Chaos Is Me Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 On 7/25/2022 at 10:17 AM, Kankkunen said: Kako je moguće da je u ovom uzrastu ovaj Španac sa brojem 14 već proćelav? Radio ovde šverc komerc malo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Posle slike 26godišnjeg Magdevskog od juče, sve je moguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 2 hours ago, realno *w said: Posle slike 26godišnjeg Magdevskog od juče, sve je moguće. Morao sam da pogledam zato što, kao neko ko ne prati previše regionalnu košarku, nisam imao pojma o kome se radi. Ako misliš na ovu sliku, stvar je i više nego jasna Spoiler 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 9 minutes ago, Marko said: Morao sam da pogledam zato što, kao neko ko ne prati previše regionalnu košarku, nisam imao pojma o kome se radi. Ako misliš na ovu sliku, stvar je i više nego jasna Hide contents Unuče mu kreće u vrtić za 2 godine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 10 minutes ago, Decembarski said: Unuče mu kreće u vrtić za 2 godine. Možda najmlađe unuče. Stariji unuci se već oženili i dobili decu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Ovaj fazon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Vidim da je ovaj proćelavi Jimenez, moguće da je sin Carlosa Jimeneza koji je dosta rano ostao bez kose svojevremeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 5 hours ago, Marko said: Možda najmlađe unuče. Stariji unuci se već oženili i dobili decu Ima centar Holandjana, nekog tipa Alzirskog porekla..lik izgleda kao da ima 30g i da loptu nije uzeo u ruke pre ovog EC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/EYOF/2108730/ U15 Srbija dobila U16 Slovačku, što je uspjeh zbog dobne razlike bez obzira što je neatraktivno ime protivnika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 u nasoj u20 jedini koji igraju kosarku su momci iz Dinamika i Kovacevic iz OKK, ostali jedva da ulaze u igru,a vec im je 20 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 23 hours ago, Marko said: Morao sam da pogledam zato što, kao neko ko ne prati previše regionalnu košarku, nisam imao pojma o kome se radi. Ako misliš na ovu sliku, stvar je i više nego jasna Hide contents Jbt ovaj blizi Ratku Vardi nego Jokicu. Jos izgleda kao neki centar mrcina, a ono 192. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Nije to nista - Djuro Ostojic je u Partizanu igrao od 25. do 28. godine, izgledao je kao da ima preko 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 47 minutes ago, AgroLaki said: Jos izgleda kao neki centar mrcina, a ono 192. Sto osamdeset nula dvanaest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 56 minutes ago, vlaDixXx said: u nasoj u20 jedini koji igraju kosarku su momci iz Dinamika i Kovacevic iz OKK, ostali jedva da ulaze u igru,a vec im je 20 godina Luka Paunovic odigrao 2 sezone u OKK Beograd u KLS sa 20+ minuta u proseku, zaigrao i za prvi tim Mege u finalu KLS. Musikic slicno kao i Paunovic, 2 sezone u KLS u Miskovom B timu (OKK Beograd), dobio sansu i u Megi u ABA. Saranovic u FMPu imao 14min u ABA. Naravno moze to jos vise, ali nije bas da samo Dynamic daje minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 43 minutes ago, goldberg said: Nije to nista - Djuro Ostojic je u Partizanu igrao od 25. do 28. godine, izgledao je kao da ima preko 40. Imam autogram Djure Ostojica. :-] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 1 minute ago, AgroLaki said: Imam autogram Djure Ostojica. :-] Dobio sam devetku iz preduzetništva kod sestre Đura Ostojića na ekonomskom u Podgorici, beat that 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 hahahahaahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 (edited) Moj drug je na pitanje 'ko je preveo Stari zavet?' odgovorio 'Djuro Ostojic'. Legenda. Imao je Djuro nos 🙂 za skokove... on topic: mali Sekularac ce jos da raste ili je to nas bek u najavi? Edited July 27, 2022 by Geronimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Slovenci baš ružno gaze ove naše u15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 Zar nisu trebali ovi iz U15 da budu super talentovani ili tako nešto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 (edited) Mladji su godinu dana a neki i dve od konkurencije a cini mi se i da su i pipreme ovih decaka pred turnir bile veoma kratke. Ima vremena za njih 😃 9 hours ago, Geronimo said: Moj drug je na pitanje 'ko je preveo Stari zavet?' odgovorio 'Djuro Ostojic'. Legenda. Imao je Djuro nos 🙂 za skokove... on topic: mali Sekularac ce jos da raste ili je to nas bek u najavi? Pa imamo nekoliko bekova u najavi u kadetskoj reprezentaciji, Bosnjakovic i Radosic. Videcemo kako ce funkcionisati na kadetskom EP. Edited July 27, 2022 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 27, 2022 Share Posted July 27, 2022 51 minutes ago, Miki8 said: Mladji su godinu dana a neki i dve od konkurencije a cini mi se i da su i pipreme ovih decaka pred turnir bile veoma kratke. Ima vremena za njih 😃 Ne znam, izgubiti 36 od Slovenije i 78 od Litvanije mi se čini baš mnogo za talentovanu generaciju, iako su godinu dana mlađi u proseku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 On 7/27/2022 at 1:54 PM, Kooineeperk said: Luka Paunovic odigrao 2 sezone u OKK Beograd u KLS sa 20+ minuta u proseku, zaigrao i za prvi tim Mege u finalu KLS. Musikic slicno kao i Paunovic, 2 sezone u KLS u Miskovom B timu (OKK Beograd), dobio sansu i u Megi u ABA. Saranovic u FMPu imao 14min u ABA. Naravno moze to jos vise, ali nije bas da samo Dynamic daje minute. u Megi igrace od mladjih Djurisic prvu,Musikic rezervu,Kovacevic 12 igrac,Paunovic nece biti u 12, bice minimum 7 stranaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 (edited) Forsirace Djurisica sledece sezone. Nema mega kvalitetne kadete i juniore, jesu osvojili kadetsko prvenstvo ali nema tu mnogo kvaliteta, osim Markovica. Mislim da taj decko poseduje veoma dobar potencijal, njega ocekujem u Meginom seniorskom timu za dve sezone, mozda ga budu ubacivali i sledece sezone da oseti seniorsku kosarku. Edited July 28, 2022 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 3 hours ago, vlaDixXx said: u Megi igrace od mladjih Djurisic prvu,Musikic rezervu,Kovacevic 12 igrac,Paunovic nece biti u 12, bice minimum 7 stranaca Da, verovatno ce biti tako nekako, ali opet stoji moja konstatacija da nije tacno da se decaci nisu igrali (seniorske) kosarke. Za U20 uzrast, dve sezone u KLS sa izletima u ABA i zavrsnicu KLS i nije tako lose. Sad se stvar lomi za njih, da li ce od kosarke ziveti ili da ipak malo vise zagreju stolicu i polazu kakve god ispite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts