MikiMilane Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Italija nastavlja da kupi talente u SAD, nakon Mannion-a i Banchero-a, stize plej Adrian Mathis (2007). Već je odigrao prvi turnir u reprezentativnom dresu. 23 p protiv Spanije 13 p protiv Francuske 26 p protiv Grcke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 7 hours ago, Miki8 said: Kad bi samo uspeo da upristoji sut za tri poena. I sa slobodnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Pitanje kakvi su planovi KKP vezani za Stankovića. Igranje u juniorskom timu ili kaljenje u KK Dunav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Bolje bi mu bilo da predje u Megu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 (edited) 25 minutes ago, Miki8 said: Bolje bi mu bilo da predje u Megu. to bi bilo idealno,ali i tamo je guzva Aleksa Kovacevic 2002 188cm presao u Mitteldeutscher BC,kod Igora Jovovica Da nema nasih trenera,tesko da bi nalazili ino klubove Edited July 14, 2022 by vlaDixXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 (edited) Pa nije bas guzva. Mega ima uzasne bekove i plejeve u tom 2005 godistu. Taman odigra jednu jednu juniorsku sezonu sa Markovicem kod selektora u17 reprezentacije i onda sa Markovicem debituje za prvi tim . U Partizanu ce on tesko videti seniorski tim u skorije vreme, ako ostane ,posto se tamo ganjaju rezultati. Edited July 14, 2022 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Danas počinje U20 EP B divizije. Igramo u 17:00 protiv Slovacke https://youtu.be/Es9NegQpoT4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 112:63 Deluje da je novi trener KKCZ Vladimir Jovanović izuzetno dobro selektirao i pripremio tim. Da vidimo kako to izgleda protiv jačih timova ali ako se po jutru poznaje dan, prilično sam optimista za povratak u A diviziji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 21 hours ago, Miki8 said: Pa nije bas guzva. Mega ima uzasne bekove i plejeve u tom 2005 godistu. Taman odigra jednu jednu juniorsku sezonu sa Markovicem kod selektora u17 reprezentacije i onda sa Markovicem debituje za prvi tim . U Partizanu ce on tesko videti seniorski tim u skorije vreme, ako ostane ,posto se tamo ganjaju rezultati. Ima tu nekih novih momaka, mislim da će imati dobru spoljnu liniju sledeće sezone, a ionako će 2005 igrati sve juniorske lige gde Mega bude učestvovala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 (edited) 16 hours ago, MikiMilane said: 112:63 Deluje da je novi trener KKCZ Vladimir Jovanović izuzetno dobro selektirao i pripremio tim. Da vidimo kako to izgleda protiv jačih timova ali ako se po jutru poznaje dan, prilično sam optimista za povratak u A diviziji. Ja totalno zaboravio da smo bili ispali u B diviziju. Biće ogroman blam ako se ne vratimo u A diviziju sa ovim timom. Edited July 16, 2022 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 (edited) Boskovic ima telo kao Dolph Lundgren u Rocky IV. Po meni dosta ozbiljan materijal za seniorsku kosarku. Za 15min krece tekma protiv siptara. Edited July 16, 2022 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 (edited) Gledam naše protiv Albanaca. Albanci ako prođu preko pola, mrka kapa. Opis utakmice: 52 razlike za naše. Na poluvremenu. Dobre stvari: - Jaka odbrana - Dobar šut za 3 - Sjajan postotak slobodnih, 90% ili tako nešto - Najmanje sam se 3 puta pošteno nasmejao gledajući bravure Albanskih igrača. Žao mi ih je, bukvalno vreća za udarce. E sada ... nemam pojma šta ovo u stvari znači i koliko su u stvari ovi igrači dobri. Prednjače Bošković i Luka Paunović atletikom, odbranom i učinkom, šteta što se ne takmiče protiv vršnjaka iz A divizije da vide na čemu su. Edited July 16, 2022 by Darko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Posle pobede od 6 razlike protiv Finske se smesi prvo mesto u grupi. Bili smo i zreli za poraz jer Jovanovic tvrdoglavo insistira na spustanjem u reket na Musickog koji je u celoj utakmici uspeo jedan povratni pas uputiti na slobodnog igraca dok ni u ludilu nije mogao da zavrsi protiv kojekakvih nizih cuvara, malih debelih Kosovara na petici itd. Jedini period gde je ovo danas licilo na kosarku je bio u trecoj cetvrtini kada je Vlada odigrao bez klasicnog centra. Tada smo harali terenom i licili na odlicnu ekipu. Recept tih malih ekipa protiv nasih juniora je slican kao u FIBA prozorima u seniorima. Hrani najboljeg sutera koji te puni a ti ne mozes odbraniti njegovu kretnju ni da ti zivot o toga zavisi. Danas nam dade neki mali bucko Koivunen 6 (ili mozda cak 7) trojki na uvek isti blok i protrcavanje sa 45 stepeni ka vrhu kapice. Mozda sam naivan i znam da je utakmica ziva stvar ali da se ovako nesto ne moze korigovati tokom utakmice jednostavno ne verujem. Sve u svemu dosta lose deluju i bekovi. U tri utakmice nismo odigrali jedan - ali ni jedan - kvalitetan pik. Kada pobede cuvara u 1 na 1 je na cistu snagu i neko guranje na zadnjem koraku pre polaganja. Ova ekipa ima svoje adute i potencijale ali ta sablonska kosarka iz 90ih sa nepokretnim centrima ce nam doci glave jednog dana. Prilicno brzo ustvari. Sreca pa imamo Jokica koji se tu pojavio niotkud i postavlja totalnu antitezu svemu sto ovde kritikujem 🙂 Cestitke deci na pobedi u svakom slucaju. Drago mi je, da se izgura ovo u grupi protiv Svajcarske i krene sa prvog mesta u cetvrtfinale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Dobili smo i Svajcarce lagano 91-68 i kao prvoplasirani idemo dalje. Imacemo dan vise odmora (jer smo u nasoj grupi slobodni poslednje kolo) i to zapravo cela tri dana do 1/4-finala a onda u naredna tri dana idu 1/4, 1/2 i finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) Ima ovde talenta, samo trebaju da vredno rade na sebi. Edited July 19, 2022 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ima talenata, ali i ostali imaju talente. Neki cak mnoga vise od nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 2 hours ago, MikiMilane said: Ima talenata, ali i ostali imaju talente. Neki cak mnoga vise od nas. Pre bi rekao da ima većih, ne više. Ovaj tim ima dosta talentovanih igrača ali ne vidim neki specijalan talenat, mada me možda neko od njih demantuje. Koji to tim ima više talenata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 (edited) Meni se ovaj nas tim dosta svidja , plus su igrali oslabljeni na turniru. Ima tu dosta materijala i za seniorsku reprezentaciju . Ako izvucemo tri igraca spoljne linije , bice to veliki uspeh. Na primer Bosnjakovic ,Stankovic, Topic plus godinu dana stariji Djurisic , sva cetiri igraca su dosta kreativna , mora srpska kosarka da pocne da izbacuju i kvalitetne spoljne igrace. Valjda se odnosi na amerikance ,francuze i spance da imaju vise talenata. Oni imaju vecu bazu, vise se ulaze u sport kod njih, plus imaju crnce koji su atletski mnogo dominantniji igraci. U spanskim mladjim selekcijama je sve vise i vise tamnoputih igraca , naravno to ne mora da znaci da ce ti igraci biti upsesni na seniorskom nivou ali u mladjim kategorijama mogu da prave razliku. I ne samo u Spaniji, tu je Nemacka koja ima mnogo tamnoputih reprezentaivaca, cak i zemlje poput Finske,Poljske itd. Kada smo kod crnih igraca, jel zna neko ciji je onaj decak sto igra u KK Cerak, za njihove pionire, da li je rodjen u Srbiji ili je stranac ??? Edited July 20, 2022 by Miki8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 1 hour ago, Miki8 said: mora srpska kosarka da pocne da izbacuju i kvalitetne spoljne igrace 100% se slažem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Nasu juniorsku reprezentaciju je trebalo pojacati sa igracima iz u17, opasno cemo se obrukati, mozda i ispadnemo iz divizije A. Topic,Stankovic,Jovic,Markovic,Curcic ,Djulovic,Malesevic, sve ih je trebalo ubaciti umesto igraca sto se nalaze sada na pipremama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 CG baš ugazila Hrvatsku u četvrtfinalu prvenstva do 20 godina. Fedor Žugić je djelovao kao man among boys iako je godinu mlađi od izlaznog godišta, doduše Hrvati su (kao i u seniorskoj konkurenciji) čemerni na bekovskim pozicijama. Andrija Grbović je takođe interesantan, solidno tijelo za 3 ili 4, a nije posvađan sa loptom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 21, 2022 Share Posted July 21, 2022 Vidim po statistici da igra Djokovic, to ce biti solidno pojačanje za juniorsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Od svih timova jedino mi Spanija deluje kao klasa. Nizak nivo kosarke po meni. Vise sam gledao B da budem iskren. Bugari kao i uvek deluju starije, imaju visoke i fizicki dosta jake igrace. Estonija ima Rismu i nekog malog kosatog pleja koji deluje dobro+ dobar trener. Finci imaju solidne igrace, Baselnik ce sigurno biti A tim, tu su Lukonen, Mervola..i jos par solidnih igraca uz trenera Virtanena mislim koji to solidno vodi. Jedinu timsku kosarku igra Island i lepo ih je za gledati i svi igraju domacu prvu i drugu ligu..ima tu stofa, izgledaju slabo fizicki, ali zapravo je drugacije i mogu biti bas opasni. Nasi koriste Musikica najvise jer je fizicki jaci, meni je vrv najbolji Boskovic..ostalo uz mozda ovog iz FMP nece nista uraditi.. Videcemo, danas protuv Lwtonije koja ima Helmanisa dole pa cemo videti Musikica danas, ali resto su ciglari sacuvaj Boze..ima jsdno krilo sa mekom rukom..blums se prevrce u penziji. A divizija..pa los sistem takmicenha sa onim da svi prolaze. Litvanija odrala na timsku igru Francuze..Hrvatska losa, mozda Menalo..Italija Okeke resto uzas. Ceska ima Hfzlika i Balinta za buducnost. Spanija koplje iznad svih i lagano uzima ovo prvenstvo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hk1 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 10 hours ago, Miki8 said: Nasu juniorsku reprezentaciju je trebalo pojacati sa igracima iz u17, opasno cemo se obrukati, mozda i ispadnemo iz divizije A. Topic,Stankovic,Jovic,Markovic,Curcic ,Djulovic,Malesevic, sve ih je trebalo ubaciti umesto igraca sto se nalaze sada na pipremama. vidim da je matija milosevic prikljucen iz te generacije zasto bas on, nemam ideju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Jel neko gledao ovog Prey-a iz Portugala? Od ovoga što sam video, impresivno za nekoga ko ima 17 godina. Najveća mana mu je što liči na Kristijana Ronalda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts