Doorn Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 sUbVeRt ExPecTaTions! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Zavisi iz kog ugla gledas... da je dobro, nije ali isto tako ako se uzme da je Johnson trebao da radi onda i nije toliko strasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenson Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Star Wars Movie Based on Knights of the Old Republic Reportedly in the Works A Star Wars film based on BioWare's Knights of the Old Republic is reportedly in the works at Disney. Buzzfeed News says its information comes from three sources close to the project. The project is written by Laeta Kalogridis (Shutter Island, Alita: Battle Angel). Bastila Shan, Darth Malak, and Darth Revan are potential characters Ajde nece li nesto dobro snimiti.... Malo mracniji film... Imaju odlican temelj (pricu ...likove) na raspolaganju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitar Miric Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Povratak Džedaja sam u bioskopu gledao jedno 10 puta, ova dva druga filma 1-2. U staroj Jugi je svake 2-3 godine se ponovo vraćao na repertoar. Nikad mi nije bilo dosadno gledati ono jurcanje kroz šumu na letećim motorima. Kako je to bilo dobro urađeno za ondašnja vremena. Tad sam bio klinac. Kad sam odrastao, shvatio sam da su Zvjezdani ratovi svemirska bajka, a kao i svaka druga bajka, isključivo je namijenjena za djecu. Zato me i ne čudi da su na kraju završili u Diznilendu. Od te lijepe svemirske bajke za djecu su napravili kasnije nastavke koji su samo pokvarili utisak, ali lovu su nastavili da zgrću, radi čega su i digli iz mrtvih taj serijal naše i vaše mladosti. Gledam te nove filmove, a posle svakog se zapitam šta mi je to trebalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 30, 2019 Author Share Posted May 30, 2019 Disney otvara poseban tematski SW zabavni park 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
e4_guy Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Da li je neko od vas pratio "Space Janitors" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 29, 2019 Author Share Posted August 29, 2019 Reyin svetlosni mac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 29, 2019 Author Share Posted August 29, 2019 Zar ti @alcestanisi kazala da si digla ruke od serijala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Pa jesam. Zaokružim sad priču i posle ovog poslednjeg ne dam im više pare Doooobro, možda neka lepa šolja ako bude, ali samo iz originalnog serijala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Sama činjenica, fakat, jedinstveni vremensko-prostorni moment da je kompletan Star Wars film (The Last Jedi) dat u ruke jednom čoveku (da bude i scenarista i reditelj) nakon što je u karijeri snimio tri filma, od kojih je jedan kao nešto (ispravite ako grešim) pa još od strane jedne takve konzervativne kapitalističke tvorevine kao što je Dizni je SF veći od svih Star Wars filmova. Kako, zašto, čime je on to impresionirao Ketlin Kenedi, kako je moguće da je ceo Dizni rukovodeći tim zadužen za Star dozvolio (s predumišljajem) onakovo popi...vanje po junacima originalne trilogije, to se racionalno i logički ne može objasniti. Još je čovek (Džonson) tu negde, moje godište. Ja više nemam nikakvu želju da vidim šta će se to dalje dešavati sa Rej, Kajlo Renom i ostalim likovima. Zaista ne sumnjam u kvalitet i mogućnosti Džej Džej Abramsa: ispašće njegov film odličan (kad se uporedi s prethodnim), ubaciće i Lenda i imperatora, na zadovoljavajući način će nam objasniti ko je Snouk, ko je Rej, biće ona grey Rey i svašta nešto, biće to nekakav kraj trilogije, ali još jednom: onako se pos...ti po Han Solou i naročito Luk Skajvokeru je zločin nezapamćen u istoriji filma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Veceras u RAH: https://www.royalalberthall.com/tickets/events/2019/star-wars-the-empire-strikes-back-in-concert/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 WoW, kakav gig! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 29, 2019 Author Share Posted October 29, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Mislim da ce Mandalorian biti pun pogodak .🤓 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 14, 2019 Author Share Posted November 14, 2019 (edited) Naleteh veceras na prvu epizodu Mandaloriana. Jel moguce da traje samo 38.minuta? Edit:nisam je pogledao,samo sam konstatovao duzinu trajanja. Edited November 14, 2019 by Crni Bombarder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Mandelorian je nekako nestvaran. A ovo je faking fantastiko seksi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitar Miric Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 (edited) Odgledao prve dve epizode Mandalorijanca. Eto nama Clint Eastwooda u svemiru u svijetu Zvjezdanih ratova. Nisam gledao koliko su trajale epizode, ali sad kad neko pomenu, i meni se učinilo da su nekako brzo završile. Svidjelo mi se, ali nije baš toliko da je vrijeme proletjelo. Biće ipak da su nešto kraće od uobičajenih 40-ak minuta. Glavni utisak je da to dosta nalikuje nekom hibridnom western-SF žanru. Edited November 19, 2019 by Mitar Miric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Druga epizoda je trajala oko 27 minuta. Premalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Odgledao sam ove dve epizode,nisam nesto odusevljen a nisam ni razocaran.Voleo bih da su epizode duze ali sta da se radi,za sada prelazna ocena mada sam ocekivao vise.Tek je pocetak i ima vremena da se utisak popravi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akiro Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 I meni je prvo palo na pamet Clint Eastwood u svemiru. Bolje nego što sam očekivao, ali nedovoljno dobro. No, videćemo. Možda Jon Favreau unese malo MCU u Mandaloriana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 20, 2019 Author Share Posted November 20, 2019 Nisam nezadovoljan..prve dve epizode su pruzile dosta dobar uvod u,nadam se,dobru i zabavnu seriju. Samo sto epizode stvarno prekratko traju. Pretpostavljam da kostanje efekata prosto jede budzet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 21, 2019 Author Share Posted November 21, 2019 Nego,zna li se uopste koliko ce biti epizoda u S01? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts