Dzep Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 11 minutes ago, Geronimo said: Dizem za to da je Kostic dobra reklama za ostajanje u Srbiji van Mega sistema... Apsolutno. Morao je da ima minute, i da ih u sezoni koja dolazi ima i više. Decision making mu je upitan, ali kako i da navežba kad nije igrao
Bojdo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ne znam ko je precjenjeniji Kostic koji nema prvi korak nikoga da prodje, eksplozvnost mu je tanka i plasi se jaceg fizickog kontakta ili Drezgic sa upitnom fizikom koji tusi loptu i takodje je zakinut za eksplozivnost. Edited 9 hours ago by Bojdo
Beonegro Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Posra se kratki u njih pojedinačno i kolektivno. Završnica na jednu loptu, a naši fazon totalna nemoć. 3
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kakva odbrana Kostića, na rubu 2 plus 1. S ovim porazom smo inače sigurno zadnji u grupi nevezano za zadnje kolo.
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Kostic Isto kao Drezgić. Agresivno se čuva igrač bez šuta, umesto da mu se povuče 3 metra. Niko tu mozga nema. 1
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Šta rade ova deca. Ovo je stvarno neviđeno. Turnir za zaborav.
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nemojte vređati decu. Ne sećam se da smo ikada ispali sa jednog turnira bez pobede. SFRJ included. Premijera. Idemo na pobednika GER - CAN. Biće rutinski poraz i to bi bilo to.
Skyglider Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 35 minutes ago, MikiMilane said: Ja sam upravo to očekivao ćim nije imao minutažu na koledžu, pogotovo ako se uzme u obzir da tamo postoji ograničenje za trening (maksimalno 20 sati sedmićno). To sam i pomislio kad sam video da je vrlo malo igrao na Georgiji , izgleda da mu je to ubilo oštrinu i samopouzdanje.
Maksim Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Na stranu sramotna zavrsnica ali nas Kostic niti jednom na ovom turniru nije napravio prednost driblingom i napao obruc, lopta mu stalno bjezi iz ruku i gotovo svaki napad zavrsava nekim sutem iz driblinga sa 7-8 metara koji nisu ni blizu.Iskreno ne pratim previse mladje kategorije ali mnogi ovde na forumu su pozivali da se Kosticu da sansa u evroligi, on nije u stanju da pravi prednost nad djecom od 18 godina.. 1
Milko Miller Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Nemojte vređati decu. Ne sećam se da smo ikada ispali sa jednog turnira bez pobede. SFRJ included. Premijera. Idemo na pobednika GER - CAN. Biće rutinski poraz i to bi bilo to. Mozda i pobedimo Novi Zeland jer kao sto smo sigurni zadnji u grupi, oni su prvi. Ali da, protiv Kanade/Nemacke nemamo sta da trazimo. 1
MikiMilane Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago To što katastrofalno igramo ne znaći da ne možemo dobiti 🇨🇦 i 🇩🇪. Inaće vidim da za 🇨🇦 ponovo sa starijima igra visoki Stefan Ilić koji je rođen krajem 2008. Vredi napomenuti da on nije nikada imao pravo nastupa za 🇷🇸 pošto nema naš pasoš. Dečko je državljanin 🇨🇦 i 🇧🇦.
Problem sa licnim greskama Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nemce su tukli jednom na pripremama dosta ubedljivo. Drugu su izgubili. Nevezano za to su naši u praznom padu ali da, ovaj sistem daje i najgorim ekipama shot u osmini finala. 2
Recommended Posts