Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 12:13 PM Posted Tuesday at 12:13 PM Meh, puko ispucavanje na kraju i ulazilo je svasta. Novi Zeland je kontrolisao za njih rezultatski nebitnu utakmicu. I dalje lose. Nadam se da nismo ispucali sada. Ali ok, 103 poena treba dati bilo kome bilo kada.
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 03:20 PM Posted Tuesday at 03:20 PM U osmini finala je protivnik Nemacka sutra.
Romantik Posted Tuesday at 06:19 PM Posted Tuesday at 06:19 PM On 6/30/2025 at 7:42 AM, Princeton said: I ovo prvi put vidim.. Kakav brain fart 🤪 Isto ovo sam uradio (samo nisam zakucao već položio) na trening utakmici tamo neke 1994-1995 😂 2
Problem sa licnim greskama Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Katastrofalan pocetak, kao u svakoj utakmici do sada. Deluje da nemaju sanse ni ovde.
Stiletto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 29 minutes ago, NikolaTest said: Prenosi li neko ovo prvenstvo? 1
Problem sa licnim greskama Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nemacka za klasu bolja i spolja i pogotovu unutra. Ne secam se da smo imali losiju ekipu ikada na SP.
drgnk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Gledam onaj deo yt kanala koji prenosi, gde su komentari, naši besomučno zasipaju rasističkim komentarima crnce u nemačkoj reprezentaciji. 🙄 Edited 14 hours ago by drgnk
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ubijaju nas Nemci od kurca, ali zato "naši" dominiraju sa rasističkim komentarima na chatu, ugasio sam momentalno.
MilošVB Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Ubijaju nas Nemci od kurca, ali zato "naši" dominiraju sa rasističkim komentarima na chatu, ugasio sam momentalno. Prvo pravilo interneta: Ne ulaziti u yt chatove. 2 1
Problem sa licnim greskama Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nije ta Nemacka tolko dobra koliko je Srbija losa. Iako su evropski sampioni, imali smo gomilu prosecnih reprezentacija koja bi mogla u ovom uzrastu igrati sa ekipom ovog ranga. Ali ovo je bas strasno. Ekipa je pored svih deficita bez trenera, bezumno ispucavanje.
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Malo smo se konsolidovali ali visoki Nemaca su mnogo bolji od naših visokih, ne možemo da odbranimo ništa bez faula.
Problem sa licnim greskama Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago I to a i sudi se svasta. Najjace kad te u takvim situacijama jos sudije jebu u goli mozak. Po ko zna koji put su pokazali karakter i po ko zna koji put deluju bolje bez Kostica. 1
Problem sa licnim greskama Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Nekako se sve menja u kosarci, ranije su nas te Letonije i Izraeli mucili sa uptempom i divljoom kosarkom a sada je to nama recept protiv Nemacke. Boli glava od toga. Ali ajde. Da se pobiju posteno pa sta bude. Edited 13 hours ago by Problem sa licnim greskama
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Je li ovo Drezgic drndao loptu 20 sekundi da bi otisao na flouter? 1
Problem sa licnim greskama Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nerealno koliko ne mogu da brane ovog Steinbacha. Deluje kao Jokic pored njih. Svaki timeout Avdalovica se zavrsava sa serijom 10-0 za protivnika.
Bojdo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Koliko je Kostic precjenjen. A bukvalno nema nista elitno. 1
Problem sa licnim greskama Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bezobrazno je zasticen ovaj mali Anderson. iritantno u ovom uzrastu.
Problem sa licnim greskama Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zaslužena rutinska pobeda Nemaca. Dosta slabo prvenstvo Srbije.
Miki8 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago I dalje mislim da je ova 2006 generacija veoma dobra i jedan los rezultat ne moze promeniti moje misljenje. Neki igraci su podbacili igrama, na primer Kostic koji samo kod Avdalovica igra lose, neki su dosli sa poveredama koje vuku duze vremena , neki igraci su izostali a neki nisu ni pozvani. Takodje mislim da je Avdalovic lose vodio ekipu, rotacije, minutaze itd. Neverovatno je da Jakov Tatic nije bio ni na spisku ove reprezentacije a decko je bio MVP nase juniorske lige prosle sezone. Takodje je bilo mesta i za Kondica, on je igrackim kvalitetom ispred igraca kao sto su Vojinovic ili Solomun ali jebi ga ne igra kod Miska Raznatovica. Mislim da 6,7 igraca iz ovog godista mogu da naprave kvalitene karijere , naravno uz dosta kvalitetnog rada. 5 hours ago, Bojdo said: Koliko je Kostic precjenjen. A bukvalno nema nista elitno. Gluposti.
Princeton Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 7 hours ago, Miki8 said: Gluposti. Kostić je najmlintaviji igrač na prvenstvu, izgleda 2god. mlađe od vršnjaka. One nogice i ramena pokazuju da nije vidio rada u životu. Bez eksplozivnosti, jačine, niti može da probije nekog, niti može da zaustavi. Odbija se od igrača kao da ga je neko ubacio u fliper mašinu. Vule mu je dao svu slobodu svijeta, bukvalno se napad vrtio oko njega i Drezgića. U odbrani vršio odbrana/napad izmjene da bi ga čuvao u ključnim trenutcima. Za ovo i Nedović da mu pozavidi. To nisam vidio da ti ključni igrač (na papiru) ne može da igra kad se lomi rezultat, jer ne može nikog da sačuva. Bukvalno jedan blok nad njim, razvali čitavu našu odbrambenu koncepciju. Nisam vidio +- stats, ali mislim da je u dubokom minusu. Fina tehnika šuta, ali ne može da napravi sebi prostor niti kretnjom, niti sa loptom. Od tud i tako katastrofalni procenti, iako je šut stvarno fin. Ulaz nepostojeći (bio je onaj lijep euro step protiv Švaba) gdje može da završi sa autoritetom. Elegantan jeste, ima smisla za košarku, i bio bi jedan od najboljih košarkaša prije 20-30god. Današnja košarka je i fizika. Ima sreću ide na College, i ima priliku da popravi dosta stvari. Lično sam uvijek optimista što se tiče mladih prospekta, ali ovaj put, mislim da ga Mega očekuje raširenih ruku.
Recommended Posts