Boxy Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Jeste, tu je Marej Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Bartoli odavno nije bolje izgledala. Oni su ladno doneli klavir na teren zbog pesme od dva minuta pa ovi jadnici sad treba da ga iznose 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 A sto je i Klif Ricard pevao, lik ima 100 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Čekaj, Klif Ričard je pevao danas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 2 minutes ago, alcesta said: Čekaj, Klif Ričard je pevao danas? Da da, kao cula se grmljavina kad su Mekinro i Sue usli na CC i onda je on zapevao, kao sro je ranije tokom tih pauza zbog kise Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 6 minutes ago, Boxy said: Da da, kao cula se grmljavina kad su Mekinro i Sue usli na CC i onda je on zapevao, kao sro je ranije tokom tih pauza zbog kise Evo sad sam premotala da vidim, bogami je dedica u odličnoj formi, svaka mu čast, 80+ Spoiler Oftopik, gledala sam neki njegov film kad sam bila mala i ova pesma mi je otada ostala prva asocijacija na njega, volim i danas da je čujem Vidim da su rekli da je ovo poslednja godina kako Su Barker vodi ceremoniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Pravi maratonski igraju Tijafo i Gofan Inace, danasnji Novakov protivnik ce biti vrlo tezak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Očekujem poprilično mučenje danas ako ne popravi servis. Sva sreća ispala Ostapenko, sad može ženski turnir da se gleda na miru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Naredjao covek na prethodnom turniru Feliksa, Frica, Medvedeva, jos je na ovom turniru izbacio Opelku. Nimalo lagan protivnik, sudeci po formi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Šta mislite hoće li Nori u polufinale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Mogao bi, imace i publiku uz sebe. Kada je kiksnuo na RG, na WB ne sme Poceo dvoboj Sinera i Alkaraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Siner nemilosrdni Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Fricko nalupao i Molcana, a sledeci protivnik mu je Kubler. Stvarno ga je pogledao zreb lepo, ima zicer za ulazak u svoje prvo Slam QF Garin najbolje omastio brke, bio je siguran za 1r rutinski exit, a on dosao do druge nedelje na Beretinijevu muku. Cicipas nikog nije pogodio, nego se sad zbog te Noloove diskvalifikacije svako gadjanje meri u sitna crevca da se podseti da mu je zli ATP 'oduzeo slam'. Kirgiosa su mogli da banuju sa Australijan Opena, ali nikoga ne bi mnogo potresle jer je bio u pitanju dubl mec... Plus klincu nije falilo nista, a dobio je reket za poklon (posteno skroz). Tako da je Nick dzabe jeo govna, ali hteo je peder da skine pritisak sa sebe ako izgubi, onda bi mogao da kenja kako je trebao da prodje zbog diskvalifikacije... Bas me zanima kako igra ovaj Holandjanin VR, sto kaze grof nanizao je sijaset ozbiljnih travara i igraca na putu ka toj tituli, a i ovde je rutinski usao u drugu nedelju. Nisam ga gledao tako da cu sigurno malo baciti pogled na mec sa Djokovicem. Goffan-Tiafoe sasvim ocekivano ide u 5S Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Janik dominiše. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blesingejm Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Gleda li neko ovaj meč? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Ko ne piše ne znači da ne gleda Meni je neverovatno koliko je Siner siguran danas i šta sve pogađa u kontinuitetu. Naravno sad kad sam ovo napisala može lako da ode u peti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Poznata je tvoja kletva.Skoro kao Mekova. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Drakaris i ja, mrtva trka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 2 minutes ago, alcesta said: Drakaris i ja, mrtva trka Već znamo ko NEĆE igrati u finalu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 3 minutes ago, alcesta said: Drakaris i ja, mrtva trka Drakce honorable mention. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Kakav meč baš lep kontrast prema jučerašnjem cirkusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Auu kakav tenis u TB, fenomenalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 OK, sad da vidimo jesam li Sinera samo privremeno ukanalila ili sam ga dokrajčila i definitivno. Svaka čast obojici, kako god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Okrece ovo mali lagano. Najjaca glava trenutno na celom turu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts