Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trebalo bi pozvati Todorovica pa makar ne odigrao ni minut. Ovako cemo zavrsiti sa Lucicem koji igra beka.

Jedna od najboljih selekcija igraca ikada, stvarno odradjena svetski.

• Like 5
Posted

E, ovo je veliki problem. Steta pre svega za Milisavljevica.  Mi ostajemo sa 4 beka. Cak  i da se Teodosic oporavi, opet je rizicno. Jovic da se ukoci pred jednu utakmicu i iole ozbiljnija ekipa ce nas udaviti. A koga da pozove... Ne znam.

• Like 2
Posted (edited)
5 minutes ago, McLeod said:

Trebalo bi pozvati Todorovica pa makar ne odigrao ni minut.

Verovatno ce tako i biti, imo pre ce Sale zvati nekog ko je bio sa reprezentacijom nego nekog "novog". 

Edited by zoe Bg
Posted

Nije isto koleno ali smorio sam se maximalno. Bas decko nema srece.

Sto se tice tima, smatram da je prevelik rizik ici sa 4 igraca na 1/2

Posted

E sad bi ja ovde pisao i psovao i svašta nešto. I u 3 lepe da se nose te povrede više.

Draganu puno sreće i oporavak da prođe lepo i da se zaleči sve pa da se gledamo na drugim akcijama reprezentativnim.

O bedaka bedačine... Dragane čoveče dragi, pišem, brišem i stvarno sam bez teksta koliko sam se ubedačio.

• Like 7
  • Tuzno 1
Posted

Ne bi me cudilo da Lazic dobije poziv posto mislim da Kalinica i Nedovica nece zvati i sve da su poslednji igraci koji su nam ostali

Posted

Bez Teodosića i Milosavljevića, ako Sale pozove zamenu, kao peti bek treba nam neko ko može po potrebi da igra odličnu odbranu na svim spoljnim pozicijama (1/2/3), da uhvati par skokova u napadu, da šutira blizu 40% za tri i da ima sposobnost da dodeli par asistencija iz tranzicije. 

Posted

Biće da nas čeka nikad gore pljuvanje svega i svih ove godine.... Ne d'o bog da se zezneš i klikneš na komentare na neku vest, ode pritisak gore! 
'karma..', 'pravda...', '...drago mi zbog ćelavog...'. More m'rš! :capone:

Za Gagija max podrška, za momke navijanje iz sveg srca. Opasan smor, al' da vidimo od čega smo. 

• Like 6
Posted

Sranje, ne pamtim da sam se zbog povrede nekog igraca ovako smorio 😞

Sto se tice repke, must je dodavanje jednog spoljnjeg, bilo kojeg od Dobrica, Marinkovica, Dangube, Lazica, ako vec nece Nedovica.

Ludost je ici sa 4 centra i 4 igraca na pozicijama 1-2.

Posted

Emotivno cak i preterano dozivljavam povrede ali bas je strasna situacija, nezgodno iz ugla reprezentacije a iz ugla igraca totalna katastrofa. Znajuci Draganovu posvecenost i odanost dresu koji nosi kroz celu karijeru on sad vise pati zbog propustanja SP nego sto se sjebao na duzi period. :cry:

• Like 14
  • Tuzno 2