Dzep Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 11 minutes ago, Geronimo said: Dizem za to da je Kostic dobra reklama za ostajanje u Srbiji van Mega sistema... Apsolutno. Morao je da ima minute, i da ih u sezoni koja dolazi ima i više. Decision making mu je upitan, ali kako i da navežba kad nije igrao
Bojdo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Ne znam ko je precjenjeniji Kostic koji nema prvi korak nikoga da prodje, eksplozvnost mu je tanka i plasi se jaceg fizickog kontakta ili Drezgic sa upitnom fizikom koji tusi loptu i takodje je zakinut za eksplozivnost. Edited 18 hours ago by Bojdo
Beonegro Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Posra se kratki u njih pojedinačno i kolektivno. Završnica na jednu loptu, a naši fazon totalna nemoć. 3
Problem sa licnim greskama Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kakva odbrana Kostića, na rubu 2 plus 1. S ovim porazom smo inače sigurno zadnji u grupi nevezano za zadnje kolo.
realno *w Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Kostic Isto kao Drezgić. Agresivno se čuva igrač bez šuta, umesto da mu se povuče 3 metra. Niko tu mozga nema. 1
Problem sa licnim greskama Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Šta rade ova deca. Ovo je stvarno neviđeno. Turnir za zaborav.
Problem sa licnim greskama Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nemojte vređati decu. Ne sećam se da smo ikada ispali sa jednog turnira bez pobede. SFRJ included. Premijera. Idemo na pobednika GER - CAN. Biće rutinski poraz i to bi bilo to.
Skyglider Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 35 minutes ago, MikiMilane said: Ja sam upravo to očekivao ćim nije imao minutažu na koledžu, pogotovo ako se uzme u obzir da tamo postoji ograničenje za trening (maksimalno 20 sati sedmićno). To sam i pomislio kad sam video da je vrlo malo igrao na Georgiji , izgleda da mu je to ubilo oštrinu i samopouzdanje.
Maksim Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Na stranu sramotna zavrsnica ali nas Kostic niti jednom na ovom turniru nije napravio prednost driblingom i napao obruc, lopta mu stalno bjezi iz ruku i gotovo svaki napad zavrsava nekim sutem iz driblinga sa 7-8 metara koji nisu ni blizu.Iskreno ne pratim previse mladje kategorije ali mnogi ovde na forumu su pozivali da se Kosticu da sansa u evroligi, on nije u stanju da pravi prednost nad djecom od 18 godina.. 1
Milko Miller Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Nemojte vređati decu. Ne sećam se da smo ikada ispali sa jednog turnira bez pobede. SFRJ included. Premijera. Idemo na pobednika GER - CAN. Biće rutinski poraz i to bi bilo to. Mozda i pobedimo Novi Zeland jer kao sto smo sigurni zadnji u grupi, oni su prvi. Ali da, protiv Kanade/Nemacke nemamo sta da trazimo. 1
MikiMilane Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago To što katastrofalno igramo ne znaći da ne možemo dobiti 🇨🇦 i 🇩🇪. Inaće vidim da za 🇨🇦 ponovo sa starijima igra visoki Stefan Ilić koji je rođen krajem 2008. Vredi napomenuti da on nije nikada imao pravo nastupa za 🇷🇸 pošto nema naš pasoš. Dečko je državljanin 🇨🇦 i 🇧🇦.
Problem sa licnim greskama Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nemce su tukli jednom na pripremama dosta ubedljivo. Drugu su izgubili. Nevezano za to su naši u praznom padu ali da, ovaj sistem daje i najgorim ekipama shot u osmini finala. 2
MrTwister Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 hours ago, Dzep said: Drezgić je jako loš, ne može ništa u odbrani ni protiv koga, ali zato ne može ni u napadu. Jako dobra reklama za sve klince koji pale na koledž, pogotovo na neki koji ima neke ambicije, no to je već duga a biće zilion posto i tužna priča... Drezgicu nije bio problem talenat i moze li da igra, no je momak tamo izgubio godinu na Georgiu jer se jednostavno nije snasao tamo u SAD, nije mu odgovarala ta njihova kultura tamo na koledzu. Imao je i ovog proljeca masu D1 ponuda, ostavio je skoro milion $ NIL para samo da se vrati kuci i ode u Megu na kraj.
Beonegro Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Opamprčiše Amerikanci ove moje. Mislio sam da će ih ipak više namučiti.
realno *w Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 2 hours ago, Princeton said: I ovo prvi put vidim.. Kakav brain fart 🤪 I to odu u produžetke i izgube dobijenu utakmicu. Haos.
Princeton Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 20 minutes ago, realno *w said: I to odu u produžetke i izgube dobijenu utakmicu. Haos. Samoubistvo iz zasjede. Žao mi Kameruna, neiskustvo, nervoza.. Samo da se zbog ovog poraza mentalno ne raspadnu.
Recommended Posts