Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, realno *w said:

Posle slike 26godišnjeg Magdevskog od juče, sve je moguće.

Morao sam da pogledam zato što, kao neko ko ne prati previše regionalnu košarku, nisam imao pojma o kome se radi.

Ako misliš na ovu sliku, stvar je i više nego jasna :classic_laugh:

Spoiler

spacer.png

• Like 1
  • WOW 2
Posted
9 minutes ago, Marko said:

Morao sam da pogledam zato što, kao neko ko ne prati previše regionalnu košarku, nisam imao pojma o kome se radi.

Hide contents

spacer.png

Unuče mu kreće u vrtić za 2 godine.

• Ha-ha 2
Posted
10 minutes ago, Decembarski said:

Unuče mu kreće u vrtić za 2 godine.

Možda najmlađe unuče. Stariji unuci se već oženili i dobili decu 

• Like 1
Posted
5 hours ago, Marko said:

Možda najmlađe unuče. Stariji unuci se već oženili i dobili decu 

Ima centar Holandjana, nekog tipa Alzirskog porekla..lik izgleda kao da ima 30g i da loptu nije uzeo u ruke pre ovog EC.

Posted
23 hours ago, Marko said:

Hide contents

spacer.png

Jbt ovaj blizi Ratku Vardi nego Jokicu.

Jos izgleda kao neki centar mrcina, a ono 192. 

Posted
56 minutes ago, vlaDixXx said:

u nasoj u20 jedini koji igraju kosarku su momci iz Dinamika i Kovacevic iz OKK,

ostali jedva da ulaze u igru,a vec im je 20 godina

Luka Paunovic odigrao 2 sezone u OKK Beograd u KLS sa 20+ minuta u proseku, zaigrao i za prvi tim Mege u finalu KLS. 

Musikic slicno kao i Paunovic, 2 sezone u KLS u Miskovom B timu (OKK Beograd), dobio sansu i u Megi u ABA.

Saranovic u FMPu imao 14min u ABA. 

Naravno moze to jos vise, ali nije bas da samo Dynamic daje minute. 

Posted
43 minutes ago, goldberg said:

Nije to nista - Djuro Ostojic je u Partizanu igrao od 25. do 28. godine, izgledao je kao da ima preko 40.

Imam autogram Djure Ostojica. :-] 

Posted
1 minute ago, AgroLaki said:

Imam autogram Djure Ostojica. :-] 

Dobio sam devetku iz preduzetništva kod sestre Đura Ostojića na ekonomskom u Podgorici, beat that 😉

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Moj drug je na pitanje 'ko je preveo Stari zavet?' odgovorio 'Djuro Ostojic'. Legenda. Imao je Djuro nos 🙂 za skokove...

on topic: mali Sekularac ce jos da raste ili je to nas bek u najavi?

Edited by Geronimo
Posted (edited)

Mladji su godinu  dana a neki i dve od konkurencije a cini mi se i da su i pipreme  ovih decaka pred turnir  bile veoma kratke. Ima vremena za njih 😃

9 hours ago, Geronimo said:

Moj drug je na pitanje 'ko je preveo Stari zavet?' odgovorio 'Djuro Ostojic'. Legenda. Imao je Djuro nos 🙂 za skokove...

on topic: mali Sekularac ce jos da raste ili je to nas bek u najavi?

Pa imamo nekoliko bekova u najavi u kadetskoj reprezentaciji, Bosnjakovic i Radosic. Videcemo kako ce funkcionisati na kadetskom EP.

Edited by Miki8
Posted
51 minutes ago, Miki8 said:

Mladji su godinu  dana a neki i dve od konkurencije a cini mi se i da su i pipreme  ovih decaka pred turnir  bile veoma kratke. Ima vremena za njih 😃

Ne znam, izgubiti 36 od Slovenije i 78 od Litvanije mi se čini baš mnogo za talentovanu generaciju, iako su godinu dana mlađi u proseku. 

Posted
On 7/27/2022 at 1:54 PM, Kooineeperk said:

Luka Paunovic odigrao 2 sezone u OKK Beograd u KLS sa 20+ minuta u proseku, zaigrao i za prvi tim Mege u finalu KLS. 

Musikic slicno kao i Paunovic, 2 sezone u KLS u Miskovom B timu (OKK Beograd), dobio sansu i u Megi u ABA.

Saranovic u FMPu imao 14min u ABA. 

Naravno moze to jos vise, ali nije bas da samo Dynamic daje minute. 

u Megi igrace od mladjih Djurisic prvu,Musikic rezervu,Kovacevic 12 igrac,Paunovic nece biti u 12,

bice minimum 7 stranaca

Posted (edited)

Forsirace Djurisica sledece sezone. Nema mega kvalitetne  kadete i juniore, jesu osvojili kadetsko prvenstvo ali nema tu mnogo kvaliteta, osim Markovica. Mislim da taj decko poseduje veoma dobar potencijal, njega ocekujem u Meginom seniorskom timu za dve sezone,   mozda ga budu ubacivali i sledece sezone da oseti seniorsku kosarku.

Edited by Miki8
Posted
3 hours ago, vlaDixXx said:

u Megi igrace od mladjih Djurisic prvu,Musikic rezervu,Kovacevic 12 igrac,Paunovic nece biti u 12,

bice minimum 7 stranaca

Da, verovatno ce biti tako nekako, ali opet stoji moja konstatacija da nije tacno da se decaci nisu igrali (seniorske) kosarke. Za U20 uzrast, dve sezone u KLS sa izletima u ABA i zavrsnicu KLS i nije tako lose. Sad se stvar lomi za njih, da li ce od kosarke ziveti ili da ipak malo vise zagreju stolicu i polazu kakve god ispite.