kalistenika u rutini Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 5 hours ago, Laki21 said: Kalistenika, koji si nick bio na počivšem B92? Spoiler nickname je ziva stvar ... promenio sam ih nekoliko, za ravno mesec dana cu opet. 5 hours ago, NMX said: Zvezda025 dobra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 Dva nika su valjda bila Cypress Hill i Wolfenstein. I treci je bio valjda samo Wolf ili Wolfy, ne mogu da se setim. Ja sam ga zapazio kad mu je nik bio Cypress Hill. Mislim da sam citao u teniskom pdfu AO dok je trajao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 Bio jednom trajno banovan. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 3 trajna bana, i 923 godina robije.. nije za pohvalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 31 minutes ago, Ta'veren said: Dva nika su valjda bila Cypress Hill i Wolfenstein. I treci je bio valjda samo Wolf ili Wolfy, ne mogu da se setim. Ja sam ga zapazio kad mu je nik bio Cypress Hill. Mislim da sam citao u teniskom pdfu AO dok je trajao. sajpres bez hill bio prvi nick. vulfenstajn bio u dva navrata, ostalih se ne secam, a ne mogu da vidim na starom forumu, znam da vulfi nije bio sigirno, s tim gej nadimkom me enemiks pocastio 34 minutes ago, Poodle Care said: Bio jednom trajno banovan. laz medjutim ... i nije bas. jesam jednom banovan na 48h, samo sto je to potrajalo malo duze jer me je realni banovao. situacija potpuni showprogram - dzenkins pogadja onu njegovu TM dugu dvojku preko kalinica. - zoc zove TO i crta akciju za judoa. - kuzmic lepi bananu! - ja iste sekunde kucam post sadrzaja: cestitke navijacima fenera na fer i korektnoj borbi! misleci isklucivo na patkometrijski trojac dare, kendrik, dick. - realni ceka u zasedi verovatno previse ljut pobedom zvezde porazom fenera jos na onakav nacin i ne uspeva da poveze na koga je sarkazam adresiran, te me banuje kako sam stisnuo send ne iste sekunde vec stotinke, najbrzi ban u istoriji foruma. 48 sati kasnije ... - pravim drugi nick da kukam moderaciji sto ne mogu da pisem a istekao mi ban, kad ono fljas - dobijam trajni na tom klon nicku. - sutradan pravim novi klon pod nazivom realno w* i stavljam avatar identican koji fura realni i tek tad dobijam objasnjenja 3 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 ovo na lustraciju. mada moze i da se snime 2,3 epizode: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 1 hour ago, kalistenika u rutini said: sajpres bez hill bio prvi nick. vulfenstajn bio u dva navrata, ostalih se ne secam, a ne mogu da vidim na starom forumu, znam da vulfi nije bio sigirno, s tim gej nadimkom me enemiks pocastio laz medjutim ... i nije bas. jesam jednom banovan na 48h, samo sto je to potrajalo malo duze jer me je realni banovao. situacija potpuni showprogram - dzenkins pogadja onu njegovu TM dugu dvojku preko kalinica. - zoc zove TO i crta akciju za judoa. - kuzmic lepi bananu! - ja iste sekunde kucam post sadrzaja: cestitke navijacima fenera na fer i korektnoj borbi! misleci isklucivo na patkometrijski trojac dare, kendrik, dick. - realni ceka u zasedi verovatno previse ljut pobedom zvezde porazom fenera jos na onakav nacin i ne uspeva da poveze na koga je sarkazam adresiran, te me banuje kako sam stisnuo send ne iste sekunde vec stotinke, najbrzi ban u istoriji foruma. 48 sati kasnije ... - pravim drugi nick da kukam moderaciji sto ne mogu da pisem a istekao mi ban, kad ono fljas - dobijam trajni na tom klon nicku. - sutradan pravim novi klon pod nazivom realno w* i stavljam avatar identican koji fura realni i tek tad dobijam objasnjenja Placem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 2 hours ago, kalistenika u rutini said: - realni ceka u zasedi verovatno previse ljut pobedom zvezde porazom fenera jos na onakav nacin i ne uspeva da poveze na koga je sarkazam adresiran, te me banuje kako sam stisnuo send ne iste sekunde vec stotinke, najbrzi ban u istoriji foruma interneta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 (edited) 8 hours ago, kalistenika u rutini said: sajpres bez hill bio prvi nick. vulfenstajn bio u dva navrata, ostalih se ne secam, a ne mogu da vidim na starom forumu, znam da vulfi nije bio sigirno, s tim gej nadimkom me enemiks pocastio laz medjutim ... i nije bas. jesam jednom banovan na 48h, samo sto je to potrajalo malo duze jer me je realni banovao. situacija potpuni showprogram - dzenkins pogadja onu njegovu TM dugu dvojku preko kalinica. - zoc zove TO i crta akciju za judoa. - kuzmic lepi bananu! - ja iste sekunde kucam post sadrzaja: cestitke navijacima fenera na fer i korektnoj borbi! misleci isklucivo na patkometrijski trojac dare, kendrik, dick. - realni ceka u zasedi verovatno previse ljut pobedom zvezde porazom fenera jos na onakav nacin i ne uspeva da poveze na koga je sarkazam adresiran, te me banuje kako sam stisnuo send ne iste sekunde vec stotinke, najbrzi ban u istoriji foruma. 48 sati kasnije ... - pravim drugi nick da kukam moderaciji sto ne mogu da pisem a istekao mi ban, kad ono fljas - dobijam trajni na tom klon nicku. - sutradan pravim novi klon pod nazivom realno w* i stavljam avatar identican koji fura realni i tek tad dobijam objasnjenja Moj drug sa nezasluzeno duge robije, ako se secam 😄 Od tad je valjda nastala zajebancija za banove koje daje Realni EDIT ipak mislim da sam ja posle nekog derbija fasovao 🙂 Edited September 26, 2019 by Kosjan Willavić 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 (edited) dada, tad smo i saznali da realni ima problema sa komandama i da je njegov ban dobar za izbegavanje. znaci i ti si tad nastradao. nije to bila samo nezasluzeno duga nego, bar u mom slucaju, nezasluzena robija uopste, ali sam mu oprostio jer je ban bio u afektu, bese to bas tesko vece za navijace fenera pa sam razumeo situaciju oprastam al ne zaboravljam edit: sad vidim da si se editovao. neko tad jeste nastradao sa mnom, cini mi se tito. znam da nije cak bilo ni obavestenje da smo banovani, pa je enemiks zahtevao da zna gde smo, zasto smo nestali sa foruma tek tako iz cista mira Edited September 26, 2019 by kalistenika u rutini 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Realni kad banuje 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Kad vec otvaramo dusu, evo jos jednog koga je Realni banovao na "kratko" da se smire strasti. Tema o Limozu, vise ne znam ni sta sam probao da dokazem. Secam se da sam izvlacio neke cifre o budzetima...pauziranje je bilo zasluzeno, ali ne i trajno 🙂 Ionako sam vise citao nego sto sam pisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Nikad nisam bio banovan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 3 minutes ago, stefan81888 said: Nikad nisam bio banovan. Ovo kao da si rekao nisam probao nikad Vinjak. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 1 hour ago, kalistenika u rutini said: dada, tad smo i saznali da realni ima problema sa komandama i da je njegov ban dobar za izbegavanje. znaci i ti si tad nastradao. nije to bila samo nezasluzeno duga nego, bar u mom slucaju, nezasluzena robija uopste, ali sam mu oprostio jer je ban bio u afektu, bese to bas tesko vece za navijace fenera pa sam razumeo situaciju oprastam al ne zaboravljam edit: sad vidim da si se editovao. neko tad jeste nastradao sa mnom, cini mi se tito. znam da nije cak bilo ni obavestenje da smo banovani, pa je enemiks zahtevao da zna gde smo, zasto smo nestali sa foruma tek tako iz cista mira Tito je verovatno jedan od rekordera odlaska u virtuelni mardelj 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 15 minutes ago, Kosjan Willavić said: Tito je verovatno jedan od rekordera odlaska u virtuelni mardelj 😄 tito bi trebao da promeni nadimak u Keni Mekkormak 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 47 minutes ago, Stondisha said: Ovo kao da si rekao nisam probao nikad Vinjak. Pa banuj me. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 6 minutes ago, stefan81888 said: Pa banuj me. 😁 eh sad i ti... polako nije to tako prosto i lako nije ovo kafana pa ti naručiš šta bi i kako bi... ovo je ozbiljna institucija zna se šta i kako razumeš? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 1 hour ago, stefan81888 said: Nikad nisam bio banovan. Nikad čovek od tebe 😞 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 10 hours ago, Golijat said: Placem Svi smo na starom forumu plakali nad sudbinom onih koje je Realni banovao na 24 sata... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 (edited) Meni najteze pada ban od realnog kad sam vepru pozelio povredu. Preostala 2 su bila zasluzena. Edited September 26, 2019 by Sector 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 2 hours ago, Kosjan Willavić said: Tito je verovatno jedan od rekordera odlaska u virtuelni mardelj 😄 ja missio da otkrivamo ucinke(tm), pa sam se bio izleteo 13 hours ago, n4l1m said: 3 trajna bana, i 923 godina robije.. nije za pohvalu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Valter sa listom narodnih heroja je nenadjebiv. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 4 hours ago, stefan81888 said: Nikad nisam bio banovan. 3.14ckica nevina Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 32 minutes ago, Kronostime said: Valter sa listom narodnih heroja je nenadjebiv. Krivo vam sto se niste nasli na listi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts