СтелаРоса Posted June 9 Posted June 9 On 6/6/2025 at 2:34 PM, Davai Davai said: Što, da neće možda opet da bude ŠTELA rosa? 🤔 Ja ovo uopste nisam shvatio kao da je zeleo mene da uvredi, mislim da ste bezveze banovali coveka 1 1
Red Posted Tuesday at 11:50 AM Posted Tuesday at 11:50 AM (edited) @Don Dusko Quote 10 dana- Jesu upitanju drustvene mreze i imas svakakvih likova ali na ovom forumu sigurno nemas. Само да буде јасно због других људи на форуму, апсолутно се није односило ни на кога на форуму нити на неку групу као целину, већ управо на друштвене мреже и одређену групацију која нам је свима позната. Мислим да је то било јасно из самог уписа, али, ако није, сматрам да је заиста некоректно да за први прекршај на форуму залепиш банчину од десет дана, али ок, теби на савест. Edited Tuesday at 11:53 AM by Red
Davai Davai Posted Saturday at 01:19 PM Posted Saturday at 01:19 PM (edited) On 6/9/2025 at 12:18 PM, СтелаРоса said: Ja ovo uopste nisam shvatio kao da je zeleo mene da uvredi, mislim da ste bezveze banovali coveka Hvala brate, legenda si. Naravno da nisam mislio tebe niti navijače Zvezde da vredjam, imam profesionalnu deformaciju da se igram rečima i hteo sam da se našalim sa imenom protivničkog kluba, bilo mi je neverovatno da nikom ranije nije pala na pamet ta “štela” fora… ništa wow smešno, ali ono kao… ništa wow ni ružno, iskreno. Godinama gledam kako se piše da smo Patlidžan, Pakistan, Glodari i da ne nabrajam, pa nisam iz fazona da prevaspitavam nikoga sa 20-30+ godina zbog toga. Case closed što se mene tiče, još jednom - šmeker si što si to rekao i imaću više poštovanja u daljoj komunikaciji zbog toga. 💯 Ako me opet jedan ili dva čoveka ne banuju iz samovolje. (predlog: treba da se glasa za to) Edited Saturday at 01:20 PM by Davai Davai 1
Recommended Posts