reko prijateljska kaze kolko je, reko nereseno sad ce produzetak kaze ona sto ne bude nereseno tako je najvise prijateljski i ja kazem jebote jeste 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 E Delgi da je jedan Frenci razlika izmedju ubedljivog 20+ poraza i pobede nad USA. nesto mi tu ne stima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 25 minutes ago, threepwood said: @delgado Je l' te uini placa u pivu, granju ili kesu da hajpujes tog sto mu prave mixtape kompilacije kako tapka loptu? Taman posla. Jednom ceđenom pomorandžom pre 3.5g me kupio za ceo život. 19 minutes ago, uini said: u kesama. ali to ga ne sprečava da prepozna ko je čru. Frenči je svakako čru. Očekujem od njega mnogo u narednoj sezoni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 @Peno Za sut se slazem da je los. Ali jbm li ga sta vi gledate. Ne mete on teren, ali ima plejevski stav, dribling, odlicnu kontrolu lopte s obje ruke, osjecaj za asistenciju. On nikada nece ni imati brz dribling jer nema brze noge,ali vec sada uspjesno udriblava gdje treba da uzme poziciju, ne uzmice kad mu se napadne dribling. Osjetan je i napredak u prodoru ka kosu, mada i dalje ne zavrsava dovoljno dobro. Figura i visina je tu, ostaje samo da se popuni. Jednom rijeci to je osnovan igrac. Slicno se o njemu pise kao o Micicu, a i tada se nije primjecivalo ovo o cemu pisem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Znaci ekipa nam izgleda ovako: 1 - Vasa, Bogdan, Jovic 2 - Gudura, Lucic 3 - Bjelica, Simon 4 - Jokic, Radulja, Bircevic 5 - Milutinov, Marjanovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 1 hour ago, Beonegro said: Iz tvojih usta... Koliko ga prizivaju ovijeh dana..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 2 hours ago, Miki8 said: To je onaj covek sto je ostvario 100% neuspeh sa mladjim kategorijama ove godine i jos nije podneo ostavku. Znači, kad sam video sliku bukvalno mi je prošlo kroz glavu: "Ajd' ne diraj Belog za ruku, pliz". 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 1 hour ago, Manu said: pretpostavljam da ga vise pamti po utakmicama iz mladjih selekcija (a bilo ih je odlicnih) kada je obecavao mnogo. Zapravo sam ga bio prezalio, ali sam ga pogledao dovoljno puta u Albi i vratila mi se vjera u njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 biće ovp dobro, javlja mi se... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 (edited) 1 hour ago, Manu said: Od mladjih igraca, zao mi je samo sto Borisa nije dobio sansu bar da prodje pripreme i bori se sa Bircom za mesto druge cetvorke. Iako Borisa ima ogroman plafon, razumem Saletov rezon sa Bircom. Mnogo pouzdanije moze da odigra odbranu, svestan je kada je potrebno napraviti faul umesto saigraca i slicne male stvari. Uz to sto je naravno upoznat sa kretnjama i funkcionisanjem reprezentacije kao celine. Za vikend malo blejao sa bratom koji je košarkaški trener, zna se sa par naših reprezentativaca igrao protiv njih u mlađim kategorijama često. Kaže da mu svi govore da je Birča super za atmosferu i da je to jedan od razloga što ga Đorđević vodi stalno za repku. Kaže ovako je lik lud 1/1 ali za zajebanciju i atmosferu nema boljeg i gotivi ga cela ekipa. Edited August 20, 2019 by nemanjaol 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 1 hour ago, freethrow said: biće ovp dobro, javlja mi se... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 4 hours ago, vepar said: Nama je nekako neprimetno nastupila smena generacija, vec na sledecem SPu cemo tesko racunati na Tea, Bobija, Raduljicu, Bjelicu, Lucica, Simona. Micic, Guduric, Milutinov, Jokic... pa i Bogdan su nam negde zalog za buducnost. Opet, ako se vrati Kalina i Simanic postane igrac, nema brige, popunjene su nam pozicije... a i uvek se pojavi jos neko sa strane. Kako to mislis Raduljica i smena generacija, covek je tek postao kapiten. 😄 Ispratice Jokica u penziju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 4 hours ago, Miki8 said: To je onaj covek sto je ostvario 100% neuspeh sa mladjim kategorijama ove godine i jos nije podneo ostavku. a on je tu kriv tacno kako, ako nije problem pojasni, bas me zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Pitao se nešto oko izbora selektora, zar ne? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Vidim i Jokov brat bio na ispracaju, 6'11", 230lbs, sav u tatavažama. 'Ocel' Joka dugura svog burazera u franšizu, kao sto je grečeski Janko uradio sa Tanasijem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 7 minutes ago, Duh koji lebdi said: Vidim i Jokov brat bio na ispracaju, 6'11", 230lbs, sav u tatavažama. 'Ocel' Joka dugura svog burazera u franšizu, kao sto je grečeski Janko uradio sa Tanasijem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Jebale ih tetovaže. Nadam se na neće i pravi Jokić tim putem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 (edited) 6 minutes ago, Nugetlija said: Jebale ih tetovaže. Nadam se na neće i pravi Jokić tim putem. Možda Nikola ovako nešto preko celih leđa... Edited August 20, 2019 by Asterion 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Nisam neki fan tetovaža ali neka svako radi sa svojim telom šta hoće ako ne ugrožava nikog i ako nije džiber. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Jedan od komentara a sa kojim se ja upotpunosti slazem. kakav bi to sok bio za ekipu protiv koje bi igrali : " Ja bih probao Marjanović, Raduljica, Bjelica, Birčević i Jokić da bude plej. Oni mogu halu u Kini da nose na leđima. To je moderna košarka." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 3 minutes ago, slavisa said: Jedan od komentara a sa kojim se ja upotpunosti slazem. kakav bi to sok bio za ekipu protiv koje bi igrali : " Ja bih probao Marjanović, Raduljica, Bjelica, Birčević i Jokić da bude plej. Oni mogu halu u Kini da nose na leđima. To je moderna košarka." 6 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Pa da, bio je to na komentar na izjavu Saleta, da ima ideju sa 5 visokih igraca na terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts