Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Geronimo said:

Dizem za to da je Kostic dobra reklama za ostajanje u Srbiji van Mega sistema...

Apsolutno. Morao je da ima minute, i da ih u sezoni koja dolazi ima i više. Decision making mu je upitan, ali kako i da navežba kad nije igrao 

Posted (edited)

Ne znam ko je precjenjeniji Kostic koji nema prvi korak nikoga da prodje, eksplozvnost mu je tanka i plasi se jaceg fizickog kontakta ili Drezgic sa upitnom fizikom koji tusi loptu i takodje je zakinut za eksplozivnost.

Edited by Bojdo
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Kostic :classic_unsure:

Isto kao Drezgić. Agresivno se čuva igrač bez šuta, umesto da mu se povuče 3 metra. Niko tu mozga nema. 

• Like 1
Posted
35 minutes ago, MikiMilane said:

Ja sam upravo to očekivao ćim nije imao minutažu na koledžu, pogotovo ako se uzme u obzir da tamo postoji ograničenje za trening (maksimalno 20 sati sedmićno).

To sam i pomislio kad sam video da je vrlo malo igrao na Georgiji , izgleda da mu je to ubilo oštrinu i samopouzdanje. 

Posted

Na stranu sramotna zavrsnica ali nas Kostic niti jednom na ovom turniru nije napravio prednost driblingom i napao obruc, lopta mu stalno bjezi iz ruku i gotovo svaki napad zavrsava nekim sutem iz driblinga sa 7-8 metara koji nisu ni blizu.Iskreno ne pratim previse mladje kategorije ali mnogi ovde na forumu su pozivali da se Kosticu da sansa u evroligi, on nije u stanju da pravi prednost nad djecom od 18 godina..

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Nemojte vređati decu.

Ne sećam se da smo ikada ispali sa jednog turnira bez pobede. SFRJ included. Premijera.

Idemo na pobednika GER - CAN. Biće rutinski poraz i to bi bilo to.

Mozda i pobedimo Novi Zeland jer kao sto smo sigurni zadnji u grupi, oni su prvi. Ali da, protiv Kanade/Nemacke nemamo sta da trazimo. 

• Like 1
Posted

To što katastrofalno igramo ne znaći da ne možemo dobiti 🇨🇦 i 🇩🇪.

Inaće vidim da za 🇨🇦 ponovo sa starijima igra visoki Stefan Ilić koji je rođen krajem 2008. Vredi napomenuti da on nije nikada imao pravo nastupa za 🇷🇸 pošto nema naš pasoš. Dečko je državljanin 🇨🇦 i 🇧🇦.

Posted
16 hours ago, Dzep said:

Drezgić je jako loš, ne može ništa u odbrani ni protiv koga, ali zato ne može ni u napadu. Jako dobra reklama za sve klince koji pale na koledž, pogotovo na neki koji ima neke ambicije, no to je već duga a biće zilion posto i tužna priča...

Drezgicu nije bio problem talenat i moze li da igra, no je momak tamo izgubio godinu na Georgiu jer se jednostavno nije snasao tamo u SAD, nije mu odgovarala ta njihova kultura tamo na koledzu. Imao je i ovog proljeca masu D1 ponuda, ostavio je skoro milion $ NIL para samo da se vrati kuci i ode u Megu na kraj.

Posted
20 minutes ago, realno *w said:

I to odu u produžetke i izgube dobijenu utakmicu. Haos.

Samoubistvo iz zasjede. 

Žao mi Kameruna, neiskustvo, nervoza.. Samo da se zbog ovog poraza mentalno ne raspadnu.