zoe Bg Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 KAKAV PEH, POTVRĐENO! Doktor "orlova" otkrio: Bez najvećeg borca u Kinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Trebalo bi pozvati Todorovica pa makar ne odigrao ni minut. Ovako cemo zavrsiti sa Lucicem koji igra beka. Jedna od najboljih selekcija igraca ikada, stvarno odradjena svetski. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorlfc Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 E, ovo je veliki problem. Steta pre svega za Milisavljevica. Mi ostajemo sa 4 beka. Cak i da se Teodosic oporavi, opet je rizicno. Jovic da se ukoci pred jednu utakmicu i iole ozbiljnija ekipa ce nas udaviti. A koga da pozove... Ne znam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 (edited) 5 minutes ago, McLeod said: Trebalo bi pozvati Todorovica pa makar ne odigrao ni minut. Verovatno ce tako i biti, imo pre ce Sale zvati nekog ko je bio sa reprezentacijom nego nekog "novog". Edited August 17, 2019 by zoe Bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Potvrdili i zvanično iz saveza Doktor pominje operativno liječenje, znači ACL 😥😥😥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 isto koleno, sranje Falice nam puno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Aukurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Nije isto koleno ali smorio sam se maximalno. Bas decko nema srece. Sto se tice tima, smatram da je prevelik rizik ici sa 4 igraca na 1/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 E sad bi ja ovde pisao i psovao i svašta nešto. I u 3 lepe da se nose te povrede više. Draganu puno sreće i oporavak da prođe lepo i da se zaleči sve pa da se gledamo na drugim akcijama reprezentativnim. O bedaka bedačine... Dragane čoveče dragi, pišem, brišem i stvarno sam bez teksta koliko sam se ubedačio. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Auqrac. Jbmtisve... :( Oporavi se Gagi, biće zlata za tebe! Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Ozbiljno sranje. Videlo se odmah da nije dobro. Brz oporavak Draganu, šta drugo reći. 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 17, 2019 Author Share Posted August 17, 2019 Ne bi me cudilo da Lazic dobije poziv posto mislim da Kalinica i Nedovica nece zvati i sve da su poslednji igraci koji su nam ostali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Ma kakav Lazić, zna se ko može i ume da izvadi stvar ... samo DeDa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Ja bih prije zvao Davidovca ili Dobrića ili Vanju Marinkovića nego Lazića. Mada je to sve sprdnja u odnosu na Nedovića i Kalinu. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Ne mislim da ce Sale zvati ikog van ovih igraca sa kojima trenutno radi. Zao mi DMB-a ko brata rodjenog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Bez Teodosića i Milosavljevića, ako Sale pozove zamenu, kao peti bek treba nam neko ko može po potrebi da igra odličnu odbranu na svim spoljnim pozicijama (1/2/3), da uhvati par skokova u napadu, da šutira blizu 40% za tri i da ima sposobnost da dodeli par asistencija iz tranzicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Takav bi igrao pre Bogdana. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Sta je sa Dangubicem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 8 minutes ago, Poodle Care said: Takav bi igrao pre Bogdana. Takav bi igrao pored Bogdana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 19 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milisav Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Biće da nas čeka nikad gore pljuvanje svega i svih ove godine.... Ne d'o bog da se zezneš i klikneš na komentare na neku vest, ode pritisak gore! 'karma..', 'pravda...', '...drago mi zbog ćelavog...'. More m'rš! Za Gagija max podrška, za momke navijanje iz sveg srca. Opasan smor, al' da vidimo od čega smo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Ko su ove sudije Tahiti, Albanija, Indonezija, Kazahstan i ostali predstavnici kosarkaskih velesila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Tolga jedino ozbiljno ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Sranje, ne pamtim da sam se zbog povrede nekog igraca ovako smorio 😞 Sto se tice repke, must je dodavanje jednog spoljnjeg, bilo kojeg od Dobrica, Marinkovica, Dangube, Lazica, ako vec nece Nedovica. Ludost je ici sa 4 centra i 4 igraca na pozicijama 1-2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Emotivno cak i preterano dozivljavam povrede ali bas je strasna situacija, nezgodno iz ugla reprezentacije a iz ugla igraca totalna katastrofa. Znajuci Draganovu posvecenost i odanost dresu koji nosi kroz celu karijeru on sad vise pati zbog propustanja SP nego sto se sjebao na duzi period. 14 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts